Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,343 Адказу
|
601,905 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта колькі па маскоўскім часе? Каб не прафукаць)
зайдзі ў слот,ужо ёсць
на балике 50 евро на скрилл не выводзіцца піша Не атрымалася вярнуць інфармацыю пра рахунак.
ты б напісаў, дэпы былі са Skrill, рахунак твой вэрыфікаваны…Калі ўсё гуд, тады ў саппорт стукайся, тут дакладна не дапаможам..
дэпаў ня было
ну вось, напэўна деп трэба плацежку верифікаваць, у саппа спытай, дакладна скажуць…У людзей на новы год так было, спачатку без депа выводзілі потым депы сталі прасіць і верифікацыю рахунку…А так Пинакл плаціць без праблем..
пинакл адна з самых бяспечных кантор у свеце) можна паспрабаваць на крыпту вывесці, калі ёсць, без дэпа, а так хз)
Піша код не актываваны , дэпазітаў не было , вэрыфіка таксама
Та я так зразумеў гэта гульні ў якіх нешта трэба шукаць. Аўтар паста, патлумач, калі ласка, што і па чым?
Пахожа, у малюнку слота павінна быць сэрца
І што ? За свае гэтыя сэрцы шукаць ці як ? =)) Нічога не зразумела , але вельмі цікава 😁
Зараз пагавару з іх падтрымкай. Адпішу
Ёсць вынік
Так што, ім пісаць гэтыя прома ў чат?
Коды ў Bitkingz актываваліся. Былі дэпы і вывады.
Так, менавіта так.
10 BURNUNG HEART 3 слот
Для атрымання павінен быць дэпазіт
Можна падрабязней, што трэба рабіць???
так там у прамо лісташ твістэр будзе націскаеш Claim , злева потым з’явіцца апавяшчэнне націскаеш на яго з’явіцца тая гульня тыпу кола , там куча ўсяго можа выпасці грошы кручэнні яшчэ што-небудзь )
там няма сэрцаў, я знайшоў у full moon romance, больш не ведаю, дзе
edit: а яны ёсць, проста трапіўся тупы аператар
Не памятаю, у тым ці казіно зарэгістраваўся, пакуль вашу акцыю не знайшоў, але тут вось ёсць турніры і ёсць бясплатны турнік у казіно тыпу як у Евериум http://www.redkings.ком
А як ім скарыстацца
Ніяк, у чаце сказалі, што калі будуць дэпазіты, тады і фрыспіны налічаць, а для новых карыстальнікаў толькі бонус на першы дэп.
Што ты як упершыню?Пішы сюды да
Атыгрыш за свае грошы, максімальны вывад х10 ад бонуса!!
Умовы п..ц. Накінулі мне 100 рублёў,цяпер трэба зрабіць дэпазіт, а калі зловлю бонус на 2000 рублёў–змагу вывесці 1000 толькі ! Смешна.