Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,324 Адказу
|
601,285 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
не, калі з Расіі яны да віні ставяцца лаяльна, яны ўсё збіраліся зрабіць платформу чыста для нас, але што-то ўсё не разраджаюцца ніяк, па факце адна з апошніх рэальна нармальных букмекерскіх кантор, для нас засталася, так што рэгайся не пашкадуеш..😁
праўда , і такое было, ёсць цяпер спіны, таксама не ведаю..
дэп не патрэбны, рэгістраваўся там не так даўно, некалькі месяцаў таму, вэрыф адразу прымусілі зрабіць, таксама былі ў прома 25 або 30 фс пасля рэгістрацыі, плюс у покерным кліенце часам пры ўваходзе па 5 фс даюць
Табе проста. Пашанцавала.
Магчыма, лаяльна.
Калі ты пра Betfair кажаш, то гульцам з Расіі яны нібыта ідуць насустрач. Гуляць нам там увогуле забаронена. Тое самае ў ВХ..
а я што на нейкім іншым настойваю?)
дарэчы, шанцуе даволі часта(тьфу.тьфу.тьфу))).але 5 першы раз метадам тыку ўвайшло.у асноўным 4 толькі адгадваю і то не заўсёды
гадоў тры-чатыры таму яны ўсіх гульцоў з Расіі забанілі, потым праз нейкі час пачалі нас зноў прымаць і нічога супраць выкарыстання ВПН не маюць, я вышэй пісаў, яны хацелі зрабіць платформу чыста для Расіі, я так зразумеў прыбраць казіно і ўсё, як зрабілі Джокерстарс, але відаць нейкія ў іх замарочкі з ліцэнзіяй для працы ў нас..Так што гуляем, стаўім у іх пакуль так, за пару гадоў, што мяне там верифікавалі, праблем не было ніякіх, з плюшак выводзіў без праблем і па 200 і па 450 баксаў, на свае таксама шпілю..
Я яксьці з іхнім чатам размаўляў.
Я табе вышэй напісаў. Амаль усе СНД краіны забароненыя рэгістравацца і гуляць там.
Ладна рэгістравацца, і гуляць дазваляюць. І выйгрышы выводзяць. Але ўсё ж усе СНД у іх забаронены.
Яны дазваляюць нам рэгістравацца, і гуляць у бетфаер, і ў ВХ.
Любая гульня для нас забароненая. (я пра бездэпы)
Толькі для Вялікабрытаніі.
На бонусы.Фс напрыклад.
Мультаў, што ў ВХ або бетфаер. У мяне няма гэта 100%
якісь вельмі моцна абрэзалі ўзнагароды…..
У williamhill шмат спінаў ёсць, але калі яны ўстаўляюцца са спасылкамі, можна ж сюды кідаць?
так можа і папярэджанне упхаць, хоць спасылкі і не рэферальныя, усё залежыць ад таго, ці ёсць сёння ўспышкі на Сонцы ці не
кінь у лс
Кінуў
Спіны недаступныя для нас.
Я звычайна выбіраю аўтавыбар, і ўсё.
Бонус атрыманы.
Кер зразумей як там увогуле гуляць.
Там быццам сказана,трэба дэпнуць і набраць 1 віп-ачко пасля чаго можна зняць
чаму не даступныя, за рэгістрацыю фрыспіны для Расіі даступныя, гэта проста фрыспіны бывае даюць толькі UK і Ірландыі, і то часам яны даступныя для ўсіх і выводзяць з іх…
да я кажу напэўна адміны далі ЦУ…надо даведвацца ў Івана, калі так, піліць асобную ветку Бездэпы толькі для буржуёў з-за кардона, каму трэба няхай там і глядзяць..І так хаваем гэтыя фрыспіны з бонусамі сярод, ДЛЯ ТЫХ ХТО ДЕПАЛ, і прочую шнягу..😁
І мяне таксама ашукалі ў чс
Увогуле чарговы смітнік, хацяць 100 рублёў патраціць і зарабіць мільёны на лохах..
Адказ чату
Калі Вы не знайшлі ў раздзеле “Бонусы”, значыць гэтыя бонусы, на жаль, скончыліся. Але я магу падабраць для Вас нешта вельмі выгаднае на дэпазіт, а бездэпазітны бонус Вы заўсёды зможаце атрымаць за праяўленне гульнявой актыўнасці. Што скажаце, Уладзімір?
Прывітанне, не атрымаў 150 р.
На жаль, у гэты момант усе аператары заняты. Калі ласка, пачакайце. Вам адкажа першы вызваліўшыся аператар, альбо паспрабуйце звярнуцца пазней.
Аператар Hanna уключыўся ў размову
18:31
Прывітанне, мяне завуць Ганна. Цяпер я Вам падкажу.
18:32
Як я магу да Вас звяртацца?
18:32
Кірыл
18:34
??
18:34
Усе даступныя Вам бонусы знаходзяцца ў раздзеле “Бонусы”, Кірыл.
18:35
Гульнявы клуб Fortune Clock адкрывае дзверы для новых гульцоў і дорыць 150 рублёў бясплатнага бездэпазітнага бонуса для лёгкага старту.
Прайдзіце простую рэгістрацыю і імгненна атрымайце папаўненне Вашага рахунку.
Рушыце і атрымлівайце масу задавальнення ад гульні ў любімыя класічныя гульні. Тым больш, што Fortune Clock ужо паклапаціўся пра тое, каб пе
Калі Вы не бачыце ў сябе такі бонус у раздзеле “Бонусы”, значыць, ён Вам недаступны. Магу Вам прапанаваць бонус на дэпазіт. Што думаеце пра гэта?
У бонусах няма
ў лісце не было паказана
Гульнявы клуб Fortune Clock адкрывае дзверы для новых гульцоў і дорыць 150 рублёў бясплатнага бездэпазітнага бонуса для лёгкага старту.
Прайдзіце простую рэгістрацыю і імгненна атрымайце папаўненне Вашага рахунку.
Рушыце і атрымлівайце масу задавальнення ад гульні ў любімыя класічныя гульні. Тым больш, што Fortune Clock ужо паклапаціўся пра тое, каб першае ўражанне было прыемным і незабыўным.
Рэкамендуем не марудзіць і рэгістравацца прама зараз, бо час дзеяння бонуса абмежаваны.
вось ваша ліст на пошту
18:37
Бездэпазітныя бонусы маюць ліміт. Цяпер, на жаль, яны скончыліся. Прадяўляйце гульнявую актыўнасць і яны абавязкова будуць даступныя Вам у далейшым!
Як наконт бонуса на дэпазіт, Кірыл?
18:37
за гадзіну скончыліся?
Хлопцы і дзяўчаты – я не вінаваты, калі хто не паспеў – там не было тэрміну прыдатнасці =(
чарговае сця паніз зборы даных, каб потым спаміць на мэйл і разводзіць лохаў..
ды ты пры чым, цяпер такія шарагі ўсё мыла заспамілі, пасылаюць бездэпы па 500-1000, рэгішся а яны табе ОЙ БОНУСЫ ЎСЁ, але дэпніце і мы дашам вам бон 500%, Цяпер перш чым рэгіцца і выстаўляць нумары тэлефонаў, у чаце трэба пытаць, бонусы яшчэ ёсць ці не..
Таксама няма бонуса ў профілі!