Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,877 Адказаў
|
625,887 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Да прычым тут чат? Тыкайце іх на агульныя правілы і ўмовы выдадзенага фрыбэта, якія прапісаны ў фрыбэце, там пра гэта нічога не сказана.
Мне ўвогуле здаецца, што яны па памылцы гэты Фры Бет далі актываваць на ўсе рахункі, таму і пачалі выдумляць якіясьці новыя правілы заднім чыслом. Але магу і памыляцца, і саміх правілаў па гэтай акцыі не бачыў. Фры Бет заліты і няма праблем.
скажы, дзе бонус? табе далі? у мяне нічога няма
🔗
Ды я б тыкнуў, толькі не знайду, дзе гэтыя правілы пра гэты фрыбет пачытаць?
адыгрыш з рэальнага рахунку мінусую
Там канкрэтна ў правілах фрыбэта нічога не прапісана пра дэпазіт роўны суме фрыбэта і адыгрыш х3, але апошні пункт 14 спасылаецца на агульныя правілы, там трэба глядзець, чытаць.
даступны для ўсіх зарэгістраваных карыстальнікаў.
2. TRYNOW даступны для адзіночных ставак з каэфіцыентам падзеі ад 1,01 да 3,00.
Падрабязней пра бонус:
– Сума бонуса: 10,00 еўра
– Падзеі:
Усе падзеі
– Тэрмін дзеяння:
– 20 снежня 2021 г., 03:00 – без абмежаванняў.
– Колькасць бонусаў:
– 1.
3. Бонус выдаецца ў той валюце, якая была выбрана ў якасці асноўнай на момант атрымання гульцом бонуса.
4. Гулец не можа змяніць памер фрыбэта. Сума фіксаваная і вызначаецца аўтаматычна.
5. Фрыбэт можна актываваць адзін раз. Калі гулец замяняе адзін бонус фрыбэта іншым, папярэдні бонус не будзе даступны для паўторнай актывацыі.
6. У купоне, які быў зроблены з бонусамі freebet:AllWin, freebet:OnlyWin, частковы выйгрыш прироўніваецца да прайгрышу стаўкі.
7. Калі былі выяўлены нячыстыя стаўкі і злоўжыванні прапановай фрыбэта, Наша Кампанія пакідае за сабой права адхіліць выплату выйгрышаў па такіх купонах.
8. Ёсць 3 віды фрыбэтаў: OnlyWin, AllWin, NoRisk. Функцыя бясплатнай стаўкі з’яўляецца неабавязковай, але не абавязковай.
9. Функцыя фрыбэта даступная толькі для раздзелаў «Спорт» і «Стаўкі Live».
10. Купон, зроблены з бонусам фрыбэта, не будзе прыняты і размешчаны, калі – пры размяшчэнні стаўкі каэфіцыент хаця б адной падзеі стане менш за 1,01 або больш за 3,00.
11. Каб зноў актываваць фрыбэт для гэтага купона, вам неабходна змяніць купон так, каб каэфіцыенты ўсіх падзей знаходзіліся ў дыяпазоне ад 1,01 да 3,00.
12. Кэшаут, Аўтакэшаут недаступны ў бонуснай стаўцы фрыбэт.
13. Наша Кампанія пакідае за сабой права змяніць або адменіць умовы прапановы ў любы момант.
14. Дзейнічаюць агульныя правілы і ўмовы Нашай Кампаніі.
13 пункт пахожа падключылі .
да пачакайце вы хаця б суткі, што панікуеце адразу… у мяне таксама на вывадзе стаіць, спачатку адмінелі бо х3 дэп не зрабіў, зараз заяўка гадзіны 2 вісіць, раніца вечара мудрэйшая
Хутчэй за ўсё далі магчымасць актываваць і атрымаць фрыбет з-за таго, што прывязалі, адкрылі раздзел спорту, БК , але гэта не дакладна, там раней не граў і не ў курсе было ці да гэтага ёсць магчымасць ставіць на спорт.
Толькі што Х3 таксама пракруціў, паставіў на вывад, заўтра паглядзім.
Я ўвогуле гэтыя х3 ад дэпазіту лахатронам лічу, прыкрываюцца маўляў адмываннем грошай, такі бред, а чаму х3 толькі, а не х33? Па-мойму, чалавек унёс деп і мае права зняць у любы момант, а гэтыя нібыта барацьба з адмываннем грошай – нічога іншага як развод, выкачванне бабла любой цаной, каб толькі хто не зняў выйгрыш занадта рана, а то раптам… Сёння ў фрэш 250р задэпіў, упаў на бонус па 16р, дала 1020р. хацеў выводзіць, адмянілі – х3 ад дэпазіту не зрабіў, пакуль круціў, выводзіць ужо няма чаго, больш сказаў у гэту звар’яцелую прытон не зайду!
Мне-то навошта панікаваць 🙂 калі б было за што, чалавек пацікавіўся ўмовамі фрыбэта я скінуў іх .. паніку, суету наводзяць як правіла тыя, хто чакае выплату, цярпення вам і поспехаў!
Сваё шчасце я прафукаў . 😏
Казіно Кобра з 7-мі пятніцамі на тыдні, вырываў я ў іх бабло з бездэпа год таму, так што губу там моцна не раскочвайце.
быў такі, палістай гісторыю ў тэме пра безд трохі
а гэта ўвогуле, паходу, з іншага рэсурсу скрын і тупа спасылка на казіно – у такіх шарагах толькі па рэф спасылках бонусы даюць і тое не заўсёды і не ўсім, навошта якуюсь х е у кідаць то?
… аяяяй мінусаў — табе ў ++
Пазнака: адыгрыш за рэальныя грошы
У рио, здаецца, няма іншых бездэпаў
Мне наадварот здалося дзіўным і беспечным з іх боку, што ў гэтым казіно код FS10 або 10FS спрацоўваў раз на тыдзень, і дакладна 3 разы з гэтых спінаў выводзілі. Праўда, потым без папярэджання адрубілі там ад бонусаў. Кста, паспрабуйце гэтыя коды.
і такое ў іх ёсць\. але з вывадам яны мне выелі ўвесь мозг, спачатку дэп адкруціць, потым вывад толькі на карту і больш нідзе..Там паходу ўсё залежыць у якім зеніце Месяц у гэты момант..😁
свае мінусы можаш засуць сабе па глыбей у багажнік! Я не ты, статыстыку не набіваю, а падкінуў тое, што знайшоў, не падабаецца – не гуляй, або ты такі х.й вялікі па реф спасылках ніколі не рэгістраваўся?
Правільна, Колян, кінь усё, што ў цябе, калі што Фрэді ўсё пачысціць, не трэба яму ў чаце расслабляцца..😁
Нікалай, прабач, рэгістраваўся па тваёй спасылцы – вось што мне адказалі ў чаце
Ну і што? Ты чытаць не ўмееш? Я табе ў прыват пісаў пра гэтую ўнікальную рэгістрацыю, нават скінуў спасылку на рэсурс, на якім знайшоў, з якога пераходзіў і на які налічваліся спіны, ты яшчэ 100 акаў зрабі і далей флудзь, што спіны не даюць…
Мне на днях у чаце таксама самае адказалі ў Casper Spins слова ў слова, хоць гугліў прамо і рэгістраваўся па спасылцы – гэта іх прыёмы, і больш таго ў лобі Casper Spins было прамо за загрузку фрыспіны без дэпазіту, загрузіў, звярнуўся ў чат, сказалі: а вы ведаеце, гэтыя фрыспіны прызначаны для тых, хто раней унёс дэпазіт ад 150р, нават нічога не стаў тлумачыць пра тое, што ў умовах пра гэта ні слова, проста зачыніў чат, выдаліў гэта казіно і забыў іх накуй, праўда піzдзюкі рассылкамі заепалі – за гэтыя дні 8 пісьмаў прыслалі .
Ды дзівяць такія людзі, ім кідаеш тое, што сам знаходзіш і юзаеш, кідаеш не дзеля рэпутацыі або + А таму што сам тут шмат кодаў браў, а яны ўсюды нейкія падводныя камяні шукаюць, аднаму ў асабістку ўсё падрабязна распісаў, даў спасылку дзе сам браў, ён як дятёл долбіць – мне нічэга не далі, мне нічэга не далі… ??
Хотке паглядзець гісторыю перапіскі ў чаце Casper Spins няма магчымасці, па фану звярнуўся паўторна і праз хз дзён пяць той жа чувак у чаце піша тое самае шаблонна 🙂 і бонус за ўстаноўку тыпа бездэп красуецца на галоўнай у лобі ..
Не памятаю, ці была гэта сетка kazino, там таксама рэгістраваўся з ліста, бездэп па спасылцы, запаўняў усе даныя, нумар, пошту пацвярджаў як было пазначана ў умовах і звяртаўся ў чат і мне там вось «вибачте», прама так – толькі што скончыліся бонусы без дэпазіту, фрыспіны, але вы ведаеце, мы вам прапануем эксклюзіўныя бонусы на першыя дэпазіты ля-ля, таполя, цішыня, усё прайшло 🙂 гэта дробныя ашуканскія хітрыкі іх недаразвітага менеджменту па прома-акцыях ..
Калі на старце пачынаецца з такіх дробных але непрыемных наёбаў, такія казякі забываюцца як страшны сон ..