Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,391 Прагляд
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Па ўсіх відаць дзейнічае гэты карона)адзін чувак там казаў гэта 750х дзе 5000х, людзі разучыліся лічыць па ходу)вінаваты карона адназначна)
Ага, выпраўіў ) у гэтым своце ў мяне было разы х2000+ (скрын не захаваўся) у купным бонусе, але ён, думаю, можа і х6000 )
сёння x2000 па рублю злавіў. аж узбесніла. увечары скрын прыкладу
я выбачаюся, ад чаго тут трэба ахнуць?
Бачыш экран жоўты? Гэта ўключыліся кручэнні сілы (рандомны бонус).
Ну і адначасова выпаў звычайны бонус.
Не часта такое бывае.
У мяне такое толькі пару разоў было, хоць я кручу гэты слот пастаянна.
табe ўжо растлумачылі 🙂
Кручу яго ўсю жыццё, пакуль сяджу ў гэтых слотах 🙂 і сустракаю такое ўпершыню. а тут адкручана вельмі-вельмі шмат спінаў. і думаў, што ўжо ўсе камбінацыі бачыў.. Але не тут-то было 🙂
Досыць небяспечны слот. На першы погляд нізкадысперсны. Але з’есці х1000 можа толькі «у дарогу» ) А выдаць гэты ж x1000 не проста рэдка, а надзвычай рэдка. Тры разы бачыў за ўсю гісторыю гульні. А круціў я яго ах як многа.
Гэта не зусім скрыншоты ) Даю падказку. Кнопка PrintSysRq.
А так прыгожа, канешне )
я ў курсе, дзякуй, з гэтай кнопкай я таксама знаёма, мне зручней фатаграфаваць у такія моманты))))
Яша, што за слот?
🔗
Nolimit але я купляў. Небяспечненька)
Дружбан, я гляджу ты гуляеш у Вулкан Вегас, наколькі я ведаю гэта адзін з нямногіх «нармальных» вулканаў, можа я памыляюся. Як ты гэта робіш, я спрабаваў там зарэгіцца, ніяк, бо я з Расіі. А ты сам з Ніжняга Ноўгарада.
Як? Падкажы. Хачу там таксама пакруціць. Скрыны гляджу даволі часта – адтуль нармальныя…
так гэта твой выграш у тэлеграме ці пазычыў
З піастрыкса ў рублях і папаўняю ў рублях і гуляю. У мяне няма даляравага рахунку
Гэта мой
вось гэта рыбусеяў ад душы наваліла))) знатны занос, віншую☺
Дзякуй)))
Усё зліў, хацеў акругліць і панеслася.
Мараль – не акругляйце, хлопцы. 😁
Блін ,па 10 руб так даць, чаго я толькі не лавіў ,але гэта …..,няма слоў!!!
Офігеець вось гэты наваліў
Галоўнае потым пры траблах з вывадам МАМА не крычаць😁 нармальная казяка гэта, выводзіць??)
А вось хз,праверыў галоўнае слоты не скрыптовыя адмыю дык адпішу)
уставіў вывад, а то многія кажуць што тут не выводзяць, шкода што гэта казіно закрываюць для расіян…
іпаць капаць! GC!!
ну так і што па выніку?