Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,842 Адказу
|
623,033 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
успакойцеся хаха ,,, я ўжо дэпнуў – не нагнятайце ) усё адыграў ,амаль астатак дэп ,.. 😁
ДЭПАЗІТ ПРАПАЎ ??????
Адыграў бонус на балансе быў 100$, дэпнуў мінімалку 10$, адкруціў ад дэпу 3х, заблякавалі ўліковы запіс без вяртання і аднаўлення.Оказваецца ў мяне быў іншы ўліковы запіс там(а я забыў.
Сур’ёзна? вось нядобразычліўцы ) а я праёб дэпазіт, праўда слоты даваць перасталі, там мін 100 р з ківі, з карты 300 )
Не даведваўся. Адкруціў фрыкі на 4,5 еўра і паспяхова зліў іх… Проста раней апублікаваны промакод не актываўся, я прыбраў два апошнія сімвалы і, о цуд, спрацаваў промакод..
так у цябе там ужо быў ак ці толькі зарэгістраваўся і прома-код прайшоў?
калі хто рэгістраваўся ўжо зараз і ўводзіў код – адпішыце, спрацаваў ці не
я толькі што зарэгістравалася, ліст з пацвярджэннем не прыходзіць
адпішы пліз, калі пашту пацвердзіш, сработае код ці не
Гэта вельмі стары покеррум/казіно, пару гадоў таму пачаліся моцныя затрымкі з вывадамі, яны давалі на дэпазіт фрыспіны без вагера (!!!!), я павёўся, зрабіў дэп., і 150 еўра вывесьці 3 тыдні, тыдзень не маглі верыфікаваць, потым 2 тыдні адзін адказ “ваш вывад у апрацоўцы”….
Можа ў іх што змянілася, х.з., але калі даюць фрыспіны з маленькім вагерам – варта задумацца…
Спробуйце, можа выведуць.
пошту пацвердзіла ў чаце, код MK-V4-R2 уводзіла пры рэгістрацыі, на рахунку 10 еўра
так па выніку вывелі 150? я проста па нейкай унутранай чуйцы падобныя праекты абыходжу, можа дарма, часта розныя плюсавыя прапановы шлюць
Акк быў. Нават некалькі.
На ўсе пошты прыйшоў адзін і той жа код.
Паспрабуй паўторна націснуць – выслать письмо еще раз
Але вейджар там х100
ніхуя не зразумеў ) але вельмі цікава
ніху не зразумеў ) але вельмі цікава
у мяне не працуе, ужо чат мучаю, кажуць увядзіце ўручную і ўсё роўна хрэн
бля ты ўвогуле каму там ))
бля ты ўвогуле каму там ))
На гмайл.ком теж не приходзіла ліст. На майл.ру адразу прыйшло
адзін хуй я цябе не зразумеў ,)) )
jokerino моментальна праз чат актываваў мэйл дзясятак еўра ўжо на рахунку
не звяртай увагі гэта наркаман ён пастаянна пургу нясе..😁
да я сам ужо трэція суткі ляжу, заебаўся па казіно паўзаць ужо, тошніць а вы ўсе выкладваеце і выкладаеце
здарова, стары )))
???? ды цябе яшчэ моцней прэ, бачу, падзяліся ка щ
напісаў у чаце гэтага джокеріно, што ладна, куды ім гэтыя 10 еўра і зачыніў, зараз прыйшоў ліст на пошту з працягам чату, што пашту толькі пацвердзілі і ў выніку залічылі 10, так што ў іх нейкія траблы з аўтаматычным пацверджаннем пошты, хоць мне ліст прыйшоў з лінкам і калі перайшоў па ім напісала, што пошта пацвердзілася
Не флудзім у тэме Бездепазітныя коды!
Пішыце сюды або ў чат.
пакарай іх, а то распоясіліся, цябе трэба зрабіць галоўным па тэме бездепаў)