Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,592 Адказу
|
139,149 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@loud.Ну Вітус дакладна на фанцікі гуляе, і мне здаецца заўсёды абкурэны, раза два глядзеў хвілін 10 стрым гадоў 5 таму .
@akop591 да неее . на фіксу да , ён бухі пастаянна . вiскар суткамі п’е 🤣
@pokerface Яшчэ я заўважыў, што калі дэпнуць 1600р і купіць бонуску, то можна ў большасці выпадкаў плюсануць) Можа, канешне, гэта памылковае ўражанне, але ў мяне ў прагмаце звычайна везе на апошнія)
@vrodezdes
Як на маю думку, гэта не такая ўжо і драбяза, амаль х100)… Хаця галоўнае – радасць атрымае і заадно ў плюс сыграць)
@thee4
Ну гэта праўда, калі ўлічваць, што большасць бонусаў даюць 10-30 x, то выйсці ў 100 x – гэта ўжо добра, але хочацца больш, на фоне таго, калі скідваюць заносы па 5к 9 к іксаў. У мяне максімум было ў Зеўсе 1644 x і тое па мінімальнай стаўцы, не ведаю, як людзі лавяць вялікія іксы па 10 к баксаў, мне прасцей з жывым дылерам іх падняць
@vrodezdes
У кожнага свая гульня, дзе яму фартзіць, мая любіць “руль”. а слоты гэта так для разнастайнасці… А самы вялікі выйгрыш, які лавіў у слотах, гэта было 13 студзеня, прычым два гады запар ў КАПЛЯХ с КУ >Х1000, даФненька гэта было)
![]()
Медыя ад удзельніка@nikita228
Упершы бачу гэты слот, якая тут аддача?
@vrodezdes Усюды па-рознаму, гэтаму слоту ўжо год і больш)скай баунти, толькі адзін раз лавіў 1000х і тое ў сацыяльным турніры)
@robingood
Ну аддача бачу не асабліва
@vrodezdes так, гэты слот не асабліва дае.
@robingood
Я вось у Dog house Royal hunt, 7 бонусаў злоўіў, 20-60 ікс, як гуляць у гэтыя слоты, па шчасці тут лічацца 100 ікс і вышэй, куды там тыя макс-іксы. Сліць 100$, вярнуць 32$, вось яна, класіка жанру
@vrodezdes у мяне ўчора нядрэнна сыграла – дало 500х+, добры слот, здаецца
@rahat
У мяне ў звычайных сабаках так 604x дала, скрын скідаў тыдзень таму, а ў іх увогуле штыль, але хоць спінамі баланс трымае патроху
![]()
Медыя ад удзельніка@nikita228 колькі не хапіла да праходкі ?????
@syk238 Стаўка якая ?Звычайна цяжка ў Playson хоць 100х адхапаць.
@robingood 10 рублёў, па джэкпотах відаць
@ser7217 ну тады 2900х падыдзе.
@vrodezdes гэта, дарэчы, адзін з маіх любімых слотаў, часта заносіць, і часта бывае дае шмат праходак, але вілы не ставіць
@dimahoncharov
Трэба будзе чекнуць, пакуль куды не зайду – можа быць зліў балансу
Сабакі ў якімсьці стагоддзі хоць што-небудзь далі
Які ж складаны гэты слот. Пасля пару сотняў бонусаў па х30-50 ён хоць х500 даў.
Вось гэты падраздзел булшарк ад хаксоу, проста скам нейкі)
Хто-небудзь заносіў у ім хоць бы больш х1000?
@misha55 Я таксама яго мучаю 🤦♂️, добрых ікс не бачыла!!!! увогуле🤔 таксама ікс 60- 90 , усё….
@galy1959
Ён даў паляну чырвоных на х17, выпала 2 нейкія малпы, накідаў вілдаў, усё парэзаў. Паказалася выплата 160к, а там 1600 было, рана абрадався(
Вельмі цяжкі слот, як і ўвесь булшарк. Вельмі скупыя слоты, такое адчуванне, што ўвогуле не ад хаксоу.