Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,629 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ліцэнзійнае galaxyno адрываецца мацней за танны скрыпт. Пракруціў шэсць пустых спінаў і з’явілася паведамленне, што я гуляю дзве з паловай гадзіны і выйграў пад трыццаць тысяч эўра. 😁
ухахах жорстка на баланс не ўпалі)) бабосы)
Выводзь 😎
Гэта супер-функцыю ты злавіў прама ў бонусе. Віншую. Збс заносік
Ды ды я як убачыў таксама пра гэта падумаў можа гэта іанагер казякі гэтай😂
казіно хоць і скрыпт, але выплачваюць нармальна, скрыптоў з рэпутацыяй мала і яны туды трапляюць
Як яны знялі? Без праблем? Маленькія ж сумы яны здымаюць без праблем,больш за чатыры тысячы ў іх не здымаў.
покер дом былое х не ўпэўнены не шмат
Мяне цікавіць у людзей на балансе па 1 мільёну і больш: ці гэта іх сродкі ці дэма! проста для пантоў
То-есть ты за тыднёк поймаў x12k тут, парочку x3k у іншых слотах пуша і зараз зноў x1700? Доўга круціў усё гэта, калі не сакрэт?
навряд) вельмі крута віншую)
А навошта гэта тут?
Трохі памыліўся з тэмай
Разор Шарк хутка паставіў
Астатнія слоты доўга круціў
Зеніт дарэчы таксама хутка даў
Ку-ку, ты з учорашніх фрыспінаў падняў?
прывітанне,не) учора браў на рокс прамо ад латеста,праміў паспяхова,пазней выкладу пару заносаў)
Чытар ты !
Вось гэта прыгажосць віншую мне вечна нічога не дае гэты Razor Shark.Крута яшчэ раз віншую)))
Гэта былі бонусы з бездепа, толькі 7к вывёў. Другі раз на бонусы з маленькім кешаўтам за 2 тыдні больш за 150к заношу і абломліваюсь пры вывадзе
Жорстка, канешне, але 7к таксама добра))) але 170к лепш, канешне)))
Нічога не зразумела!!! Карыстайцеся коскамі, калі ласка!
так, кожны спін выкладай, чаго ўжо там.
слот ад пнг Hooligan Hustle
імгненна выводзяць ? раней граў у Marathonbet, выплаты былі імгненныя – толькі за гэта і граў, але потым яны пачалі марозіцца, перастаў там гуляць)