Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,404 Адказу
|
604,443 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можа пазней сталі абрэзаць. Я таксама атрымаў адразу пасля рэгі.
Я 10 хвілін назад зарэгістраваўся, усё норм, 600р паклаў у слот і паспяхова зліта
Праверце пошту Betvoyager рассылае за невялікае апытанне ( 3 пытанні) аб плацяжах 5€ на баланс.
Адыгрыш у мяне быў з бонуснага рахунку! Таму і размясціла гэты бонус!
Аліна, не замарочвайся, у ўсіх розныя меркаванні, і бонус у кожнага па-рознаму, глядзяць на деп і г.д.
У іншых адыгрыш ідзе на бонусныя, а ў іншых – на свае.
П…Ц!ВЯЛІЗНЫ П…Ц…!
У сацсетцы за 10 месяцаў выстраліў першы прыз 10 еўра. Пісалі, што выводзіць можна мінімум 20, здаецца.
Я спакойна сяджу, думаю, можа яшчэ стрэльне……
А яны даслалі ліст–мы спісалі вашы 10 еўра, у вас быў не вэрыфікаваны акаўнт (((((((((((((((((
Бляяяяя, я не ведаў!!!! Купа лістаў ад іх прыходзіць з прома, тупа прапусціў гэтае сьранае паведамленне, што праз 14 дзён – грошы спішуць ((((
Там пасля першага заносу трэба было KYC прайсці, дакі адсылаць у працягу 2-х тыдняў, а ты, мабыць, не ведаў(
Пасля выйгрышу даецца 14 дзён на праходжанне KYC, відаць ты не ўбачыў гэтага ў пошце, ад іх прыходзяць апавяшчэнні.
Ну як так то … 😔 10 месяцаў круціш і не ведаў пра неабходную верыфікацыю на працягу 14 дзён.. столькі разоў гэта абмяркоўвалі на форуме, паднімалі тэму…. вывад няма абмежаванняў па суме, ад 10€ выводзяць .
да там шмат таварышаў з Украіны круцяць, кучу знаёмых нікаў бачыў, а Украіна ў іх забароненая, вось і не вэрыфікуюцца яны адразу..Не ведаю ТС з Украіны ці не, калі не, то пра якія мінімальныя 20 еўра для вываду піша, мутна тут усё..Зразумела ж – унёс, вэрыфікаваўся, бабло аўтаматам вывелі..
У мяне так сама было, выйграў турнір, а не ведаў, як адрас пацвердзіць, няма рахункаў у банку і рахункаў, цягнуў да апошняга, потым за дзень да анулявання скінуў прапіску ў пашпарце, прыйшло пісьмо, што выйгрыш ануляваны.. Я забыў пра яго. Потым прыйшло пісьмо, што акк верыфікаваны, а праз тыдзень усё ж такі прыслалі 10 еўра, я нават не чакаў іх, пройдзь верыфікацыю, можа таксама прыслуць на наступным тыдні
Сам калі праходзіў вэрыфікацыю, запазніўся з пацверджаннем адрасу. Засталося пару дзён, спытаў у падтрымцы кшталту: ці ёсць у мяне яшчэ час? Адказалі, так, ёсць, не хвалюйцеся, але праз два дні мы будзем вельмі рады спісаць ваш выйгрыш)) так і напісалі “вельмі рады”. Я паспеў, каб нікога не радаваць)
innacle 10 спінаў у HUGO GOAL
спіны па 0.5
ў мяне пуста ў слоце 😔
няма спінаў пацвярджаю
трэба абавязкова замінусіць калі няма))) Ума палата
таму што абнадзеяў…. і навошта выкладаваць калі індывідуальна далі спіны… ?
а за палату , дыз не здымлю )
дайце хто-небудзь канец спасылкі на апытанне бетвояжэра, тэкст, які пасля com, а то зараз няма доступу да пошты.
Та не індывідуальныя яны. Там як часта ў іх бывае, спачатку далі з раніцы, а потым адміянілі. Так што, чел падзяліўся працоўнай акцыяй, проста не пасьпелі.
Такімі мінусамі ў людзей адбіваецца жаданне размяшчаць інфу.. Ну памыліўся чалавек,, нічога страшнага жа
Абнадзеіў?КЕК)
Я не пісаў што ў ўсіх ён абавязкова будзе, у мяне быў, тое што я напісаў гэта не значыць што ў цябе бонус будзе 10000% гэта толькі нагода праверыць
а диз свой можаш засунуць у пятую кропку, ад гэтага мазгоў у цябе можа дадасца,метад замяшчэння спрацуе, так як думаеш ты відавочна не тым месцам)
Ой, умнік ёпть! курні бамбук…. я лепш памоўчу…!
Віншую з рубінавым узроўнем))
ты не правы, сапраўды толькі адбіваеце жаданне гэтымі мінусікамі, выкладаць плюшкі, чалавек часта выкладае карысную інфу, а тут і сапраўды, у Пінакла цяпер плюшкі з сям’ю пятніцамі на тыдзень, раніцай ёсць гадзіну фрыспіны, потым правілы мяняюцца і спіны становяцца толькі за дэпазіт, ён тут пры чым.. Заяўляйцеся вы з гэтымі мінусікамі плюсікамі, ад гэтага ў вас на электронных кашальках нічога не дадасца.. Давайце дарэмна не сварымся, а апускаць дружна казіно.
Ёсць спіны ў Pinnacle, забірайце мінусы