Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
597,100 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А які там вагер?
Ну ты калі ў казіно дэпазіціш, ты ж не турніры там гуляеш. Ты глядзі колькі табе слот насіпае з 250 спінаў, а потым глядзі ў мінусе ці не.
x70
Не падаецца . А сапраўды
Я за ўвесь час выйграла 140 еўра, кручу амаль кожны дзень усе турыкі, але ў казіно на свае кроўныя ў Pragmatic ніколі не гуляю.
Паважаныя ведае хто казіно Lucky Hippo выводзяць гульцам з Украіны?
Ты навошта зліваеш паролі з іншага форума ?? забаронена , атрымаеш бан ад пронина за такую фігню!
+ пасля сацыялькі мяне ванітуе ад прагматыка
120 вывёў =)) , на працу ўстаю, тры вокны запускаю і ў душ, кава і г.д. =))
Так павінны выводзіць. У іх ёсць прадстаўнік на англійскім Latest, і туды няўжо б запрашалі адкрытых ашуканцаў. Іншая справа, што могуць запатрабаваць замарочаную верифікацыю. Калі пройдзеш і правілы не парушаў, то павінны бы плаціць.
а там ёсць бездэп за рэгу
да 30 бакинских
дзякуй буду круціць
Даўно б ужо забіў на гэту сацыяльку, калі б не шчасціла.
3-4 турніры ў дзень ? Да нафіга табе гэта трэба?
На прома-код LUCK нічога не далі пры рэге
Ён яго прыдумаў 😁
Ві́дзеш жа ўсмешлівую морду побач з кодам.
)) А што, як варыянт. Сядзеў на галодным, прыдумаў код. Заходзіў у першую папаўшуюся казю актываваць. Казік адпраўляе на хутар за матылькамі. Ён піша ім у чат; ах вы так цукі, зараз я вам ўют створу і зліваe код па форумах. Пасля ў казю наедуць некалькі тысяч гульцоў і казік у паніцы пачынае раздаваць фскі і бездепы, каб у чс не ўпархнуць )
Тэж круціў сацыяльку месяца 4, у выніку да грошай нават побач не падыходзіў, а вось квіткі выйграваў – слоты на квіткі давалі значна лепш, чым у турыках на грошы.
у мяне соц за 950турніров усяго 60 еўра выйграў! і тое па 10 🙂 Увогуле ,як яны могуць па столькі ачкоў назбіраць у турнірах хз… !? :))
учора x2500 выпала ізі 1 месца ) праўда як заўсёды 10 долараў
Шчасліўчык.
Мяне ўвогуле сацыялька патрэбная каб вывеcці на Скрилл,у мінулым годзе паслалі са Скрила ліст-у вас акк без транзакцый-кажаце кожны месяц будзем браць камісу 5 еўра! Бля,я не гатовы цяпер свае кроўныя задэпазітаваць,за нек. месяцаў плаціць там па 5 еўра,таму спадзяўся,што бясплатнымі са сацыялькі расплачуся!
першы раз чую пра такое) у мінус што ці яшчэ фігачаць?
Ды нічога яны там не спісваюць. У мяне адзін раз спісалі, мінус 5usd было, а праз месяц зноў па нулях стала і нічога больш не спісвалі.
так дзіч нейкая, толькі кліентаў адстрашваць, на нетеллер такога няма хаця б адна кантора
ну так, пра што я – раз у год павінна быць транзакцыя, калі яе няма – спісваюць 5 еўра ў месяц за абслугоўванне, у цябе спісалі – цяпер праз год спішаюць, калі не будзе транзакцый.
Я пакуль не разумею, ці з мяне будуць здымаць па 5 еўра за кожны месяц, ці адзін раз, я там 1.5 года нічога не дэпаліў
Я імі не карыстаўся гадоў 5. З мяне адзін раз спісалі і вярнулі назад, і болей нічога не спісвалі.