Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,378 Адказаў
|
603,743 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У рокс сол фреш бездэпы звычайна толькі актыўным гульцам. калі ад 5 к дэпазіты былі за апошнія 2-3 месяцы, а гэта яны ўжо з галодухі пад 1xslots касіць сталі. Усяджвай штуку, каб адмыць сотку-дзве і калі ооочень пашанцуе то штуку забярэш назад. Маркетынг ёпта на вышыні.
Нічога не налічваюць, ігнар.
Мяне днём налічылі. Ты нічога не страціў, скрыпцяга, у адну калiтку пракруціў
Ды, гэта зразумела, цікава, колькі ў выпадку шчаслівага адбою гэтыя клоўны дэпа бы папрасілі.
Rembrandt?
2 Free Spins – Sevens & Books
у мяне пусто 😔
Там проста ў слот трэба было зайсці, у мяне было, але слот – вафля увогуле аха)
Думаеш, я б так пісаў, не зайшоўшы ў слот? 🙂
Не магу гэты слот знайсці. Удакладні спасылку
Праз тэлефон не знойдзеш, трэба з ПК зайсці, я таксама не знайшоў, у чаце адказалі так.
Можна, калі ўсталяваць браўзер “версія для ПК” у лобі прома вісіць.
У падтрымку напісаў, на наступны дзень налічылі, зліў імгненна
Каму-небудзь у гэтай шарагі з верыфікацыяй аж да прапіскі кожнай блохі на яйцах вашага пса хоць раз выпадаў больш за 3-5 спінаў гэтых ёбаных колаў?
сёння 10 фрыспінаў выпала, але толку ад іх 0.. да гэтага раз даўало ў алохе не памятаю колькі спінаў, але гульня, бонуска выйшла падняў балик да 30 еўра, хацеў акругліць да 50 і на вывад у выніку зліў..
Пасля Новага года ў коле 1 раз выпадала 15 спінаў
Выводзіў на Skrill са спінаў без якіх-небудзь верифікацый. Вывад прайшоў за секунду.
30 было 2 разы, як пашанцуе
Тут як пашанцуе – мне пасля Новага года кожны дзень па 3 спіны давала і 3 дні запар наваліла 500-700 рублёў
згодзен тут як пашанцуе, зразумела чым больш спінаў, тым больш шанцаў, але часам важней не колькасць, а якасць.
гэта напэўна пры старце, на пачатку раздачы было так , пасля, здаецца, ужо трэба было прывязваць плацёжку для вываду ці я памыляюся?
Піггі Рычэс , напісана што няма такога слота
у Пінаклe
Сюды трэба пісаць ау
паменяй VPN або праз проксі https://52.51.47.88:16870/
Aslanbeko
Piggy Riches , напісана што такога слота няма
в пинакле
з мабільнай версіі яго не знайсці, калі толькі з камп’ютара, ноўта, альбо паставіць на мабільніку браузер “версія для ПК ” – вышэй інфа, скрыны ў гэтай тэме, пралістай наверх.
Зноў у бездепах адказала піпец
ты флудзіш пішаш не ў той тэме, твае пасты, паведамленні выдаляюць, мінусы налавіш, чытай тут адказалі табе..