Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,399 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзякуй, вядома, за віншаванні, але дзень усё роўна атрымаўся мінусавым((
У мяне ён таксама не надта плюсавы… вось сяджу, гляджу NHL і чакаю перамогі Нэшвіла над Чыкага тады выйду ў нуль.
бачу, цябе можна павіншаваць з адмазкай))
Экспрэс прагноз, хлопцы. Забірайце стаўку на Дынама, якое вось-вось пачнецца. Шахта, калі не матываваная (у іх ужо няма задач у турнірнай табліцы), гуляючы супраць Дынама ў чэмпе, асабліва на выездзе, заўсёды прайгрывала! Пры тым што былі каэфы з прабітым тоталам 2,5! Сёння, калі Дынама прайграе – то пахаванне. Але пры поўных трыбунах, з новай дзейнай схемай, з 6-цю запар выйграных матчаў яны падыходзяць у выдатным настроі. Бярыце, кеф валуй, як кажа Фонін)) Можаце ўвогуле рызыкнуць і ўзяць перамогу за 5,4 з прабітым тоталам. А таксама ГОЛ Віды)
Сідыхін, мы з табой крыху перасякаемся))
ты ж быццам па 50 ставіў, прайграўся ці гэта было часовым павышэннем лімітаў?
Не часова. Заходзь да мяне, паглядзі мае стаўкі сёння і не толькі. Я ставлю розныя сумы, але не ніжэй за 30. 250 сёння ставіў на нізкі кэф, праўда, але трэба было тэрмінова адбіць, і ў выніку яшчэ і ў плюс выйшаў
У мяне кожны раз выходзіць плюс за красавік, толькі 2 дні запар былі дробныя мінусы, але я іх ужо вярнуў і нажыў. У канцы мая пакажу свой банк усім, і з якой сумы я пачынаў (вы будзеце ў шоку)
ух ты і мінусанул на гэтых трох стаўках)
але ў выніку выйшаў плюс))
я не зразумеў, куды ўсе падзеліся, хіба ніхто нічога не ставіў і не глядзеў футбол??
Я, напрыклад, стаўлю і стаўлю)) ужо 5 матчаў перагледзеў
Што сёння зрабіў Ростов, па-сапраўднаму гранд еўрапейскага футбола )))
Спартак проста зрабіў запаволенне гаспадарам)) прыехалі, адпрацавалі і паехалі))
футбол гляджу, але хварэю і маўчу
ну і так часам можна)) калі скура не чэшацца)
ну мяне ўчора Эвертан, канечне, здзівіў сваім уныллем
не толькі цябе)) я ў тым ліку))
Хлопцы чакайце прагнозы на сённяшнія галоўныя матчы, я іх ужо зрабіў, але выкладу праз гадзіну, за 15 мін да пачатку)) Удзень сёння не ўдалося зрабіць, бо быў заняты
Беру верняком гэтыя 2 матчы, бо ў абодвух чакаюцца верхнія тоталы. Усе каманды забівайскія і амбіцыйныя. Рэал – Барса заўсёды абменьваюцца голамі, дадаць яшчэ той факт, што Барса з Рэалам ненадзейныя ў абароне, але маюць выдатны патэнцыял у атаках – смела прымушае мяне браць гэты тып стаўкі.
Ліён жа, які не мала сіл аддаў у ЛЕ, будзе ў узнёслым настроі супрацьстаяць машыне Лігі 1 у гэтым сезоне, якой усё роўна на якой тэрыторыі забіваць. Ліён жа ўколоціць мяч у адказ, бо пра чэмп нельга забываць, ды і раздражняльнік даволі прыстойны. Усім відовішчнай гульні!
што позна выкладаю)) блін трэба, каб Юве так і засталося 2-0))
Маладзец! Паставіў па тваім прагнозе…усё зайшло на ізі.)) Плюс у карму! ☺
дзякуй)) прыемна, што па маіх прагнозах ставяць)) а якія матчы менавіта браў?))
Твой экспрэс Р-Б і Л-М….і ордынар Монако не прайграе і тб 2.5
красавец))
вось прагнозы на сёння, што да Ромы сумняваюся, але ўзяў з-за кэфа валійнага. Рома на выездзе не вельмі, а ў асабістых сустрэчах ледзь забівалі па 1. Пескара ў апошніх трох матчах не прабіваўся тотал 3,5. Дома стараюцца гуляць больш надзейна. Рэкамендую першую стаўку браць толькі. Але хто хоча за кэфам пагнацца – ласкава прашу))
Прабачце мяне за мой сённяшні прагноз. Я ратаваў свае стаўкі ў лайве, адбіў яшчэ і нажыў. Глядзеў Рому, на 63й хвіліне паставіў ТМ ЖК. Хацеў браць Атлетык гол пасля таго як КК атрымаў Эйбар, але не рызыкнуў за 1,65 на 65й хвіліне. А потым было страхова, думаў не закочуць. Я не шкадую, хаця і на 94й забілі, і тое з цяжкасцю
Сёння шмат цікавых матчаў а наш галоўны каппер (A.W) кудысьці знік…печалька.
я яго заменяю часамі)) А ўвогуле без яго тут сумнавата(
Прагнозы ў мяне ў тэме