Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,282 Адказу
|
598,375 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта фрыспіны з навагодняга календара, таму яны для ўсіх.
Кажуць, што ліміту няма, такія справы. Рызыкні, раскажаш
У валюце еўра не ведаю колькі макс. кэшаўт, а ў рублях – 4500р!
калі каму цікава ,выйграў то я 100р ,але ўлез у слот ,стаўка 10 р сам не зразумеў як 2к упала 😁 слот з цягніком толькі 1 частка
здарова клон мой…😁 табе што-небудзь дало, я на стаўках заліў 12 еўра з-за чортавай мінімалкі на выснову..
Здарова, 165р, уставіў на дакладны лік у футболе і зліў)
Мне саппорт сказаў, што ліміту няма
кінуў лайв на шару..прадажныя палякі з Македоніяй напружваюць😄😉
саппорт, відаць, сам не ведае, але калі ўводзіш код, з’явіцца акенца для актывацыі фрыспінаў, там націскаеш у правы верхні кут гэтага акна і можна прачытаць правілы і ўмовы гэтай прапановы з фрыспінамі, і там напісана макс. кэшаут – 4500р.
не рызыкуй,розныя сумы просяць і адразу на рэальны рахунак упалі,падазрона
На еўра і рублі розная мінімалка, на рублі 10 на еўра 20, спіны без вагера, вось і рэальны баланс
ну лепш пачакаем, мутнае, выкідвае пастаянна, калі б закінуў свае і так гуляць, разбіў бы пару сэнсараў
Так ужо ўсё зліў, хацеў акругліць да 4500р і тады рызыкаваць, але з гэтымі вылятамі бамбілі і на турбо-спіне разышоўся )))
дзе ты бачыў чакаючых наркаманоў…😁 зараз усе ўсё заліюць
Гэта група казіно, у якой пэтбэт, любіць усіх падрад называць мультамі і не плаціць. Іх летам штук дзесяць казіно з’явілася, дзень-два плацілі, а потым ўсіх пасылалі. Хто нармальна выйграў, альбо паспяшайцеся депаць і выводзіць, альбо рызыкуеце, што яны пасля пары выплат уключаць рэжым эканоміі і перастануць плаціць. Вось іх Катушка, якая летам тут праславілася і дайшла да чорнага спісу. 🔗
галоўнае каб не свае кроўныя)
Што з хрустом, выводзяць? (hrust.bar)
Чаканне вісяць у мяне , у падтрымцы маўчаць у ВК.
Тут з 15р падняў яшчэ , калі ў хрусте вывесяць (што малаверагодна) тут паставлю на вывад))))
Па-любому не выведуць ????
Ну тут дакладна міма)
.VC арыг
Тут на мінах падняў?) там касяк ага ёсць
Да на мінах, да ладна пафіг, проста такую хрэнь я думаю тут постить не трэба, зараз усё праверыў відавочна СКАМ ад школьніка)
Та я вам адразу сказаў, што скам) я сам у такую памойку ўкінуў)
Ахахахха, бля чаму так не грае арыгінал ??????
вось вось)) гэта яны спецыяльна зрабілі, я таксама нацупіў гэты баг)