Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,592 Адказу
|
139,205 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes Згодзен наконт дэпазіту з мамінай, татавых карт) калі не памятаю, год ці два таму пісаў тут такую скаргу) ён іграў у казіно, не дасягнуўшы 18, да 18-годдзя крыху занёс, быццам каля ляма, і яму забанілі акк. Тут пісаў быццам, так і так, мне споўнілася 18 год забанілі акк і г.д
Але нібыта казіно пайшло яму насустрач і выплаціла ўсю або частку сумы. Але, не ведаючы правілаў казіно, навошта так рабіць малалеткі?)
@robingoodЯ б на месцы казіно не пайшла б на саступкі 😏, на бацькоўскія сродкі робяць дэпазіт 🤬
@galy1959 Я б таксама.Трэба баніць такіх назаўжды.
@robingood Вось , Вось 👍
@robingood
Яму вельмі пашанцавала, правілы парушыў, маглі б і не выплачваць, у кожнага казіно яны ёсць адносна ўзросту, але тут вельмі пашанцавала.
@galy1959
ну а раптам выйгрыш і плюс кватэра, такія выпадкі таксама былі
@misha55 часта так у цябе ідзе ці ты сам у мінусе з казіно?
@fetisovdenis
Няхай нават 2 кватэры, умовы ёсць, маладзей за 18 забаронена, тут калі б напісаў, што грае бацька і на яго верифікацыя адна, а так граў сам, то ёсць парушыў правілы. Казіно або вельмі пашкадавала, або да гэтага шмат зліла грошай, і разлік, што яны вернуцца назад
Sweet rush слот злавіў 3 разы па ікс 1к за дзень на джет тоне
@fetisovdenis
Ты хаця б скрыншоты прадастаўляй, бо іначай проста пачаў набіваць тэму паведамленнямі. На слова тут не прайдзе і калі робіш адказы ў адну і тую ж хвіліну, то іх можна аб’яднаць – каму адказваеш
@fetisovdenis Можа толькі быць , + доўгі бацькам…..
@fetisovdenis Маладзец 🤦♂️👍
@ryndik
Навошта ты заспаміў тэму выйгрышамі па х150? Ды ладна б там мегазаносы па х5-10к былі.
У адзін пост цалкам можна змясціць па 5 слотаў.
Соры, не разабраўся, усё пачкай скінуць. У наступны раз зраблю. Наконт множання – паспрабуй выцягнуць больш))) Для мяне гэтыя мікразаносы даражэй за купныя адмазкі па х3000 у ноулімі))) Усім удачы!!!
Пачаў нешта выйграваць, да гэтага месяц зліваў
@vrodezdes некаторыя не прагрузіліся з-за вагі фатаграфіі больш за 3 МБ
@fetisovdenis Ну так, рулетка яна такая можа даць і ты ўжо на “коні”, а можа Фортун і павернуЦ@... Спадзяюся, што чорная паласа ўжо прайшла!
@fetisovdenis
… Прабуй памяншаць вагу фота, дапамагае… такіх праг нямерана. І яшчэ, любы скрын заўсёды можна “адкрыць праз спасылку ў новай укладцы”)
@thee4 я як-то 15 депов подряд слил, причем реально 15, в слотах выйгрывал, шел дальше в рулетку, а там числа которые мои были рядом и давало вообще где 0 совпадений на позиции, которые я ставил, а недавно неделю назад, с первого депозита 5к р раскурил 40к в рулетке и потом с 15к еще 40, был в шоке, так как выпадали чисто мои цифры
Я после этого, так рад был, что добил рулетку, почувствовал себя миллионером и купил в красном белом Макаллан 12 лет
@fetisovdenis
Рулетка для меня без шансаў зусім, як там гуляюць і выйграюць не разумею…
Усё ж такі існуе бомба х1000 у звычайнай бонуснай Sweet Bonanza 1000.
Няўжо гэтую ачыўку для сябе закрыл)
@kalendula такая ж лухта , за 20 гадоў адзін раз адгадвала лік і тое ў наземным казіно , хоць з матэматычнага пункту гледжання ў яе выйграць шанцы больш , чым у слоты ………..
@misha55 прыгожа пасыпаў 3000 ікс,наша чарга калі😀эх даўно не бачыў 3к іксовкі.
@fetisovdenis
Добрая гульня, віншую, рулетка гэта не слоты – ад гульца шмат што залежыць (калі казіно не ўмешваецца ў гульню) ! А ты ў якую рулетку гуляў, маляваную ці лайв з дылерам?