Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,378 Адказаў
|
603,743 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нават тым, каму прыйшоў ліст, форма, якую трэба запоўніць, ужо не працуе. (Cosmicslot)
Таму што час скончыўся. Ужо пятніца, а далі на чацвер.
Паўгадзіны чакаў у чаце, не адказвалі(пасля 00 03 адказалі, і сказалі сорян вы апазднілі(
????
ў betbit . ком – код DIAMONDBIT25 у чаце ўручную 25 фс налічыла. Ці будзе ўсім падрад выдаваць х.з. Яна там адна сумае ў чаце і калі хваля запытаў пайдзе можа і забуксуе. вейдж. ? 40, макс. вывад 100€. Для вываду патрэбен міндеп прывязка, калі крыпта то 10€. шкалы адмывання не знайшоў, на вывадзе толькі інфа выскаквае: адбіў ці не. Ліцэнзіі ўвогуле не бачна, але клянуцца, што яна абнаўляецца і хутка з’явіцца на сайце. кароч так сабе можа каму прыдасца.
на 20-цы адмыў, калі падніме хаця б да 50 можа дэпну рызыкну)
Дадалі ФС
Але казік дзіўны,калі атрымаецца вывесці,напішы для ўсіх
Каспер, ты не навічок у гэтай справе, але ёсць асобная тэма, дзе публікуюць прома-коды вегас аўтаматы. За гэта мінус.
Нічога асабістага, проста не парушай.
Народ, хто з RIZK выводзіў апошнім часам? Што там з вывадам зараз увогуле?
актуальна і для мяне
по поводу RIZK. Спрашивайте у них.Я там играл.Были и депы и выводы.А недавно столкнулся,мне начислили фс,но в слот в который страна в запрещенных.Я начал переписку с саппортом.Они два дня решали,а потом начислили фс в другой слот.А потом дня через три после всего этого они закрыли мой акк и сказали что укр больше не принимают.Короче странные они.
Па Рызку ўсё нармальна прайшло, заплаціў 10 еўра са Skrill і вывёў 200 набітых з фрыспінаў. Толькі вось не памятаю, апрувленыя ці докі, бо гуляў там у 16-м годзе апошні раз.
Ризк выводзіць вельмі хутка на Нетеллер і Скрилл) хвілін 30 макс было, дакументаў не прасілі, выводзіў шмат разоў з фрыспінаў
сука,у Rizk раз 15 круціў фрыспіны-максімум 0.5$ падкідвала,не выводзіў,пару баксаў зверху падняў разок
Рэйзор шарк круці) мне ў гэтым слоце там X1000 двойчы падаў
Когда след. начало акции?
не працуе
Напішы ім у чат
адыгрыш за свае
У мяне за бонуснае адмыванне быў. Прахахатаўся.
Там каму як. Мне, напрыклад, дало з фс 60р, і адразу на рэальны баланс упалі і сіла там жа адразу.
Тым хто ў + за свае, тым хто ў -, на бонусныя
Расія міма, хоць і ў спісе забароненых краін Расіі няма, але сапорт кажа – вы ў пралёце!
Украіна – у забароненых!
Не ведаю, мне налічылі аўтаматычна, Расія