Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,282 Адказу
|
598,335 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вагер х103 што ці?
Не яшчэ чакаю…докі з 8-га адпраўлены не слуху ні духу. Магчыма з-за выходных. Вучора напісалі чаму мая пошта на другое імя, у мэйле пры рэге пісаў лівыя ініцыялы. т.к. пошта для спаму ў асноўным. Тлумачыў што гэта мой псяўданім і ўвогуле магу напісаць любое імя хоць Хутин В. іх адказ задаволіў. Сказалі праблем быць не павінна .
Пахожа, няма асаблівага сэнсу церпецца з імі, бо макс вывад атрымліваецца 10 еўра. Сэнс ёсць хіба што, калі выводзяць без депа і верыфі.
4.3. Максімальны вывад бясплатных бяздэпазітных бонусаў складае падвойную суму бонуса. (Калі вы атрымалі 100, то максімальнае зняцце будзе роўнае 200).
Сорак хвілін як малпа скакаў па слотах – ніводнай бонускі – зліта =))
аву смяні, у мяне 20, кручу-верчу пакуль, наіпа:ь хачу ??
Увогуле гэта турнір толькі для туркаў, таму нам у яго не паіграць.
ага заўважыў , што білет атрымаў а на справе 8===3
а што калі VPN іпануць
Не дапаможа, там праз профіль паляць. Ды і за што гуляць то, 10 еўра на 45 прызавых месцаў.
профіль хрэнь увогуле ,у мяне чамусьці афганістан стаіць ,заеб.,. хоць і рашка ў профілі
што за турик у соц? Калі пачалося?
у інстэ код ,убачыў – дык вон вышэй кажуць што для прыхільнікаў Эрдогана толькі
Гэта код для якой vavada?
Для сапраўднай ці лохатрона?
для турэцкай, хутчэй за ўсё)
Ну так я і знайшоў у пошукавіку дзве вавады.
У гэтым кодзе vavada.ком не актывуецца
А гэта што за вавада – http://www.vavada.ком ?
у аўтара пацікаўся, не здзівлюся калі ён сам не ведае ў якую ваваду) у нармальнай у мяне таксама не спрацавала
У Вавада гэты бонусны код не працуе.
Гэты код учора выскакаў у Тэлеграме, там была абмежаваная колькасць актывацый.
Акцыя даступная толькі, калі рэгістравацца па беларускім нумары мабільнага аператара.
Прывыкайце, беларускі маркетынг)
На жаль гэта казіно падобна толькі для грамадзян РБ 😔
+ не асабліва далёкабачным, не растлумачыць, забей ) ім прасцей диз паставіць ))
Колькі, 5 месяцаў кручу сацыяльку, амаль кожны дзень, 3-4 турніры адворачваю, 1 раз выйграў “golden ticket”, бля, як так, калі б я дэпазіціў у такое казіно, атрымліваецца я б там у вялікіх мінусах быў…. Па тэорыі верагоднасцей часам павінен выйграваць.
Мінусавы акк, кароча, а камусьці пастаянна шанцуе, у яго плусавы акк атрымліваецца.
слухай, асабліва далёкабачны, ты калі перастанеш засіраваць тэму прастарэлымі кодамі, казіно, што не выводзяць СНГ, кодамі ў сацсеткі для туркаў і іншым шлаком? перш чым нешта выкідваць, спачатку правярай на сабе, чытай тэрмсы і г.д. Хаця наўрад ці ты мяне пачуеш, тут пахне цяжкім выпадкам…
калі не паспеў не плач
??
Смешнае казіно. Там сапраўды толькі 2 гульні даступныя, ці я нешта не так зразумеў?
ага н?? ну фанаты біткоіна, не ведаю, без дэпазіту ж усё ж ёсць)можа оу
камусьці зайдзe, можа..