Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 March 2017
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,404 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
хто не глядзіць Наполи-Юве? Уключайце тэрмінова!! вельмі добры футбол!
увогуле яшчэ ніводнай у другім
ёбаны піздец,у нагу абаронца трапіў
эх, зноў я апынуўся ў дурнях… з 4-х ставак на Юве зайшла толькі 1 і то ў апошні момант пастаўленая.
якраз гэтую стаўку я адобрыў, а астатнія не, ех Сід Сід
Даа карткі не зайшлі па адной прычыне, Напалі хутка адыграліся ў другім тайме, я разлічваў, што яны зараз нервнічаць пачнуць, Ювэ маўляў не дасць прапусціць і тады была б заруба, як у папярэдніх матчах, у другім тайме ЖК шмат было заўсёды
Забірайце на ноч))
Не крычце толькі з кайфу першага)) я правяраю адну сістэму)
І яшчэ, узяў у лайве Коламбус – Вашынгтон ТМ 2,5 за 3 кэф. Скрын заўтра пакажу, бо сплю
проста было б пра што пагаварыць, тыдзень ад сілы
другое месца ДК ужо не страціць, на першае не прэтэндуе, карысці ад гэтай перамогі нуль
я не так даўно ў баку стаўку ў матчы Хімакоў зрабіў што Моня закіне больш за 14.5
а ён у асноўным падборы рабіў))) і на апошняй хвіліне усё ж прабіў патрэбны тотал, нерваў мяшок патраціў, вырашыў з такой драбязой больш не звязвацца
карнары ў матчы таксама нонсэнс: у першым падавалі 8, у другім, здаецца, 0
ну ў другім тайме гульні па флангах толкам і не было, Ярмола ў цэнтры гуляў, у асноўным ад яго і ішла небяспека
проста александрия ў перапынку ўжо яшчык піва выпілі, пачалі адзначаць))))))))))
та Санжар не даў бы ім адзначаць павер) там трэнер не дурны, наадварот папярэдзіў што хлопцы, трымайцеся, калі прапусціце то прайграеце матч
да, без Куліша пераход з абароны ў атаку стаў вельмі цярпець, сталі прыціскацца да варот
а ў лініі паміж паўабаронай і абаронай утварылася вялізная прастора пры ліку 2-1
гол энды кэролла за 3.1 зайшоў, да гэтага Ігуаін 2 разы, Белотці і 1 раз Іммобіле зайшлі (не зайшоў гол Косты і Ігуаіна і Санчэса ўчорашнім матчы)
паспрабуй адгадаць маю наступную стаўку ў матчы Вольфсбурга супраць 3-й па прапусканасці каманды на выездзе.
я буду браць таксама яго гол)) гэта другая мая спроба) а то Льорэнтэ нават не быў заявлены( таму Суонсі і не выкатала
І дарэчы, чаму трэцяй, калі Фрайбург дзеліць першую строчку па прапушчаных з Гамбургам?
яшчэ ёсць Дармштадт, які прапусціў 51 гол, калі ты, канешне, іх не лічыш за каманду Бундэслігі) то тады так
йопарны балет) я іх прапусціў, сапраўды))
вось я ссыкло, глядзеў у лайве гэты матч а на ПМ давалі 4й кеф на перамогу Спартака, і бачу што давяць і суддзя дадаў 6 хвілін, і ссыкнуў паставіць на перамогу, а ўвогуле думаў што яны мне прэс заваляць, я ж -1 фору браў, так хаця б вяртанне, і думаю сабе, прэс не сыграе і яшчэ ў дадачку мінусну ў лайве, та ну іх наф.
На дадзеную хвіліну ўсё ў персе гуляе і адзін вяртанне маю. Галоўнае каб у Ізраілі не прачнуліся і не забілі 2-3 мячы
Ну, можна сказаць, зайшоў прэс, праўда Спартак патрэпаў нервы, але ў выніку атрымаўся кеф 5,2, мне падыходзіць)) Прэс па статыстыцы зайшоў нядрэнна)
Ды ж айчынны чэмпіянат можа і не так патрэпаць нервы. Хаця такі кэф таго, канечне, варты, каб папіць валідольчыка.
агульны кэф сапраўды таго стаяў, мне так хацелася, каб 8й зайшоў другі раз у мяне за ўвесь час прагнозаў. Так як больш такія кэфы не заходзілі)) ну хаця б 5й зайшоў па выніку і на тым дзякуй) + да сваёй статыстыкі маю)
`ёпт Інтэр – Сампдорыя 3 удары ў створа 2 галы,толькі калі я стаўлю на тм такая фігня
добры прэс) віншую))
дзякуй))
Фоня не толькі ў цябе. ППЦ гляджу Інтэр – Сампдор’ю, прызначаюць небяспечны штрафны ў бок Інтэра, думаю ппц зараз заб’юць са штрафнога і згарэ мая стаўка. А на Сампдор’ю давалі 14-ы кеф. Думаю та ну нафіг. Біе штрафны, рука ў сценцы ў Інтэра, Пенальці. і думаю сабе, епать я д а л б а ё б. ну вы зразумелі кароче(( ну чаму калі ў мяне стояк на падобнае, я гэтым не карыстаюся????????????????????
Вінар што думаеш па поводу маіх ставак на хакей сёння? глянь тымку маю.. Та і астатнія хлопцы што думаеце?..
Капец!! Вінар. Я напісаў гэты пост і адразу вырашыў глянуць тваю тэму і ўбачыў што ты аналагічнае напісаў за Оттаву)) хоць дзе-небудзь наш аналіз падобным аказаўся))
ну бачыш значыць ты рухаешся ў правільным напрамку)) тады цягнем удвух)) ну шмат матчаў НХЛ і футбол – цяжка на ўсіх ставіць, а ў Оттавы іх павінна быць запредзельна шмат, плюс не можа такая каманда абыгрываць ТОП-клубы і тупа не выйсці ў плэй-оф па выніках. Гэта будзе як у матчы Барса – ПСЖ 6-1 – тупы праезд, а гэта 1 на тысячу. Так што стаўка правільная, не буду крычаць што ЖБ і спадзяюся на яе. Проста правільная за шыкоўны кэф