Абмеркаванне T&C сістэмы ачкоў. Як атрымаць і вывесці
Пойнт-сістэма і крама
|
26 December 2014
ад
IvanPronin
|
2,115 Адказаў
|
171,515 Праглядаў
|
46 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
табе ж напісалі што апрацуюць адразу
Падкажыце як канвертаваць поінты вось у мяне 150 поінтаў як іх траціць?!?! Не магу знайсці.
Прасцей кажучы, 150 паінтаў – гэта груба кажучы 1.5$.
З права ўверсе ёсць Магазін. туды ціснеш, потым на Тавары крамы. І там выбіраеш тавар, на які ў цябе хапае паінтаў.
Вось спасылка, калі ляніва шукаць
🔗
Што б такое прыдумаць 🤠
цікава, на што я свае пойнты патраціў? так нічога і не атрымаў, толькі 1 раз. вярніце пойнты тады
Мяне цікавіць, а навошта ты набываў аж 14 купонаў, калі можна набываць толькі 1 купон у месяц?
я яму задаў тое ж пытанне, але нічога зразумелага ў адказ не атрымаў
пойнты за пакупкі не вяртаюцца. ніхто цябе не прымушаў купляць вёдра адных і тых жа кодаў
увогуле мне незразумела((( у мяне ёсць 450 поінтаў як іх у краме то выдаткаваць??? як абмяняць на долары каб што-небудзь купіць??? прабачце калі туплю))
для пакупкі нічога мяняць не трэба, у краме выбіраем тавар,
націскаем дадаць у кошык, далей агляд і афармленне заказу
потым аформіць заказ і аплаціць паінтамі – і ўсё.
чакаем, пакуль вышлюць код ( да 72 гадзін – можа і раней)
🔗
а покерных фішак увогуле больш не будзе???
Не па тэме пытанне, але адкажу! Фрыролы ад Latest праходзяць 2 разы на месяц, калі што глядзі ў гэтай тэме: Наступны турнір 10 лістапада
🔗
Будзе. Але пазней. Назбірайце поінты 🙂
З павагай.
Дарогі вождзь, калі ласка, правер інфармацыю па гэтых фрыспінах і адпішись прадстаўніку. А то я сёння ў чат стукаю, кажу давайце фрыспіны, а яны мне ў адказ што мяне няма ў спісе. Будзь добры уключы мяне ў спіс 😆
Я, дарэчы, зусім не здзівлюся, калі косяк усё ж на баку казіно. Бо плаваем – ведаем.
Ну яны пераправерылі двойчы, бо я іх папрасіў. Нават гэты скрын пакупкі ім адпраўляў, але, на жаль, кажуць, што мяне нібыта няма ў спісе.
Ну ды, відаць, яны там трохі тармазяць! Учора зноў звярнуўся ў чат і прымацаваў скрын, праз пару хвілін зарахавалі фрыспіны.
Паставіў на вывад 25 на вэбмани, зараз паглядзеў выплата адмененая, але не мной, як трэба выводзіць?
Па ўсёй відавочнасці якіясь косякі за табой маюцца. Выплатамі займаецца выключна pronin. Так што ўсе пытанні да босса. (О пля. Вершы.) 😁
Ды ну якія? Гэта прызавыя за покер – 1 і 2 месца.
Тады вельмі дзіўна. Тут іншых варыянтаў то няшмат, здаецца. Актыўнічаеш ты, канешне, мала, можа таму ? У любым выпадку з гэтымі пытаннямі да Івана.
Тады лагічнае пытанне – навошта, у такім выпадку, налічваюць прызавыя за покерны турнір? Напісаў яму ў лічку, пакуль няма адказу.
Мяне ляніць шукаць, але тут ёсць такое правіла,калі ты праяўляеш мала актыўнасці і тупа гуляеш у покер і ўсё, то могуць быць праблемы з вывадам. Пашукай.
Можа, Іван проста не зайшоў, таму не можа даць адказу. Так што ён заўсёды дае адказ, і па крайняй меры ніякага “марозу” не будзе.
Ну вядома. Хіба нельга элементарна паглядзець профіль. А там ёсць інфармацыя, калі заходзіў, што глядзеў і гэтак далей. У Івана проста вельмі многа спраў.