Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,907 Адказаў
|
627,070 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пасля ўводу проміка трэба выйсці і ўвайсці ў профіль, тады з’явіцца дзе намаляваны падарунак
хто ў спорце разбіраецца на каго паставіць у гэтай кобры, я проста са стаўкамі не сябрую да і калі даюць фрыбет ад балды ставлю і прайграю
Па факце гаспадары абавязаны забіваць, так што пакуль такую магу прапанаваць
паставіў, паглядзім як заўсёды або можа пашанцуе
Дзякуй за падгон, я тыкнуў на авось і стаўка сыграла, 900р на асноўны балік упалі, там таксама верыфікацыя з пацверджаннем прапіскі, карацей танцы з бубнам, верыфікаваўся хто-небудзь там? Быўi вывады?
Чаму цябе палохае пацвярджэнне адрасу?)
я ў 2 клікі скачаю ў прыкладанні Сбербанк выпіску з адрасам і адпраўляю)
Калі Сбера няма, у іншым анлайн-банку дакладна такія ж ёсць выпіскі
Ёсць Сбер, братка, я там колькі друкаваў распечаткі, там толькі мае ініцыялы, а адрас не пазначаны… можа не так раблю, што хз. У мясцовай адміністрацыі сёння быў, так там даведку аб складзе сям’і адмовіліся выдаваць – кажуць даўно не выдаём такія, такая дурнота, так я ў банк пайшоў за інэт хацеў заплаціць і ўзяць чэк, а там яшчэ і іннн. трэба было з сабой браць пашпарты, мала, каротка жэсь у мяне з гэтым пацверджаннем адрасу…
Ды па 5р. шмат, а па 2,5р. у самы раз))))))
Паважаныя, хто ведае адказы на квіз у PinUp
Адказы на квіз Гладыятарская арэна – Кітай – Дзяўчына
Дзякуй
Маладзец што паставіў) Я нават не сумняваўся што там ОЗ бетон.
Брацік, як думаеш, зайдзе такая стаўка? Я драўлявы ў гэтым, тыкнуў і пашкадаваў, на баліку спісалі, а матч яшчэ ідзе ці што, паходу я міма ўткнуў…
калі з мабілкі то ў сбер онлайн жмеш на баланс карты -> рэквізіты і выпіскі -> выпіскі і даведкі -> даведка аб даступным застатку (у гэтай даведцы будзе поўнае ПІБ і адрас) хоць па-руску, хоць па-інгліш. ну і прога чыталка pdf патрэбна. бо файл выпіскі ў гэтым фармаце_
Дай бог табе здароўя і фарту па жыцці! Брацік, ты мяне рэальна выручыў))) Цяпер усё спампаваў, усе ініцыялы і адрас, а то б заўтра зноў у банк дабірацца як успомню))) Ад душы табе, брацішка, вельмі выручыў!
Прывітанне, я такі лошара! Капэц проста, і стаўка другая сыграла, на балансе 1560р. Хацеў верыфікаваць рахунак, высланы фота і селфі і выпіска з банка, а яны мне кажуць, а чаму ў вас адрас не супадае? Пытаюся як не супадае? Заходжу ў профіль, а я вуліцу няправільна ўказаў і паштовы індэкс замест 3 напісаў 2, Я адразу ашалеў, напісаў што размаўляю праз гугл-перакладчык і дапусціў памылку, як я мог – сам не разумею, аж запацеў, папрасіў выправіць профіль, у выніку вось пераклаў апошняе паведамленне… – Лічу, было б лепш звязацца з намі крыху пазней для атрымання абнаўленняў, бо я не хачу ўводзіць вас у зман, таму не магу назваць вам дакладныя тэрміны.
Калі б сума была прыстойная, думаю забанілі б, а так можа прасцяць і выправяць, хз. Дзе-то чытаў што змяненне ў профілі праз падтрымку, настрой упаў адразу…)
Думаю нармальна ўсё будзе,вывядуць
Хутка па 1,5? будуць выдаваць
нічога не далі, падтрымкі няма, звярнуцца няма куды(
бонусны код патрэбны пры рэгістрацыі
Не, не трэба, хаця пры рэгістрацыі ёсць “акенца” для ўводу кода, зайдзі ў раздзел акцый, прагартаў пракруці, знойдзеш 20$€ no deposit bonus – яго выбірай і рэгіструйся, пасля пацверджання пошты з’явіцца бонус 20$€ .
Украіна недаступная
Усе, хто ў Кобры браў фрыбет на 900 рублікаў, калі зайдзе стаўка, каб вывесці, трэба будзе дэп зрабіць у тую ж 900 руб. 3 разы адыграць і толькі потым вывесці ўсё. Хаця казалі спачатку, што не трэба адыгрываць, коратка ўнізе скрины з чат-перапіскай.