Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,306 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Красавец, трымай так далей – за 10 хвілін 93 штукі, вось гэта я разумею!
☺вось і бывае, зайшоў па чуйцы і зняў, мяне гэта скотына не хоча аддавацца, максимум шо было гэта х2700 і куча рознай фігні ад х600 да х1-2к, амаль увесь мінулы год круціў гэтую трэцюю бонуску і ні х**я я…
Што тут скажаш ЧУЙКА і ФАРТ гэта вялікая сіла, яшчэ раз віншую і ЎДАЧЫ!
Падаецца, план куряць 😁
Гэта мікра ?
Вядома,там іншых правайдэраў у прынцыпе няма😉
гэта ты ў коламбусе, ці што выйграў? ці ў нейкай коламбе? ну а так віншую
![]()
Медыя ад удзельнікаБлін. А я штось думаў, што паляна мужыкоў гэта х5000…. У Book of Ra і падобных быццам такі каэф.
Бывае такое і не рэдка. Сам калісьці з капеек, атрымленых за пойнты, вывёў каля сарака долараў. Але асабліва мне запомніўся выпадак, калі чалавек з некалькіх цэнтаў за лаяльнасць вывёў паўтары тысячы долараў. ☺
Сапраўды такое не рэдкасць, проста гэта апошні выпадак, а так усё не ўспомніш адразу, было такое раз пяць у мяне як мінімум, а то і болей за такі доўгі час гульні ў казіно, альбо ў тылце пры гульні на большыя стаўкі: пасля заліву закрываеш казіно – на балансе застаюцца дробязі 7-10р, пасля адыходзіш ад заліву і пачынаеш па акаунах хадзіць і па мінібету катаць і паднімаеш нядрэнна на вывад. У Rio, у Betfair такое было, калі РФ там гулялі, у Everum увогуле быў выпадак – да блакіроўкі ака ў турніры заняў, выйграў залатыя манеты, купіў, не памятаю дакладна, 10-20 спінаў у jack and the beanstalk па 10р за спін, дайшоў да арфы х1100, пакатаў яшчэ трохі і 10к на вывад.
А чаму яшчэ не ў тэме конкурсу скрын?)
Невялікі занос – бяру білеты і ўжо на наступны дзень купаюся ў Чорным моры ))![]()
А за што любіш гэты слот? Бонусікі падабаюцца ці ўвогуле ход гульні? А то раней гуляў у яго ў турнірах Эверума і нешта зусім не спадабаўся. Дызайн занадта мультфільмавы, і з аднаго спіна рэдка сур’ёзна навальвае.
Адзін з старых добрых слотаў Ікса тут вялікага я не лавіў але заходжу раз на месяц сыграць у яго . На мінулым тыдні за гадзіну 8 бонусаў было выйгрыш быў у два разы большы чым гэты .
Я думаў, ты засмуціўся на нас, што рэдка заходзіш на форум. Аказваецца, ты свіней пасеш і даволі пафартаніла. Віншую ад душы, у Крым сабраўся ці?
Ды ну ка на каго тут абурацца. Гуляў апошні месяц шмат, таму не было калі. Зараз ужо трэці дзень у Витизево загораем з Надзяй. З Яшам тут сустрэліся, два дні адпачывалі, сёння ён дадому паехаў, а мы заўтра дадому
Прывіт Надзі ад мяне, прыемна час правесці. Я таксама хацеў ехаць на Чорнае мора да сябе на радзіму, атрымаў грамадзянства РФ, загранпашпарт зрабіў, грошай ёсць, але мяжа на замку. Хачу праз Беларусі ехаць, калі знайду папутчыка або ж паеду ў Абхазію да старэйшага сына. Хз як паступіць, ачкую аднак, бо кажуць другая хваля віруса і могуць зноў мяжа закрыць, баюся застацца там.
Не рызыкуй лепш, Спартак. Абідна, канешне, што родных не можаш пабачыць, але што зробіш. Гэта той выпадак, калі лепш перабдзіць чым недабдзіць )))
Sava593 з цябе фрыха)Заносі!
Занясе, але фрыха не будзе, бо я супраць. Мы будзем бухтаць, сёння днюха ў мяне. Так што ў наступны раз.
Мае віншаванні, ну ты і КРУТЬ шэсць Лун ўрваць…😉 Добрага адпачынку на ЧМ😃
Віншую з днюхай🐽 Усім родным здароўя, а табе яшчэ і ўдачы 😉 І, канешне, выдатнага настрою😉
А што гэта за лухта ў канцы ? Тыпа вы выйгралі 0 крэдытаў…
невялікія непаладкі на сайце