Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,378 Адказаў
|
603,743 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ніхто не ўлез, па-першае мы абмяркоўвалі, па-другое ты сам паехаў. Чытай уважней і не спі!
Ну ў нас з чуваком быў дыялог пра фрэш, а ты да яго падключаешся і пішаш пра пф, прычым тут пф увогуле, хз??ладна праехалі… бывае
Ты з @brutto777 абмяркоўваў, а ён пра плейфортуну пісаў! Прычым тут фрэш увогуле?
Глянь лепш, ён кажа, што адыгрыш у фрэшы за свае
Я ўсталяваў прыкладанне, там увёў FRESHAPP і атрымаў паведамленне, што трэба ўнесці дэпазіт. Выдаліў промакод і прыкладанне. Цяпер вырашыў увесці тое ж самае на сайце з камп’ютара, і нарахаваліся спіны ў Fruit Shop megaways, дала цэлых 89 р.
Ты не там уводзіў, таму выйшла паведамленне пра дэпазіт; у мяне таксама так атрымалася: гэта “акенца” актывацыі, якое з’яўляецца непасрэдна перад дэпам. Пасля актываваў у бонусах і ўсё нармальна – атрымаў фрыспіны.
У вас былі там дэпазіты?У мяне не было і патрабуе адыграць за свае(
Дык і я зараней абрадаваўся, рандом як заўсёды – хто ў + бамбук курыць, на фіг такое прома і іх прыкладанне сцёр за іх стаўленне.. няма прапісваць умовы да канца не для ўсіх, а для тых, хто ў мінусе .. карацей меў я ў рот 🙂 такія імянiны..
у фрэш роксаў гэта ж звычайная справа для прома. або мінусовы павінен быць або пэўная сума дэпазітаў за апошнія 2-3 месяцы. Каб яны просты бездеп або фс для ўсіх раздалі, гэта як мінімум іншапланецяне павінны прыехаць, ну або дзень нараджэння ў крайнім выпадку ))
Давайце адпавядаць тэме? БЕЗДЭП! SORRY што тут пішу, але тэма важная!
Кагосьці ў кам’юне яшчэ не забанілі, вось адказы на віктарыну за пяць тысяч поінтаў. Украіну правяраць не трэба, аккі зачынілі.
Microgaming / 4 / Global Positioning System
Дадзены код не існуе, піша.
РФ таксама закрылі, яшчэ некалькі месяцаў таму прыходзіў ліст
Толькі што праверыў Кз таксама зачынілі доступ(
gdfplay хто ўставіў код? Можа праз саппорт трэба?
Таксама выдае адбойнік пра неіснуючы код пры спробе актываваць
А праз саппорт без ведання гісторыі паходжання кода лепш не спрабаваць, у любым выпадку ж спытаюць, адкуль узялі промік і г.д.
актывуецца толькі ў тых, у каго быў хаця б адзін дэпазіт
Быў дэпазіт у 2015 годзе – паслалі ў чаце падалей.
так мне чат адказаў
Ды заўсёды можна насвістнуць, што на форуме ўзяў або ў тэлегу. Калі код не персанальны па лісце, то як правіла праходзіць.
Дык я даказваў, што быў, яны перарабілі платформу і ўся гісторыя сцёрта з дэпамі па ходу.
А што з гэтым румам Goodday4play?
2 гады таму еле вывёў 200 баксаў, месяц марудзілі, думаў усё, не выведуць.
У іх змяніліся гаспадары, можна гуляць?
Выходзіць, яны памянялі гаспадароў?
А я адбіў бездэп 1000 руб, хацеў вывесці, унёс дэп 100 руб і батс забанілі за мульціак, аказваецца я там даўно зарэганы)100-рублямі накорміў кароч))