Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,592 Адказу
|
139,152 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misha55 з рукі злавіў ці пакупны?
@robingood
З рукі, учора ў вавадзе на дзіўнасць булшарк гуляў. У выніку адмазаўся за зліў у КБ на выхадных.
Амаль усе слоты па х400-500 далі.
@misha55 Вось падстава!!! я б таксама вельмі засмутзілася, замест 160к толькі 1600 🤦♂️
@misha55 Тады крута, зараз такія іксы рэдка ўбачыш. Учора таксама хацеў дэпнуць у Ваваду, трэба было адразу дэпіць)
@robingood
Ды гэта мала х400)
У хаксоу бывае ў дзірку трапіш, за пару гадзін х1-2к штук 5-6 зловіш. Вар’яцкі правайдэр, я таму практычна перастаў гуляць у ўсюкую Amatic, Endorphina і іншы скам. Гульня без надзеі на выйгрыш.
Лавіш у іх бонусы і ў лепшым выпадку х100, а потым 5 слотаў з’ядуць 300-400 ставак. У выніку нават вышэй за балік не зможаш падняцца. А ў хаксоу калі дасць, дык дасць.
Мне здаецца, што Зеўс дае самыя кайфавыя заносы, па крайняй меры так у мяне і ў маіх знаёмых. З Зеўса выцягнуў ужо 180к за некалькі месяцаў і не хачу спыняцца)
@tamyr_lan
А колькі ўліў у яго, калі адразу пашанцавала – гэта адно, але калі такую ж суму зліў, то іксовка ўжо не важная, калі акуп
@tamyr_lan зэўс можа, і можа адразу зжэрці, аж не задавіцца, дзе-так гуляе, а дзе-так не. Асабліва ў СНД казінах не вельмі.
@tamyr_lan Ага ён і апусціць можа !!!! вельмі хутка 🤦♂️
@galy1959
Пры вялікай тусоўцы там, калі прайгрыш, а потым акупіцца, будзе шчасце, калі хоць трохі, але баланс трымае
@vrodezdes Ну не ведаю!!!! Я зараз у турніры гуляю ўжо тыдзень 🤦♂️, пастаянна заходжу ў яго на 200 спінаў сіні , і 200 чырвоны 😏за тыдзень ні разу больш за ікс 100 не бачыла 🤦♀️
@robingood Мне гэты… “Няпрыемны чалавек…. Радыска… ” Адзін адзіны раз што-небудзь добрае даў і было гэта больш за год таму, ён па 8р спінам паставіў тры шторы ў пачатку і даў нешта каля 17к 🤷🏼♀️
Усё 😁 і як адключыўся… Ні ў адным казіку не дае і смяшныя бонускі на х5 максімум)))
алын жыватворны)
Жора не туды..
даўно не быў, ні ў тэме, бегла прачытаў пра траблы кактуса, спадзяюся ўсё благополучна вырашыцца з кактусам, шчыра цяпер усіх і ўся – лудаманоў, оямамі маё можаце крытыкаваць 2018 года пакуль не стварыў тэму, ведаць цябе не ведалі. Імхо .. на ход ногі хоць раз зрабіў бы маё меркаванне….
Лямі занеслі ім адрубілі …2018 ….
Дзе выбілі 8 гадоў..
Па сутнасці па тэме 2018 усё задавальняла правіла парушаў, пракатывае і мля за за жопу схапілі прыйшоў … за 7 гадоў у цябе 100 не ў негатыве ніводнага магу памыліцца, папраў лямы круціце зноў жа не абавязаны, як папрэ: ” вылазяць падсняжнікі” …
Пра кактус, прабачце, пачну выпраўляць – на мадэрку адправяць.
@tamyr_lan заносіць то ён добра, але і з’ядае нямала
@tamyr_lan
Зеўс жрэ як вар’ят, дае толькі па 8 руб, не вялікія іксы, стаўку падымаеш і ўсё….
@galy1959
Ён гуляе відаць для абраных, учора выпадкова струм мелстроя глядзеў, ён таксама круціў Зеўса (чырвонага). Са спінаў выбівае бонускі і 2-3 шторы стабільна падае. У мяне на сінім, дзе менш валатыльнасць, з 10 бонусаў 8 будуць пустыя, 2 можа дадуць 50-100 іксаў, купныя таксама пустыя
@tudasuda12 Праўду гаворыце!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦♀️
@tudasuda12 нядаўна мне дало 500х са стаўкай 0.10,потым следом 147х але гэта ў загрубных казіно,у СНГ казіках не так грае ўсё ж.
@robingoodЁН у нас гуляе раз у год, 🤦♀️
@galy1959 а гульцоў 10000) і пашанцуе толькі аднаму😅 латарэя ёпта.
@robingood Ага бяспройгрышная!!! латарэя 🤣🤦♀️