Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,112 Адказаў
|
587,776 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а што там як атрымаць ? трэба грошы ўносіць
не бачу Neteller пры рэгістрацыі, толькі Skrill і банк
Хз, паглядзім. паведамленне ёсць, што акк верыфікавалі.
не, толькі прайсці вэрыфікацыю
а, ну калі ліст ёсць – магчыма і норм усё
я націснуў «далучыцца» кінула ў слот 250 долараў іх трэба пракруціць я так зразумеў ці як увогуле сістэма якая
так дзе там нетеллер, потым можна на яго выводзіць? а то пры рэге толькі скрилл і банк і хрэн ведае, што выбіраць.. потым можна потым можна памяняць метад вываду?
там справа турнірная табліца. Трэба з гэтых 250 спінаў накруціць як мага больш і патрапіць у лідары.
Neteller у іх ужо які месяц не працуе. Магчыма ў будучыні ўключаць яго. Пасля рэгі можна змяніць выбар выплаты
а вось час ідзе гэта да канца турніру тыпа колькі засталося ?
да, па 3 турніра ў дзень праводзяць. Часам у канцы тыдня з’яўляецца ў дадатак буйны турнір на 1500 еўра
Вывад толькі на Skrill, Neteller няма ў варыянтах пры рэгістрацыі (у мяне, па крайняй меры, не было), банкаўскія пераводы толькі для грамадзян Вялікабрытаніі, не выводзіў, сёння там другі калядны турык на 1500 еўра
Так, соры Skrill аказваецца толькі вывад для РФ, не глянуў нармальна.
вось гачочкі такую плюшку і прыхавалі, крутзяць і сядзяць маўчаць…😁 радуе мяне ў нас народ..Ці гэта сайт толькі што з’явіўся…???
а ў цябе форум не ляжаў што ці? адзін тут тусіў)
ляжаў, як толькі я прапукнуўся, адразу сюды..😁
Так у ўсіх ляжаў)можа раней напісаў, я яшчэ ў паніцы Леніну паспеў напісаць у тэлегу))што там, не магу ўвайсці, захаві і зберажы тп))
не, тэма ж старая і тут з’являецца не ўпершыню. Такі старожыл, як ты, не павінен быў яе прапусціць))
У energy які слот адкрываць?
сёння няма фрыспінаў у energy
акцыя з фрыспінамі скончылася ўчора, чакайце, калі будзе новая акцыя.
Дзякуй, зайшла ў акк таксама фрыбэт вісіць) а я і забыла, што апытанне праходзіла ўвогуле)
Дзякуй, паспяхова актываваў. Дала 80 р, там жа і пакінуў іх 😁
Сёння казіно проста рэкордсмен па загрузцы. Пару хвілін і ўжо гуляў. Капейкі насыпала і таксама зліў.
так калі ажыятажу няма, то заўсёды лёгка адкрываецца! а вось паспрабуй скажы, што будзе раздача ў пэўны час, так адразу наляцяць і ўсё завісне
Добры дзень, паказвае «няправільны код», не ведаеце чаму