Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,307 Адказаў
|
599,935 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
?? яшчэ і мінусуе ўсіх не па справе
Нармальна ты так прыдумаў як прайсці гэтыя конкурсы і дзе іх узяць забыў напісаць а реф спасылку не забыў
Рэфкі забаронены.
А дзе ты той пазл там знайшоў, раскажы падрабязней?
Там крыху ніжэй, як зарэгіструешся – ёсць заданні і потым спіны налічацца за іх
На галоўнай старонцы. Спусціся ніжэй.
Усё нарм 250 спінаў атрымана, паглядзім праз 3 дні
ты сапраўды верыш што адкруціш спіны і табя вывядуць грошы?)))
Я пра казі FRIENDS… якія ўмовы адыгрышу? Правілы гэтых спінаў вядомыя?
не слухай ты ўсю тую туфту што табе тут напісалі пра Pinnacle, без ніякага адыгрышу і дэпазітаў, ставіш вывад выйгрышу з фрыспінаў на Skrill (мінімалка вываду на Skrill 10 еўра) і не трэба ніякіх верыфікацый.. Без камісіі ў іх можна выводзіць раз у месяц, калі выводзіш лавэ некалькі раз у месяц, пачынаюць браць камісію па 12 еўра.
Выводзіў у Pinnacle ўжо тры разы з фрыспінаў, усё вывелі без гемару з рознымі верыфікацыямі і прапіскамі на працягу 15 хвілін..
Там на рахунку каля 20 еўра назбіралася, а Skrill увогуле няма ў спосабах уводу і вываду, ёсць Neteller, біткі, Visa…
Дзіўна, што Neteller ёсць, а Skrill няма, ты сам адкуль..?? праз ВПН на сайт заходзіш..??
без вагера усё) Расія шчодрая душа
Хутчэй за ўсё Skrill няма, бо рахунак адкрыты ў рублях, буду дабіваць да 2к і выводзіць на біткі.
хутчэй за ўсё з-за гэтага..а так гэта самы нармальны вывад з Пинакла..без якіх-небудзь замарочак
можна напісаць у падтрымку і змяніць адзін раз валюту рахунку. На новым рахунку рублі будуць сканвертаваны ў валюту, якую выбераш – еўра ці баксы. тады і skrill будзе даступен. але гэта зойме час. рашай сам кароч
а чаму б і не паспрабаваць ? раптам зайдзе… калі ніх..я не рабіць то і нікуды не з’едзеш!
Народ, калі ў каго такое ж – скіньце, пліз, з адпраўніком і каб пошта атрымальніка была бачная, надоелі, сукі, дэпаў палову зарплаты
У вас слот у пиннакле нармальна працаваў? Выпала бонуска, засталося дзве ячэйкі зачыніць і не магу ніяк дакруціць, разоў 30 ужо перазагружаўся. Такая інтрыга, дасць ці на апошнім полі пакажэ фігу, і ніяк не даведацца. 😡
што за чорт, усім так шчасціць, колькі гадоў кручу гэтыя бясплатныя спіны і ў Еверуме, Пинакле, Бойлспорце, Плэйфортуна, Буи, яшчэ раней давалі Арго, зигЗаги, Joo, N1…–капейкі сраныя дае, 0.1-1$, іх не тое што вывесці на скрилл, раскруціцца немагчыма…
Адзін раз на год з капеек падняў 20 $
Прыгожы мінусавы аккаунт нейкі ў мяне…..Як быццам апошнія неск. гадоў мой IP адключылі ад выдачы ўсе правайдэры NetEnt, Play’n GO, Quickspin
Та можа яны мультяць, вось і прэ. Я таксама спинакла ні разу не выводзіў, раз толькі 15 еўра сыпанула і тыя прайграў, а так тыя ж 0,00-0,10.
У мяне таксама рублёвы, таму і Скрілла няма.
Можаш напісаць у падтрымку і табе рублёвы рахунак на даляравы памяняюць, як вывядзеш рублі на біток. Мяняць можна адзін раз. Я так з даляравага рахунку на рублёвы перайшоў і цяпер шкадую. Удачы.🙂
я мяняў з рубля на даляры, але там, па-мойму, цяпер мяняюць, калі не было дэпазітаў і вывадаў
Калі дэпы ён яшчэ не рабіў, то памяняюць.
Ці ў каго-небудзь ёсць пісьмо ад джет ?