Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,370 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
І тут іншыя лініі гуляюць. У працэсе. Выберыце вы дзве ці адну лінію, не было б гэтага ікса. Ды і ўвогуле нічога б не было ))) Але пераконваць – неўдзячнае дзяло. Як лічыце, так і лічыце. )))
Усё правільна.
Х гэта кшталту знак множання. У цябе стаўка 3, выйгрыш 750. 3х750=750, усё правільна х750. М-матэматыка мугога
Цяпер на форуме ідзе турнір у Booi казіно.
Улазі, пакуль не позна.
З такой арыфметыкай першае месца табе гарантавана😁
Ну так..👍
Ну так усё правільна агульную суму выйгрышу 5к : на агульную стаўку 5р =1000😉 ён жа не 1000р выйграў а 5 .
Абмеркаванне выйгрышных скрінаў у гэтай тэме
Хз уверх кормашкамі загрузіўся соры 🙂
Так, згодзен, што х200. Калі б стаўляў па рублю, то x1000 было б. А так трэба выйгрыш падзяліць на стаўку.
Можа таму, што пятніца.
Вы зламалі мне мозг🤔
Дзе вучыліся ў Гарвардзе, сэр?
У цябе паходу з матэматыкай бяда. Ці з уважлівасцю.
То ў цябе x750 там, дзе па факце 250, то ў іншага, ў каго рэальна х1000, у цябе атрымліваецца x200. А тое, што гэта выйграш у манетах адлюстроўваецца, канечне ж, да пэйджэра. 😁
Купі гэтую кнігу.Масу цікавага для сябе адкрыеш😏
Тут Гарвард не патрэбен, гэта школьная матэматыка. 1000÷5=x200. Вы што 3 класы царкоўна-прыходскай школы скончылі што ці?
Табе ўжо пара ў школу. Я ўжо 20 гадоў ганяю слоты. Мяне не трэба вучыць лічыць.
Здарма ты прапускаў урокі матэматыкі,бачыш нават нармальна лічыць не можаш,шкада.
Відаць ты ні разу не прымаў удзел у конкурсах, магчыма там цябе пераканаў бы, але гэта не дакладна 🙂 раз 20 гадоў круціш слоты і дагэтуль не ў курсе як лічаць x выйгрышу ..
выігрыш дзеліцца на стаўку,што незразумела?
Ім імха няма сэнсу даказваць, што “Зямля не мае формы чамадана” пераконваць у супрацьлеглым ..у іх свая матэматыка:),
стаўка 5р. Была б стаўка 5000р або 10000р або любая іншая,то ўсё роўна я б выйграў 1000 манет.Следуючы тваёй логіцы ,па стаўцы дапусцім 10000р у мяне быў бы х 0.1
Айдар самае галоўнае – вывесці гэтыя іксы без галаўнога болю і застацца ў плюсе ў казіно!
Ну так ты хаця б не даказвай людзям сваё бачанне. А скажы, маўляў, так і так. Сорры, хлопцы. Памыляўся. 20 гадоў думаў, што так, а яно вось як 😁
Не трэба, але глянь мінімалку на вывад. Зараз не ведаю. Я паўгода таму выводзіў.
Шасёрка лішняя ўлезла. А то падумаў, што сапраўды ікс шэсць тысяч, нават зайшоў паглядзець, як выглядае, а там толькі 570.