Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,814 Адказаў
|
621,863 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я прама зусім не адчуў таго вэйджэра х100((( А депаць для вываду ў любым выпадку цяпер трэба?
Атыграў бяздна, скажыце, калі ласка, што далей рабіць
прачытаць правілы і знайсці пункт, у якім напісана для якіх краін вывад з бяздепаў забаронены
Там макс вывад 50 еўра. З якой ты краіны? А то Украіна і Беларусь у іх забаронены.
Гэта казіно не плаціць, прымі гэта і забудзь. Нават не думай дэпаць туды і пасылаць докі.
Можа выплатзіць. У мяне 3-4 мульта. У адным сыграў. Больш не стаў.
прыкольна, канешне, але без назвы казіно- як то так сабе.
а ў мяне блін адтуль ліст на пошту нават не прыходзіць, для актывацыі акаўнта…
Мабыць гэта – ГФ
Тут пісалі, што праз чат актывуюць.
Ён напэўна думае усе тут Вангi,самі поймуць што за казіно(
Друг трэба сваю спасылку інакш рэгіструешся проста так і не атрымліваеш – нічога.
Слухай, друг, ты сам не флудзь у той тэме, а сюды пішы свае адказы.
Ну яшчэ парада. Рэгайся на Яндэкс або Mail.ru.
Калі ліст не прыйдзе то націскай паўторна – адправіць ліст яшчэ раз. На gmail.com увогуле не прыходзіць.
Будзеш слухацца свайго таты. Паняў?
Ты правілы прачытай для пачатку!Абідлівы малой,я па факце табе мінус паставіў!Флудыць у бездепах нельга як ты,і засіраваць тэму .Ідзі плакаць яшчэ.
Малчык? Ау форумны “бог” і ўладар, прабачце вялікадушна – нарабіў памылак (….. ідзі, ага)
Вас мілы чалавек калі хто-то прызначыў сюды прыглядаць “за намі ўсімі неразумнымі” напэўна нешта іншае меў на ўвазе. Вы вучыцеся адразу камунікаваць з незнаёмымі людзьмі, а потым ужо падумайце над словам “Абідлівы” так жа і поўным долбаёбам праславіцца нядоўга часу трэба.
@pavelfredooc растлумач гэтаму чупашыле правілы.Кажыцца не разумее і чытаць не ўмее(
Абражальны школьнік якісьці)або дасьце нумар яго выхавальніцы.
Дай нумар свайго таты або мамы, хто там за табой прыглядае, я патэлефаную, папагавару куды іх чада ляціць семімільнымі крокамі.
Хлапец, я на ББ-бордах быў мадэратарам, калі яшчэ тваю маму да пад’езду праводзіў, а ты нахабнічаеш і відавочна не па справе.
Парушыў правілы – не правы, што зробіш. А вось калі пакараннем будзе чытаць твае дзіцячыя понты і соплі – то ўжо даруйце.
@koklush Усё правільна піша @robingood Абмеркаванні бездэпазітных бонусаў тут) Чаго вы пачынаеце то…
Хочаш яе спакусіць ? ??
Вось вы срач развялі то з-за дробязі)))
Што датычна фрыспінаў у Wir Wetten, там ёсць інструкцыя, як іх атрымаць у чаце:
Атрымаць фрыспіны проста:
прайдзіце рэгістрацыю па email, укажыце ваша імя
зайдзіце ў казіно
адкрыйце ўкладку «Free spins» або перайдзіце па спасылцы www.wirwetten.com/
запусціце гульню, фрыспіны будуць налічаныя аўтаматычна
@pavelfredooc
што за казіно?