Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,178 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Грошай сапраўды не дае). Дае проста 30 спінаў.)))
🔗
гэта ты дзе так паіграў? Душэўна
прывітанне, падкажы, а як у гэтым слоце бонуска выпадае – нейкі скатэр тут ёсць ці калі вось гэты тып выпадае на 4 барабане?
там тая ж сутнасць, што і ў мінатавра
табe можа рандомна паставіць барабан вайлдаў у выглядзе самурая на 2-ім, 3-ім або 4-ім барабане (там быццам балерына на другім і хто-то на трэцім)
Прывітанне, tyloo правільна кажа, скатэраў няма, ён рандомна выскакае, без якіх-небудзь трыгераў. А потым накручвае множнікі і тут ужо як пашанцуе)) бывала і за дзве тысячы ікс пераступаў, шкада толькі, што па мікрастаўках і на бонусныя 🙂
Кросава віншую з выйгрышам)
Дзякуй. Ноч прайшла ўдала. Адпомсціў казіно за ўсю боль мінулага тыдня 🙂
І ад мяне кангрютэляцыі прымі). Памятаю, і мне гэты слотомоджы пасыпаў так, што я захлынуўся, было праўда толькі разок, потым ён стаў слотожможды.
Не, ну проста зазірка. Пайду ў тверк, жопкі пакручу бггг
Мае прагнозы
Прагляд вынікаў
Што гэта за хрэнатня ? Мы шалёна рады, што ты дзе-небудзь там і што-небудзь выйграў. Але гэта сайт не кіберспорту, а казіношны і покерны.
Папраўлю ненавязліва) Адна лінія wild дае памнажэнне х50. Нялёгкі арыфметычны разлік і вось, 50 х 243 = 12150.
P.S. Хаця хз, спецыяльна ў таблицу выплат зазірнуў, абвешчаны магчымы максімальны выйгрыш увогуле х24300 🤯, што ў два разы больш.
а гэта праўда (Blueprint)? я што-то заўсёды думаў, што там, дзе пішуць Megaways, гэта ад BGT – усе слоты
а дзе гэта табе далі такія бясплатныя спіны па 1 еўра са стаўкай?
24bettle па-мойму, зліў яго хутка таму і не запомніў. Ці b-bets… ну ўвогуле ў каго-небудзь з іхняй шаражкі
Бяжы з гэтай шарагі, гэта ашуканцы, блочаць кожны другі акк, толькі ў нас на форуме 5 скаргаў аб блакіроўцы аккаў і спісанні сродкаў і ўсе не вырашаныя!
5plusbet – У ЧОРНЫМ СПІСЕ!!!
да я там і не гуляю, бон за рэгу адкатваў…. адкатаў, на балансе было 9к, а на асноўным упала 500р., так я іх зліў і забыў… а за ⚠ дзякуй
у плейбоя ў цябе гэта 2 ці 3 бонуска калі выбіраеш?
Душэўна. Заўсёды хацеў у гэтым слоце палянку котак злавіць. Круціў сваю чаргу шмат, але не суджана. Завідую (па-беламу) і віншую))
Ловілі таксама разок паляну![]()
гэтыя даражэй, здаецца, чым у мяне. але гэта не дакладна
Дык так і ёсць – чым больш рожа, тым даражэй ))
Паланю такіх упітаных морд шмат раз лавіў, на жаль са стаўкай 15 рублёў яшчэ не лавіў, а вось астатніх шмат раз лавіў 🙂
Дарэчы, з ГФ з 18.04.2019 чакаю выплату дагэтуль.
Ну вось я не памыліўся значыць у мяне была самая дарагая кішка, я іх па мордах запомніў – чым больш, тым даражэй ))
прасоўваючы тэму котэек, было ў 16 годзе па 18 руб) ні разу больш не лавіў, але і не круціў там асабліва)