Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,833 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
усе даюць, толькі адыйграць немагчыма , тупа ў іх фэйкавы Новоматик
У мяне атрымалася адбіць бонус, залічылі 1500 рублёў на баланс, паставіў на вывад Ківі, зачэсаліся рукі пакуль выводзілі, нагуляў да 3к на балансе, 1500 вывелі а вось астатнія абнулілі – маўляў закідвай бабкі і гуляй! Расстроіўся, але закідваць назад не стаў!
Гэта ветка не для выйгрышных скрынаў, тут толькі спасылка на бяздэпы)
Гэта з разраду фантастыкі – вагер Х40 адкруціць на палёным Novomatic, ну відаць камусьці ім уключылі аддачу)
я нешта не зразумеў… а што Multilotto зноў працуе з карыстальнікамі з Расіі..??? Хто ў курсе
Multilotto нядаўна запусціў новы партал у Расіі на multilotto.net
Цяпер вы атрымалі доступ да multilotto.net. Вашы дадзеныя для ўваходу застануцца ранейшымі, а дадзеныя вашага акаўнта разам з любымі адкладзенымі заказамі былі перанесены на новы партал.
Атрымлівайце асалоду і ўдачы на multilotto.net!
пы сы.. у мяне на рахунку 5 фрыспінаў ёсць – юзайце..
Там нічога няма. Няма сайта з інфармацыяй і ўсё
па-першае пішэ сюды, абмяркоўваем усе плюшы тут, тое паведамленне выдалі, а то замінусуюць рэпу…Па-другое ўсё там ёсць, вось табе на скрыншоте актыўны білет латарэі стаіць у чаканні разыгрышу, а 5 спінаў ужо адвярцяў…Па-трэцяе я напісаў карыстайцеся рахунакамі, і не сцвярджаў што спіны і білеты ў латарэю ёсць у ўсіх, сам выдатна ведаеш бывае плюшкі каму даюць каму не..І самае галоўнае, што мультлото зноў прымае гульцоў з Расіі..пра гэта я таксама напісаў..
Ні чаго не далі, і напісана да 5 ліпеня)
хз як там даюць,мне смс не прыходзіла,я тэму з іншага форума браў, праверыў, аж 30 далі,
мож з-за таго,што часта гуляю там
атрымліваецца так. Але multiloto.net я памятаю і раней працавала як люстэрка асноўнага сайта. Толькі тут слоты толькі мікра і прагмат, і быццам рэдтайгер.
5 фрыспінаў былі, цэлых 0.4 еўра далі….Пайшоў у мікра. У мікра лавлю бонус па 8 цэнтаў, ну, думаю хаця б пару баксаў дай – я раскручуся….Не, у бонусе цэлых 30 цэнтаў….смутак, бяда…
А без нетэнта, плэйнго, там гуляць не хочацца….
Калі памяць не падводзіць, мультылота – з сеткі якіх-то вядомых брэндаў. ці то betsafe, ці то 32RED
ну я адбіў з мультом… на балансе 50000 uBTC вось толькі ёсць загвостачка не большаааая такая…
у ўмовах сказана што трэба зрабіць дэп 2500 uBTC што 23 193 350,00 Долар ЗША!!!! і крутнуць 2 разы..
аххахаха я ў ШООООКУ!
трэба зрабіць дэп такі ж як і бездеп, ты проста не правільна пераклаў, каля 23 баксаў атрымліваецца
таксама адбіў на рахунку 9 750 UBTC колькі гэта? раскажы)))
на рахунку сотка )))атрымліваецца
Кошт United Bitcoin (UBTC) на сёння складае 0,889597 $, а гандлёвы абарот за 24 гадзіны – 106 785 $. За апошнія 24 гадзіны цана павялічылася на 3.2%
Яно?
Калі так, то трэба депаць 2446 долараў ахахах
90.3706 USD, макс вывад відаць 20000ubtc
А калі гэта мікрабіткойн, то гэта наогул 13 рублёў )) (2750)
граў, у мяне было 130 000 потым спісалі да 10 000
вось канвертар http://www.crypsточкаinfo/en/uBTC(BTC)_to_USD, у ўмовах напісана 20000 макс. вывад
Бездэпазітны бонус
Каб зняць любыя выйгрышы з бясплатнага вітальнага бонуса ў 2500 uBTC, кліент павінен зрабіць дэпазіт мінімум у 2500 uBTC і зрабіць стаўку ў 2 разы, каб мець права зняць любыя выйгрышы з бонуса.
Максімальна дапушчальная сума стаўкі, калі бонус знаходзіцца ў стане чакання або актыўна пераносіцца, складае 1000 uBTC. Кожны гульняр, які зрабіў стаўку вышэй гэтай сумы, можа пазбавіцца ўсіх бонусных выйгрышаў.
Любыя сродкі, якія вы ўносіце / перакладаеце вышэй вашага адпаведнага дэпазіту / перакладу (абмежавана сумай 20 000 uBTC), могуць быць зняты па вашым меркаванні без якога-небудзь уплыву на гэтую прапанову. Гэтыя сродкі будуць утрымлівацца і могуць быць зняты з вашага «Баланс для зняцця».
Калі гэты бонус актыўны, выйгрышы з вашых дэпазітаў / перакладаў будуць пераведзены на баланс вашага бонуса. Вы можаце зняць грошы з балансу «Мае сродкі» ў любы момант. Аднак вы страціце бонус і ўсе сродкі, якія знаходзяцца на вашым балансе Бонусных сродкаў, калі вы знялі з балансу Бонусных сродкаў да выканання патрабавання па адыгрышы.
Калі патрабаванне па стаўках не было выканана на працягу 30 дзён з моманту вашага адпаведнага дэпазіту / перакладу, усе сродкі, якія знаходзяцца на балансе бонусных сродкаў, будуць выдалены.
2500ubtc гэта прыкладна 1600 – 1700 у рублях. мікрабіткойн
Падаецца, пашло прамо ад рок-н-рольшчыкаў па форумах. Ужо сервак ляжыць.
Немагчыма падключыцца да сервера, калі ласка, паспрабуйце пазней.
можа, у браузеры справа, у мяне было такое ў Яндэксе, што ні рабі, у іншых усё нармальна
а тое, што іх цяпер мультамі атакуюць, – гэта дакладна)
У трох з рознымі рухавікамі паспрабаваў, усюды аднолькава. Тут альбо сервер паклалі, альбо можа краіна ў бане.