Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,260 Адказаў
|
597,241 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
успееш яшчэ, я за 1200 турніраў усяго 110 еўра выйграў.
я таксама доўга не выйгравала спачатку, але потым быццам пайшло трохі)
Там столькі людзей удзельнічае – ад 1500 да 3500 і больш у залежнасці ад турніру, калі за кэш € – то максімум, уліч гэта і так, падтасоўкі таксама гуляюць сваю ролю. Першапачаткова таксама не шанцавала, не трапляў у прызавыя, але диспа зрабіла сваё, 430 турніраў – не паказчык, раз на раз не прыходзіцца. Бывала то ціхамірна, то ў адзін дзень трапляў і займаў топавыя месцы па некалькі разоў з прызавымі €. Не засмучайся, павер, усё ў цябе наперадзе! Вось мая агульная статыстыка за ўсе сезоны
а колькі атрымліваецца самы буйны занос? а то ў мяне іх, здаецца, шмат, але ўсе капейкавыя і агульная сума значна менш
Адначы 100€ і 50€, пару па 30€, у асноўным па 10€
Турніры справа такая. То нічога, то серыя перамог. Покерфэйс лс прачытай )))
ад душы парадаваў ))) пад вечар ) я ўчора на голдфішке 1к падняў ….?? з бонусA ў 1.45р ……………
І ЗЛІЎ КАНЕЧНА ????????
??
Ты як круціш ? Прабелам нон-стоп , ручкамі , або на аўтамаце ?
тут радыйся, а то мінусаў нахапаеш, Робін-Гуд не спіць))
рукамі толькі ты пад піва круціш😁 памяць добрая)
Я яму таксама мінусануў каб не раслабляўся ??
Ды я трошкі засмучаны – з 5 жніўня адны квіткі , а з квіткоў пуста , і апошнія два-тры дні народу страшэнна адкуль прыбегла , не было столькі =((
спыніся, так не трэба, ён па справе табе мінус паставіў, не першы дзень на форуме
хах ,ну ваш сацыялізм не ўваходзіў, не нюхаў ) таму не ведаў што свабодна мець зносіны ,пакараецца ))) да
Але хлопцы малайцы , кола хутка павінна выйсці , і там розныя плюшкі будуць 😉
сацыялізму тут няма, у шапцы той веткі ўсё прапісана, ты проста паляніўся пачытаць) ну а тлумачэнне простае. каб той, хто зайшоў у флуд, не капаўся, а адразу патрэбную інфу ўбачыў
Нядрэнны слот “Старажытныя воіны” апынуўся… За сотку б/с дазволіў зрабіць амаль 80б/руб. Але больш “соткі” падняцца не даў)
Ну .. мне 91руб даў :))
пашчасціла ) выпадкова націснуў на 5%O?O?O?O?
з бонусных 2х рублёў 1200 )
Тожа было больш за 1к з капеек, і таксама зліў.
Вось лайно ГФ ппц
Усё роўна сольшь )))