Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,307 Адказаў
|
599,651 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
там піша пра код, калі націскаеш кнопку зарэгіцца..
Блін, соры, хлопцы, код ужо неактыўны
я ўчора, калі сюды кідаў, тады і рэгістраваўся і ён яшчэ быў актыўны
а цяпер ужо адмінiлі яго??
Праз мабілу пракаціла,але нічога не далі зайшоў у слот там таксама пусто
тое ж самае выдае
Фрыбет у Betfair ёсць.
Але я ўвогуле не разумею .Як можна,што-небудзь угадаць , у гэтым праклятым спорце?
павер можна ўсё адгадаць, калі ёсць галава на плячах і калі хоць трохі разбіраешся ў спорце..
можна колькі заўгодна пахваліцца гэтым скрыншотам 🙂 але футбол усё роўна, як мінімум на 50% чысты рандом
а вось зараз ідзе фрыбэт, палёт пакуль нармальны, вось французы мяне толькі бянтэжаць..😁
Гэта трэба разумець, а адгадваць – мне на фрыбет пафіг. Як прыйшло, так і пайшло, калі мімо. Калі нічога не разумееш, то і прае*аць не шкада…
я не хвастаюся, а пішу, што ўсё магчыма, канечне, калі будзеш ставіць абы як, нічога ў цябе не атрымаецца, перш чым ставіць трэба хоць трохі прааналізаваць матчы, хоць бы склад і хто траўмаваны, а калі ты нумб у футболе то нехрэн туды і лезці, ставіць тады трэба на гонкі сабак, на шару можа што і заляціць.😁. Мы як звычайна рабіць ні хрена не хочам, але хочам многа грошай..😁
ад балды.і залятала нядаўна вось.і шмат чаго заляцяе
ну прам ад балды, на кэфы відавочна жа арыентаваўся і на моцныя каманды..😁 а юзер піша што ўвогуле нічога немагчыма, людзі і Джэкпоты дакладна так жа занасяць..
атрымаўся ўсяго 19 еўрыкаў упала? зусім сумна за 5/5 адгаданых, зразумела што на халяву і воцат салодкі але ўсё роўна…
у мяне таксама стаіць😁 я па балдзе заўсёды ўтыкаю, больш за 10 секунд не марную) праўда, калі гэта футбол, то заўсёды маю ўяўленне, хто зараз на ходу, а хто – не, часам падае па некалькі еўра
у маім цяперашнім фрыбеце калі ўсё зайдзе, увогуле па 50 еўра-цэнтах на нос атрымаецца, ну вельмі яны смешны пул злепілі, як прызы сталі па 500 баксоў..😁
я ў мінулы раз з 47 капеек з фрыбэта раскруціўся да 17 баксаў, і на апошнім прэссе на 54 баксы ўсё зліў..😁
я заўсёды яшчэ на 2 еўра такі ж прэс складаю)) пасля таго як 5з5 адгадаў і ўпала 11 еўра) а прэс з кэфам 65 бы быў))
а вось халява…😁 яна так вабіць, так вабіць..
Падкажы, а калі цяпер зарэгаюся, змагу наступны фрыбэт паставіць? ці там патрэбны дэп ) а то гляджу кожны тыдзень ставіце)
не патрэбен дэп
ня буду хлусіць – без паняцця… я там вэрыфікаваны і зрабіў дэп.. зарэгайся, паглядзіш, ці дадуць што ў наступную суботу, плаціць за гэта ж не просяць, можа і вэрыфікуюся адразу, мяне за пару гадзін вэрыфікавалі..
Не дэпаліў, толькі што ўзяў нейкі фрыбэт
не факт, што дадуць што-небудзь навічкам, у іх з новага года новая праграма, для кожнага кліента свае плюшкі на месяц, фрыспіны, фрыбэт на стаўкі, боны на дэпазіт, ліст шкада выдаліў не памятаю, там яшчэ што-то было..
А за впн не ругаюць?)
там 30 фрыспінаў за рэгу. выглядае, што і раней так было