Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
597,100 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я ў Эверуме толькі 1 раз турнір выйграў і ўсё. Сацыялька гэтая не спадабалася мне. Увогуле больш туды не заходжу.
Не разумею вас – ну набілі па косарыку – ну злілі – вагер х39 усё роўна ж не адбілі =)) , Ладна, адбілі б і злілі – тады б шкада было 😁
Яны ўжо зьехалі з глузду ў гэтай гаўнфішцы. Абмежаваньні на купоны нават пасьля дэпазіту не зьнялі. Пасля трох купонаў заблякавалі, кінуў мінімалку – усё роўна купоны недаступныя. Хочацца, каб людзі актыўней заліваліся. Б’юся аб заклад, што бяснеюць з-за таго, што гульцы значна сыходзяць і робяць падлянкі. Каб хто-небудзь з купонаў, не дай Бог, не адмыў і не вывеў. за капейкі задушыцца.
Дабра, што ты сказаў, а то я таксама планаваў мінімалку дэпнуць, каб блок з купонаў знялі, але цяпер атрымліваецца, што менш за дзесяць даляраў няма і сэнсу спрабаваць.
Я актываваў дохрэнішча купонаў, зрабіўшы ўсяго адзін мінімальны. Потым атрымаў абмежаванне, потым пару раз закінуў зноў па мінімалцы – знялі, праз купонаў 5(лічба не дакладная) зноў атрымаў абмежаванне. Забіў болт, потым зайшоў праз нейкі час – абмежавання няма))
Х.з можа яны выбарачна кожнага абразаюць. Бачаць, што з купонаў адбіваў і выводзіў без дэпазіту, і цяпер менш актывацый ставяць, але каб пасля дэпазіту купоны не былі даступныя – гэта дыч, такога не было. Маўляў праз актыўнасць недаступныя. 3 – 4 дні на тыдзень гэта аказалася мала моей актыўнасці. Не затарашыць іх? Можа ўвогуле сайт не зачыняць і кожныя паўгадзіны ім дэпаць?) Хай самі сябе, у розных пазах актыўна купоцяць колькі хочуць.
Мне нават фры спіны для ўсіх адключылі, хоць раней пры адключаных купонах гэтыя фры спіны працавалі.
Яны цяпер часта тых, хто адбіў, абвінавачваюць у абузе і абнуляюць рахунак, так што без актыўнай гульні моцна не варта разлічваць на ўдалую выплату з фры спінаў, нават калі купоны не адключылі.
хуткім спінам на аўто .
Фігня, каротка – яшчэ тая – дапусцім я заходжу на люстэрка гф точка 88 – і спрабую ўвесці купон – мяне кідае на іншае люстэрка – гфклуб3,4,5 точка ком – спрабую ўвесці купон – піша хрэн вам , вяртаюся на голдфишка88 – і ўсё нармальна купоны працуюць , значэнне лаяльнасці на абодвух рэсурсах прычым рознае і баланс , пісаў у саппорт – ім пафіг паходу – ці яны не разумеюць пра што я кажу , ці лічаць што так і павінна быць =))
Абмежаванне здымаецца аўтаматычна праз тыдзень-дзве калі не заходзіў , не актываваў нічога – суперразумная ў іх сістэма штучнага інтэлекту =))
А які слот?
All win fc
All Win FC
ага.. толькі нешта нейкі мёртвы ён.. 11руб даў 😔
Мне 9?)))
Калі не ведаеш, які слот і няма ў каго даведацца, то трэба абнавіць старонку ў акаўнце, дзе ўводзіла код або перазайсці ў акаўнт і там будзе спіс актыўных фры-спінаў са спасылкай на гульню.
Яны, здаецца, усё СНД заблакавалі.
Нядаўна па віктарыне атрымаў 10000 поінтаў.
Потым у краме купіў 5 фс за 6000 пт. Цяпер на сайт увогуле пускае з любым VPN.
І тут на сайце так.
Абмежаванні па краінах
Афганістан, Албанія, Андора, Арменія, Аўстралія, Аўстрыя, Азербайджан, Беларусь, Бельгія, Бермудскія астравы, Боснія, Балгарыя, Бірма, Канада, Кітай, Харватыя, Куба, Кіпр, Чэхія, Данія, Егіпет, Эрытрэя, Эстонія, Эфіёпія, Фінляндыя, Францыя, Французская Гвіяна, Французская Палінезія, Французскія тэрыторыі, Грузія, Германія, Грэцыя, Грэнландыя, Гуам, Ганконг, Венгрыя, Ісландыя, Індонезія, Іран, Ірландыя, Ізраіль, Італія, Японія, Кенія, Кувейт, Латвія, Лівія, Ліхтэнштэйн, Літва, Люксембург, Макаао, Македонія, Малайзія, Мальта, Маршалавы астравы, Малдова, Манако, Нідэрланды, Нігерыя, Паўночныя Марыянскія астравы, Нарвегія, Палестына, Польшча, Партугалія, Пуэрта-Рыка, Катар, Румынія, Расія, Сан-Марына, Сербія, Сінгапур, Славакія, Славенія, Паўднёвая Афрыка, Іспанія, Шры-Ланка, Судан, Швецыя, Швейцарыя, Сірыя, Турцыя, Украіна, Аб’яднанае Каралеўства, Злучаныя Штаты, Ватыкан, Ёмен, Зімбабвэ
Вось круціў, круціў. хз як удалося падняцца да 1к. А потым адзін зліў.
Кароч, паставіў максімальна дазволеную стаўку, і ўсё злілася.
Таксама іншы раз піша- дэпа не было, купон недаступны.
гэта не бездеп, отыгрыш за свой, то есть за деп
Зразумела. Бачу все казіно пачалі такой херняй займацца.
Тут пішаце не засмечвайце тэму бездэпа!Здаецца не навічкі,а засмечваеце тэму.
то, што тэму засмечваюць адно, але тое, што сталі займацца хернёй – гэта дакладна, нават у не навічкоў нервы не вытрымліваюць, трэба абвясціць байкот казіно🤬
У сацсетцы трэба праходзіць верифікацыю перад вывадам?
Чатыры дні гуляў – пакуль зусім нічога, толькі час патраціў.
Хачу завесці другі акк, з тэлефона паспрабаваць. Там можна будзе на іншую плацежку вывесці тыпу Ecocard?
Так, перад вывадам трэба прайсці вэрыфікацыю (Паспорт альбо пасведчанне асобы, рахунак за камунальныя паслугі і скрыншот акаунта букмекераў. А што да Ecocard – не ведаю.