Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
596,938 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у мяне таксама было як у цябе цяпер усё ок правярай !!
Не працуе, ні ў Chrome, ні ў Яндэксе.
Не атрымалася падключыцца да сервера, калі ласка, паспрабуйце пазней.
Не працуе. Та я нешта і перахцеў, бо дэпачыць потым 20 еўра, каб мультом абзвалі і паслалі – якось стрэмна.
Водгукаў пра гэтае казіно нідзе няма? Якось цяпер страшнавата класці грошы нават без лайв-чата
6. Players from the following countries are restricted from all no deposit free spin offers: Afghanistan (AF), Albania (AL), Algeria (DZ), Angola (AO), Austria (AT), Serbia (RS), Bahrain (BH), Bangladesh (BD), Belarus (BY), Benin (BJ), Bolivia (BO), Bosnia and Herzegovina (BA), Botswana (BW), Burkina Faso (BF), Bulgaria (BG), Burundi (BI), Canada (CA), Cameroon (CM), Cape Verde (CV), Central African Republic (CA), Chad (TD), Comoros (KM), Congo Republic (CG), Congo Democratic Republic (CD), Croatia (HR), Cyprus (CY), Czech Republic (CZ), Cote d’Ivoire (CI), Denmark (DK), Djibouti (DJ), Egypt (EG), Equatorial Guinea (GQ), Eritrea (ER), Ethiopia (ET), Finland (FI), France (FR), Gabon (GA), Gambia (GM), Georgia (GE), Ghana (GH), Greece (GR), Guinea (GN), Guinea-Bissau (GW), Guyana (GY), Haiti (HT), Honduras (HN), Hungary (HU), India (IN), Indonesia (ID), Iraq (IQ), Israel (IS), Islamic Republic of Iran (IR), Jordan (JO), Kazakhstan (KZ), Kenya (KE), Kuwait (KW), Latvia (LV), Lebanon (LB), Lesotho (LS), Liberia (LR), Lithuania (LT), Macedonia (MK), Madagascar (MG), Malawi (MW), Malaysia (MY), Mali (ML), Mauritania (MR), Mauritius (MU), Moldova (MD), Mongolia (MN), Montenegro (ME), Morocco (MA),Mozambique (MZ), Namibia (NA), Nepal (NP), Nicaragua (NI), Niger (NE), Nigeria (NG), North Korea (DPRK), Oman (OM), Pakistan (PK), Philippines (PH), Poland (PL), Portugal (PT), Romania (RO), Russian Federation (RU), Rwanda (RW), Sao Tome and Principe (ST), Senegal (SN), Seychelles (SC), Sierra Leone (SL), Slovakia (SK), Slovenia (SI), Somalia (SO), South Sudan (SS), State of Palestine (PS), Sudan (SD), Swaziland (SZ), Syrian Arab Republic (SY), Thailand (TH), Togo (TG), Tunisia (TN), Uganda (UG), Ukraine (UA), United Arab Emirates (AE), United Kingdom (UK), United Republic of Tanzania (TZ), United States of America (US), Vietnam (VN), Yemen (YE), Zambia (ZM), Zimbabwe (ZW).
Ці гэта нядаўна дадалі?
А хто туды зазіраў? Я вось знайшоў яшчэ адно іх казіно, а таксама не паглядзеў правілы, прачытаў толькі ўмовы той акцыі з бездэпам.
Вось тут цікава. Гэта акцыя не фрыспіны, а бездапазітны бонус. Дзе б даведацца, што яны маюць на ўвазе пад но депозит фри спинс.
Я думаю, на гэту акцыю гэтае правіла не распаўсюджваецца, бо пасля адбівання ў ёй патрабуецца дэпазіт і вэйджар дэпазіту і, магчыма, яны спадзяюцца такім спосабам адсячыць бонус-хантараў СНД.
Я ім на пошту напісаў, адказалі за гадзіну, цяпер яшчэ ўдакладняю. Але мне сказалі там 10 000 можна толькі вывесці. Калі зайсці ў тэрмсы менавіта гэтага бездэпа, то там 20 000, а калі ў агульныя бонусныя ўмовы, то там 10 000. Прычым абмежаванне ў абодвух выпадках менавіта на вывад, а не на выйгрыш. Гэта значыць нават калі ты адмыў і ў цябе прыкладна 5 000 і ты з іх зробіш умоўна 30 000, вывесці зможаш толькі 10 альбо 20 к
Кхмм , як я зразумеў з тэрмсаў першай казі што трэба дэпнуць 0,0025 бітка , адкруціць яго 2 разы і макс вывад 0,005
0.01 вывесці можна
А дакладна , не туды глянуў ?? , але вось наконт РФ канешне трывожна , хаця што трывожнага яшчэ 50 % мыць 😁
Адрубалі , было дело , минут на 10 , а так я шестой час торчу ўсё четенько , толькі путаецца постоянно в деноминации в разных провайдерах , я прикинул что катаю примерно по 0,10 0,20 $ в Эндорфине и фиг с ним =))
Sup Адказалі:
Як ужо згадвалася, максімальны вывад з прывітальнага або бездепазітнага бонуса складае 10000 uBTC. Я прымацаваў умовы бонуса для вашай даведкі.
Стандартна, не спору, хоць я таксама спачатку ў Джек Фортуну не верыў, але там, канечне, значна прасцей і весялей было =)) Патрэбен донар для праверкі вываду =))
Па забароненых краінах усё ок, сказалі, што дазволяць выплаціць
Мы дазволім вам зрабіць вывад, пакуль вы не стварылі некалькі акаўнтаў, каб паспрабаваць абхітрыць вітальны бонус, і зрабілі свой дэпазіт – усё будзе добра. Як я казаў, мы дазволім вам гэта, але максімум 10000 uBTC і не больш.
У Прагматыку там у іх стаўкі крывыя ппц – у адным слоце 1000 сатош мінімалка , у іншым 100 000
колькі гэта ў доларах?
Па курсе бітка 923 $ , вы што сабе галаву забілі якімі-небудзь там uBTC ЛОЛ – перакладчык адключыце і будзе гэта мікрабіткоін – 1 мBTC = 100 000 сатош = прыкладна 9,23 $
каля 92$
Фу, блін, гэта мікра ці мілі ?
у мяне на rocknroll 20000 ) дэпаць небяспечна
Другое іх казіно ёсць у аглядах на англійскім Латесте і пакуль ніхто нічога дрэннага пра іх не напісаў, роўна як і добрага. Як мінімум, здаецца нікога не кінулі.
Тут галоўнае, каб не сталі без прычыны мультамі абзываць, а так выплаціць павінны б. Хаця сам бы я не рызыкнуў дэпіць. Трэба чакаць пакуль прафі-мульты адб’юць і выведуць. Яны можа пры грошыях і не пабаяцца рызыкнуць такой сумай.
Яны мне мазгі ебуць(што за бонус(адкуль даведаліся і т.п
Што за херня(кажуць я і
рэгнуўся ў іх 30-га мая(