Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,292 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не ведаю, з чым гэта звязана, але менавіта гэты слот у мяне ўвесь час толькі жрэ.
Калі падобныя а-ля монгал і вуду з пераменным поспехам, то гэты нібы загадаваны )))
Чаму х1437 ? па 5 рублёў у цябе 1437 р = х287
Саюзны, заминачка выйшла, па рубліку прыкінуў па звычцы, матэматык са мяне ніякі. Але накінула неплоха.. 🙂 Прабачаюся, што ўвёў у зман, не з карыслівым намерам.. 🙂
ХЗ. граў у яго толькі адзін раз, і на працягу 10 спінаў выпала вось такая шчодрая бонусная гульня. Магчыма проста пафартанула, на рахунку заставалася то ці тры рублі то ці чатыры. Вырашыў зайсці ў “PlayBoy” граў па дробязях і рэзка падняўся да 13 рублёў. А потым зайшоў у “Sant-y” і…
Прыкольны слот. А на балансе засталося ўсяго на 10 спінаў. Так часта бывае ) Віншавок !
не, ну норм пабухаў што, вось калі б депаў на 15к было і стаяў вывад на 0,2к вось гэта была б пуля)
ГФ такое ГФ =))
Плоскія ў цябе жарты, разумееш, што нібыта дзе-та смяяцца трэба.. . а не зразумела ў якім месцы.. Кстати што за казіно, жартаўнік фартовы ?
ну значыць цяжарным, слабанервным дзецям цалкам)
За паляну вілдаў чот трохі мала.
А мяне яна пасля НГ так і не парадавала,суцэльнае запаволенне ідзе,і BitStars тыя яшчэ ..удакі!
а што гэта за слот і які правайдар ???
ну ты хоць скажы як у іх цяпер з вывадам справы стаяць? а то тут іх у чс занеслі, Шэбуршун у іх заносіў, але таксама не адпісваўся па вывадзе, хоць задаваў яму асабіста пытанне, хлопцы не сухарыцеся, выкладвайце інфу, так так не не…
Я ўсё зліў у Эндорфіну але нядаўна выводзіў за некалькі гадзін вывялі сам не чакаў
Слот В в чс заслуженно.
пра “Спін Сіці” гаворка бро🙂
Аааа а гэтыя ўвогуле ўнікалы і таксама заслужана ў ЧС
а чаму ўнікалы, па-чеснаку, рэфку браць не згадзіліся? Я памятаю пасля заносу на 45к у маі мінулага года ім таксама преда на форум прадставіць, сказалі шо ім гэта не цікава)
Макс, прадай ліцэнзію на выйгрышы ў ДОА…😁
Я сам трохі ў трыпе, папаў у хвалю, чую, што хутка штыль пачнецца😁
а якая стаўка-та тут была? 90, так?
Спачатку прыфігел, думаў ты ў гэтай шушлайцы паўтара ляма занёс😁 але 25к таксама зае*ись☺
Нееее. Яны мне добра знаёмы ) Там трэба па крыху вынесці )) Па 100-150К у самы раз. Больш занясеш – пачнецца парафiн. У мяне нават схема была на бінга 37, як у межах 100К выйграваць, не больш. Ну гэта калі яна была рулеткай яшчэ, а не як зараз якаясь недабаккара
а колькі спінаў пракруціў для выйгрышу????? 93000 тысяч
хвілін 10, спіны не лічыў)
з раніцы дэпнуў пару штук – зліўся ў ЕГТ
пасля абеду дэпнуў тысячу чыста ў ДоА пакруціць, амаль адразу дало пусты бонус з адным вайлдам у *опе, наступны бонус таксама дало хутка, але ўжо варты)))
на чацвёртым спіне закрыло лінію і 13 спінаў атрымліваў асалоду ад відовішча)))