Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,343 Адказу
|
602,217 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Магчыма і так
рокер рола адправіла такое пісьмо
хто-небудзь выводзіў адсюль
Хз зарэгістраваўся толькі што, актываваў код, прайшло, зараз ацэнім слоты)
у казіно ці на спорт? у пін апе піша няправільны код
фрыбэт дык вядома што на спорт
Я выводзіла ў 2020 годзе з бездэпазітнага бонуса. Праходзіла верыфікацыю і рабіла мінімальны дэпазіт. Вывелі хутка пасля верыфікацыі
проста 120 пазаўчора яшчэ працаваў
у пін апе няма такога кода
Якага такога? Іх, так бы мовіць, два. Адзін легальны, другі – не. І ты значыць увёў яго не ў тым
Проста ёсць асобная бк pinup.ru гэта промо для яго
У падтрымцы пинапа ру сказалі, што патрэбен дэпазіт, так што гэта не фры-бет!
у мяне з таго ж бездепа вісіць 370 баксаў) цікава, ці вывядуць)
Націснуў атрымаць і грошы ёсць на бонусным балансе, а ў чаце сказалі толькі сваімі мыць!
кароч бонус не мыецца толькі за свае!
+
абв прычым дадаюцца анав
не мыецца з бонуснага ў мяне ўжо 25к
Мяне там увогуле забанілі адразу пасля таго як пацвердзіў пошту пасля рэгістрацыі.
На гэтым, як кажуць, нашы паўнамоцтвы скончыліся)
Мяне там увогуле забанілі адразу пасля таго як пацвердзіў пошту пасля рэгістрацыі.
На гэтым як кажуць нашы паўнамоцтвы ўсе)
Падкажы, калі ласка, а ў цябе не было такой праблемы як у мяне (прыкладаю скрын), прома актываваў і тупа няма стрэлкі, каб перайсці ў слот, ды ўвогуле няма нетэнта)) кукі чысціў, з розных браўзэраў заходзіў, з іх мабільнага прыкладання заходзіў, VPN не ўключаў. Спачатку думаў, што гэта звязана з тым, што ў мяне няма гугл сэрвісаў, бо тэлефон huawei, але сёння зайшоў з іншага тэлефона і тое самае. Я проста ахуею, калі яны самі ў казіно замутылі такую рухуху з-за клятых 25 спінаў))))
Колькі я памятаю, там спіны ў Hawaii Cocktail ад BGaming. Што да Netent, не падкажу.
У падтрымцы мне самі сказалі назву слота і правайдэр. Мне пафіг на гэтыя спіны, проста сама сітуацыя здзівіла
Дзякуй за інфармацыю, але я дагэтуль не магу зразумець тое, што ты напісаў) я проста па прынцыпе ўжо іду, пакуль не разабяруся, не супако́юся
Вось што па коду GO2020EURO паказалася