Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,115 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
са скрилла вывесці можна на банкаўскі рахунак ізі,справа ў іншым,калі скрилл новы то трэба будзе верыфікаваць
я як толькі не спрабаваў і са яго, і з Neteller мне каля трох раз адхілілі, я забіў і карту замовіў. праўда пакуль чакаў – усё прайграў. а так норм
я некалькі разоў выводзіў,цягам дня прыходзілі,так на банк рахунак норм што камісія фіксаваная,а вось калі на карту то %
Чаму ніхто не падказаў ? Я ж табе давеча пісаў у телеге… Тыпа спрабуй….
Мабыць, не бачыў)
Не парыматч, а скрыпцяга элслотс, цяперашняе ПМ казіно
Не ведаю, праўда, хто ім даў дазвол так нахабна ўкрасьці правы, моцна сумняваюся, што яны купілі франшызу
У якім казіно такі выйгрыш? можна поўнае імя ў гугле пасерчу.
Я ж напісаў вышэй, увядзі ў гугле і ўсё знойдзеш
Які тут выйгрыш? 500 рублёў?😁 Чувачок па капейках скрыпты ганяе, вось
не… ну гэта ўжо перабор….;) мяне б такі баланс устроіў, як у цябе Х… А калі б яшчэ ў бел.руб;)
Калі ласка, не разводзьце флуд у тэме са скрыншотамі. Для іх абмеркавання ёсць спецыяльна навучаная. Вось яна.
Дзякуй, знайшоў, стварыў акаўнт. Пазней напішу водгук.
Хлопцы. Ну навошта тэму засыраеце? Здаецца, не першы дзень абое….
цяпер скрын дадам, каб тэму не засіраць 😁, назбіраў каб штучкі тры закінуць..А так не ведаў, што ёсць тэма абмеркавання скрыншотаў..😉
Ды выходны жа , расслабляемся , мы ж асобна дрэннага не зрабілі )) Ёсць для гэтага спецпадраздзел , зробіць зачыстку і норм )))
не-не, tanunaxer прав..вітка па тэме і пісаць трэба па тэме..я сапраўды не ведаў што ёсць тэма абмеркавання скрыншотаў..а так за Макса рады і, як і ты, здзіўляюся як яны заносяць у гэтым ДОА..😁
Ды, правы, я ж не супраць, ну трохі памыліўся, бывае, у мяне гэта, напрыклад, рэдкасць ))) Я падсаднік Адміністрацыі(жарт) , таму такія справы)) А за Максмокса я таксама рады, тым больш ён КБ брацішка)))
А што ў іншых лавіш? Я за ўсе гульні ў нармальных слотах пры стаўцы на ўсе лініі, здаецца, толькі раз злавіў пяць скатэраў у Авалоне, ну і пару разоў не ўсе лініі. У любым выпадку, не памятаю, каб іх было шмат і стала нормай.
нуу напрыклад па памяці, у Immortal я лавіў 4 каплі тры разы…а нехта за гады шпылення ў слоце і тры каплі не бачыў..😁 А вось у DOA не ідзе ні хера, раз сеў у яго, не паверыш 8 гадзін па капейках круціў, і не тое што 5 скатэраў у бонуску не злавіў, а саміх бонусаў толькі разы 4 бачыў і тыя пустыя.. слот вельмі дыспавы.. А пяць скатэраў лавіў адзін раз у якойся польскай казіно ў Lady Charm Novomatic, 2000 еўра ўпала адразу, і ўсё…😁
ты доўга круціў да гэтай бонускі? да гэтага былі яшчэ бонускі ці гэта першая за гэтую сесію?
Калі нецяжка, падзяліся, калі ласка, алгарытмам таго, як ты робіш здымак з экрана. Так, каб гэта было зручней з дапамогай тэлефона, а не націскам адной адзінай кнопкі на клавіятуры. Магчыма, таксама вазьму на ўзбраенне.
P.S. Падазраю, што гэта таму, што на форуме з тэлефона ) Тады, напэўна, так. Так зручней.
не знайшоў тут агляду на гэтую кантору, як у іх з вывадам? Крыху дарэчы, бон можна мыць толькі ва ўсе слоты ад NetEnt і “WM”
адзін юзер з форума дакладна выводзіў без праблем на Янднес мани.. пісаў у тэме абмеркаванне кодаў..
Тут на форуме праскоквалі станоўчыя водгукі. Я той бон сліў)
Прыгожа, безумоўна. Але, як я памятаю, грошы ён за скейтэраў не дае. Але, мабыць, больш спінаў. Але гэта не дакладна )))