Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,401 Прагляд
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
трэба ў матчы з Ліёнам 3-4 галы мінімум і хай будзе дабро ўсім
Ну я і псыхануў у лайве)) такі матч, такія моманты былі ў Ліёна, што закачаешся проста, і справядлівасць узяла верх! Я заўсёды за справядлівыя матчы і вынікі. За сёння толькі ЖК не сыгралі на 50 грн. А гэтыя два зыходы на ўра)) Фоня, я думаю, ты таксама нешта падобнае браў?)
P.S. Fabri мой кумір)))
Працягваю плюсваць на Впрогнозе, ужо 6-ы запар ++++++
красава а ў мяне там як заўсёды ў прессах з каэфамі 5-8 не заходзяць апошнія падзеі. Ты на бет типе даеш прагнозы?начинай там таксама працаваць але туды залівай толькі тыя у якіх упэўнены
Чувак я і пачаў, але толькі 2 матчы паставіў, няма часу зараз нават сюды заходзіць і прагнозы толкам рабіць, цяпер на розных работах 24/7 без выхадных, гэта ппц
баскі шмат фоляць, таму вырашыў зрабіць такую стаўку.
Вось самыя лепшыя стаўкі, браў у сярэдзіне 1-га тайму. Ужо 11 кутніх пададзена, думаю, 4 у другім тайме павінны падаць. І ўзяў менш за 6 тотал матча, бо ні разу ў іх не было забіта больш за 4 мячы, і такой рэалізацыі ўжо не будзе, не таго класа гульцы, каб рабіць, скажам, лік 5:2
Разбіраем стаўкі, хлопцы))
красавчык я ставіў амаль усё тое ж самае ,дзень быў добрым але Лестер падвёў =( 2-0 велі,перамога ў лайве накрылася (
Паставіў на індывідуальны тотал МЮ больш за 1 за 1.76 ,сёння гляджу кэф вырас да 1.95 вырашыў паставіць яшчэ)![]()
Мяне моцна засмуціў матч Валенсія-Севілья…я чакаў як мінімум 2 голы!
С К А з перамогай у Кубку Гагарына ☺ трэба трохі адпачыць і падысці ў выдатнай форме да ЧМ 🙂
я таксама но когда в первом тайме Севілья ударыла в штангу ,і тая ж Севілья выбіла са сваёй лініі штрафны мяч прама з варот усё стала зразумела(((((((((((((((
відаць ты нешта ведаў, раз вырашыў 2 разы паставіць)
я проста калі даведаўся, што Ібра не будзе ў асноўным складзе, так увогуле абрадаваўся, справа ў тым, што а) Ён стомлены пасля Андерлехта б) Супраць 3 абаронцаў Чэлсі вельмі патрэбныя хуткія нападаючыя, Ібра круты індывідуальна супраць сярэдніх каманд, умеe забіваць, але супраць Чэлсі патрэбны бегункі + із‑за фактару Ібры каэф наадварот вырас на гол МЮ
Я на самой справе ў цябе падгледзеў гэтую стаўку)) але калі ставіў, то нават не ведаў, што Ібры не будзе..Я без Ібры увогуле баюся ставіць)
Мяне здзівіў Рэшфорд. Вы бачылі, як ён рэагаваў на гол у вароты Челсі.. Як па мне, вельмі стрымана. Як думаеце, чаму? Усё-ткі забіваючы гол у вароты лідара чэмпіянату павінна быць прыемна.
Проста Рэшфорду пафіг, каму забіваць – ён ужо дасягнуў гэтага
Прагноз на сёння!
паставіў на Арсенал,спадзяюся хоть сёння яны справяцца з гэтым л……………=D
Паходу я пераацаніў Вільярэал. Ужо ляцяць(
Я цягну гэтае гаўно)))
не дацягнуў))
Ну бывае)) сёння ўпершыню за красавік крохітны мінус
ну разок за месяц можна, каб не зажырацца)