Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
597,100 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
хто ў курсе, што гэта за шарага, з фрыспінаў бабкі ўпалі адразу на рэал баланс. мінімалка вываду 20 еўра, плацяць ці не..
прабуй на вывад ставіць, нафіг табе гэтыя слоты..Мне 12 еўра насыпала, спрабую на стаўках дабіць да 20
так там деп просяць спачатку 850р
ааа, не бачыў, мне на вывад не паставіць, няма мінімалкі, ну тады ясна, трэба абавязкова прывязваць плацежку..Потым дакі ў трусах і з паперкамі ў зубах.. і дэп яшчэ мотаць прымусяць..
як даведаецеся ,раскажыце )
Я не магу ўвесці нумар ківі куды выводзіць, мяне потым тупа выкідвае з акаўнта. Я і не кручу, чакаю, хто раскажа, выведуць ці не. На доте сёння можаш на ізі дабіць мінімалку
прывітанне стары )
здарова стары )
хто табе сказаў што я стары😁 у росквіце сіл ёпта..Здарова
ну як зараз даведаешся ,ворчыш бывае проста ??????
Што за долбнуты казіно гэты(выкідвае ўвесь час з казіно.
У цябе не вылятае з акаўнта там?
вылятае як і ў ўсіх..
У мяне просяць 20 еўра для прывязкі
а ў каго-то 850 рублёў), нейкая мутная конторка
??ГОЛДФИШКА2
падозраная контора, вагера няма) дэпы збіраць? не варыянт, занадта вялікі міндэп, каб усе кінуліся дэпіць
дк рублі еўра там так яно і ёсць
Макс, кэш-аўт даведайся, таксама добра насыпала, я б рызыкнуў дэпануць)
Так што я не цябе цытаваў ))) У той тэме, адкуль ідзе цытаванне, наогул нельга нічога размяшчаць акрамя кодаў. А такія “інфарматыўныя” паведамленні тым больш )))
Гэта сястра сумна вядомай Катюшкі. Памятаеш, іх нейкі час наплодзілася, спачатку плацілі, а потым як заўсёды…
Я і рэгіцца не стаў.
Два месяцы таму чалавеку выплацілі, а зараз у аглядзе адзін гулец скардзіцца, што яны нібыта пераслалі грошы на Ківі, але ўжо некалькі дзён грошай няма і казіно марозіцца. 🔗
Дзякуй драўлянаногія хакеісты Вітязя, усё зліта і галава цяпер пра дэпазіты ў гэтую шарагу не баліць..
Я правілы гэтага бетпета чытаў. Там напісана, што ўсе бонусы ў іх індывідуальныя, рассылаюцца па пошце і калі нехта актывуе не свой бон, ім акк могуць абнуліць. Так што, ідзіце ў саппорт і даведвайцеся, што гэта за фры спіны, а то можа дарма галаву марочыце.
прыбліжаюся да таго ж
4500