Абмеркаванне конкурсу на самае прыгожае фота дзяўчыны
Флудзілка
|
20 October 2016
ад
LiliyaPlaschova
|
101 Адказ
|
3,936 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нууу тады інтуіцыя і чутцё густу)))
Айдар, у чым праблема ў такога віднага хлопца?. Я бачыў цябе і скажу, што мужык красавец, а вінаваты сам, што холасты. таму што капяешся ў выбары. Значыць яшчэ не кахаў. Так што будзе ў цябе свая кніга, якую давядзецца ўсю астатнюю жыццё чытаць 🙂.
З чаго ты ўзяў ? З гэтым у мяне як раз усё ў парадку па жыцці. Ніколі не скардзіўся.
А вось тут я з Вамі цалкам згодзен !!!
Ну тады радуйся кнігай, чытай і ахіневай 🙂 .
А што за кніга то ?
Так калі ўсё ў парадку, навошта тады самому гатаваць?
Або паваряшкі не сустракаліся? Хоць у жанчыны гэта ў крыві – добра гатаваць)))
З маёй ежы пальцамі адкусаюць, ды яшчэ дабаўкі па некалькі разоў просяць))))))))
Ты хіба не ведаеш, што жанчыну параўноўваюць з кнігай? Некаторыя яшчэ пытаюцца: Ці дапушчальна яе дачытаць да канца? Я лічу, што можна і трэба дачытаць, каб пазнаць. Толькі не трэба пад ёй спаць і не зачытвацца, бо нас чакаюць вялікія справы, ну там піўка папіць 🙂.
была ў нас тут, Марго, калі не памыляюся. Яна ж свае словы хаця б пруфамі часам пацвярджала) Фоткі высылала і на форум, і ў скайпе. Цяпер ад цябе чакаем фотак з тваёй прыгатаванай ежай. І тваё фота на фоне ежы)
Фота ежы без праблем))) Маё фота – неа, пакуль))))))
І параўноўваць мяне, калі ласка, не трэба ні з кім……. Выкладаць сваё фота на ўсеагульнае агляданне, я думаю, не кожная нармальная дзяўчына пагодзіцца….
А сваю стрэпню я не толькі паказаць гатова, але і адправіць вам па кавалачках (канечне, што з ёй стане пакуль яна дабярэцца…..) але гэта не важна))))
ддддддддддавай ттттттттттак.
Ты вышлюеш мне сваё фота ў ЛС або ў скайпе. Штосьці гатуеш і вышлеш мне (штосьці такое, што не сапсуецца доўга, напрыклад ежа з доўга псуючыхся прадуктаў.)
Я ем, гляджу на тваё фота, усё гэта ацэньваю і з дазволу Івана пішу агляд на сайце ў блогу ці дзе, што вось у нас на форуме так і так, адмiн яшчэ і дзяўчына яшчэ і ў слоты катае (можа ў покер, лато, бінга яшчэ штосьці) смачна гатуе (калі смачна) і г.д. Зробім табе рэкламу + мужа знойдзем, калі няма. + усе будуць задаволены.
Калі ж не высылаць, то як Ленін будзе ездіць па Расіі (калі ты з Расіі) заскочыць да цябе і мне па зваротцы прывезе )
Усім ад гэтага плюсы.
Хитренький)))) Фото мое не увидит никто. Стрепню могу выложить))))) В слоты я катаю, но вот решила вчера завязать, не нравится мне это чувство лудомании.
Найти мужа? А все ли хотят замуж? Да и рано… А мужского внимания – предостаточно…
И все же – где мои плюсы?????
А готовлю я действительно вкусно))))))
Я прапанаваў лепшы варыянт, які задаволіць усіх. Фота ў ЛС або ў скайпе, я нікому не даю і гляджу і пацвярджаю што сапраўды сімпатычка ну або стрэмненькая і ўсім усе плюсы)
Пачакай-ка!!! А пры чым тут якісьці варык????? І навошта мне пацверджанне??? Яно ў мяне і так ёсць))))))
Не плюсавая ты. Як торгаш на рынку 😔
а што за скрытнасць такая? хоспадзі мы тут усе дарослыя людзі не – так не, лічу інцыдэнт вычарпаным
Не плюсавая – гэта як? Не развесці на фота? А проста ўзяць і паверыць дзяўчыне – ніяк?
А давайце замутім конкурс на вашы фоткі, форумчане? Слаба?
Дарослыя? Гэта колькі? 20-23? Гэта яшчэ хлопчыкі))))
І дарэчы ў папярэдніх конкурсах флуд быў дапушчальны, і ніхто не ствараў асобную тэму, а тут раптам няма…… якаясьці лухта атрымліваецца. Дыскрымінацыя….
А конкурс як бы і згас))
ну каму так а хто і старэй,
а конкурс не згас
Балбэсы. Усё спрабуеце фотку здабыць.)))))
На тым “канцы провада” цалкам можа знаходзіцца вялізны мужык,
адной рукой па клаве клацаючы, а другой гіру двухпудоўку падкідваючы.
І, магчыма, гатаваць умее і блондын да таго ж….ну ўсё як вы любіце
😄
да якая там фотка. Ствараем выгляд зацікаўленасці. Каб дзяўчыны не сумавалі на нашым форуме і думалі, што яны нам цікавыя 🙂
Добрай раніцы. Бачнасць? А ты не абражаеш усіх дзяўчат на форуме? Як некалі несалідна атрымліваецца(((((((
Цалкам можа сядзець здарэнны мужык))) У гэтым свеце ўсё рэальна))))))
Але сядзіць далікатная і прывабная дзяўчына)))))
Дарэчы, у папярэдніх конкурсах флуд быў дапушчальны, і ніхто не ствараў асобную тэму, а тут раптам не…… нейкая фігня атрымліваецца. Дыскрымінацыя….
Ну ўсе гэтыя кампліменты і ўся гэтая відзімасць, якая ствараецца, думаю гэта ж усё не насур’ёз.
Рады жарту. смеху. Каб ты адчувала сябе ў сваёй талерцы і зразумела, што цябе прынялі ў нашу каманду форумчан(не толькі таму што ты адміністратар і не толькі таму што ты дзяўчына)
Вось Наташа ёсць, яна ўсё разумее. А Марга не ўсё. На галаву вылазіла)
Тое, што ты адмін – гэта адна справа, а вось як да цябе форумчане адносяцца – іншае)
Вось так скажам, відзімасць зацікаўленасці стварылі, тыпу як у сяброўскай кампаніі. Калі ў іх ёсць дзяўчынкі (у вялікай кампаніі) і хто-небудзь падшучвае – Танюха, а як там у цябе на каханым фронце, маці зяць не патрэбен(=/) і г.д.
Мне-то вядома цікава было паглядзець на фота нашай адміністратаркі 😁. Але няма – так няма.
У мяне, напрыклад, усяго адносіны ўжо доўгія, 8 год ідзе. А вялікая частка форума і та ўжо ў кайданах. А такія як Макуры – розныя Гея.
Вулова адзінокі, але ў яго ёсць халадзільнік і сабакі)
Я проста ў інтэрнэце ўжо даўно і пачынаў з ММОРПГ, а там такое вось стаўленне ў пачатку (сяброўскае) мае месца быць.
Павер, тут я адчуваю сябе ў сваёй талерцы))))) А фота яшчэ ўбачыш, але не зараз))))))
І дзякуй за дружалюбнае стаўленне, я вельмі ўдзячная))))) Гэта праўда
не ну гэта зразумела) я проста растлумачыў як я гэта бачу. Магчыма хто па-іншаму гэта ўсё бачыць. І сапраўды думае, што штосьці перападзе 🙂
Перападзе? Цікава што і каму?