Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,112 Адказаў
|
587,629 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хоць табе цэлы еўра даў)а мне ўвогуле 0.80 цэнта пойду куплю сабе кв)))
Енерджи і зиг заг, 2 казіно, куды ніводнага дэпа не будзе, самыя няшчаслівыя казіно ў маёй памяці.
Ніводнага вываду, ніводнага заносу.
нууу не ведаю, людзі з фрыспінаў выводзяць, і нармальна выводзяць, і без праблем…😁
я ў панядзелак толькі вось вывёў у энерджы з фрыспінаў. Прычым ні разу туды не дэпаў
а яны без вагера што ль нарахоўвалі ў гэты раз? я думаў зноў адыгрыш толькі ў NetEnt магчымы, а ты кажаш пра экспрэс…
Ну з фрыспінаў мне даводзілася выводзіць. Факт у гэтых двух. Усе дэпы ў мінус. Пракляў усё, і зарэкаўся.
Пахожа што ў гэты раз былі спіны без вагера, на рэал адразу ж упалі.
та неее, вагер і на гэтыя ёсць, на ўсе плюшкі ў іх вагер 35, па-мойму, гэта я так напісаў…😁
ну я і баран, сляпы значыць) пайшоў 2 еўра ў Джуманджы і зліў, а можна было сапраўды прэс проставіць
Што, праўда ці што, а я заліў наф у Старбёрст, трэба было і праўда прэс мутыць..😔
Дзіўна, у мяне на рэал адразу ж упалі, пасля сённяшніх спінаў.
Мяне 45р дало з фрыспінаў, падняўся ў доа да 220р, і там жа іх зліў)
так у касе глянь не віснуць бабкі бонусам з адмыўкай…
о знайшоўся хто-небудзь, праз банкаўскі трансфер выводзіў ? а то я ўжо 2 суткі чакаю, сказалі чакаць да 3-х дзён – у цябе як хутка вывялі ?
Я ўжо паглядзеў, на асноўным віселі грошы пасля спінаў.
як так? у мяне адмыванне ў NetEnt, вэйджар вісіць
я даўно праз bank transfer выводзіў, таксама доўга шлі … дзён 4-5
а гэты раз праз Muchbetter вывёў, праўда на камісіях трохі страціў
даўга выводзілі табе? і праз што выводзіў банк-трансфер ?
вышэй табе адказаў
на muchbetter хутка вывялі, як усім на ківі ( па выхадных толькі не выводзяць, як я зразумеў)
хз, баг можа які-сь, адзін фіг ужо зліў усё)
паняў, ад душы
socialtournaments com
Бясплатныя турніры
Вывад на Bank, Neteller, Skrill.
Можа каму будзе цікава.
выводзіў? штосьці дзіўна праводзяць адны бясплатныя турніры. нейкая дабрачыннасць
я выводзіў, але ты паспрабуй спачатку выйграй там нешта))
2 дні таму выйграў, у сераду-чацвер павінны заплаціць, паперы адразу адправіў пасля рэгістрацыі.
віншую! але хутчэй за ўсё папросяць даслаць дакі нанова. Я пасля рэгі таксама адразу адправіў, потым выйграў 15 еўра – паставіў на вывад, а яны мне ў чацвер паслалі паведамленне, каб зноў дакі даслаў