Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,112 Адказаў
|
587,793 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
мдааа ўж.. ад нечага рабіць таксама ўзяў гэтыя фрыспіны..Starburst і праўда падазрона мёртвейшы за мёртвага..задрочылі яго шоля х.з..😁
Ты даўно ўжо пісаў пра гэтую акцыю.
Я тады спрабаваў паўдзельнічаць, піша вы не маеце права для ўдзелу ў гэтай акцыі.
VPN таксама быў – Германія. Увогуле шмат краін перапрабаваў, не пускае і ўсё.
дзіўна..значыць краіна тут не прычым праблема ў тваім рахунку, у саппорт трэба пісаць тэлегу..
Я з Германіі зайшоў. Папрасілі запоўніць профіль, фс налічылі.
Не ведаю, у чым у іх там справа.
Напрыклад, у William Hill для мяне даступная акцыя бонус-дроп.
А хто-ці піша, што для яго гэтая акцыя недаступная.
Вось, заўжды націскаю на левую кнопку. Заўжды па 5 фс выйграю.
х.з можа ў цябе злоўжыванні якімі нідзь бонусамі або вывеў бабла шмат у параўнанні з дэпазітамі..вось рахунак і адрубілі ад якіх то плюшак..гэта ведае толькі саппорт..
Я без усякага VPN заходжу, мову на англійскую мяняю і ўсё даступна.
неее мне такое не дапамагае мегафон глушыць намертва..толькі праз VPN трапляю..
У Betfair кожную суботу і нядзелю па фрыбэце даюць.
Часам могуць і па серадах або чацвяргах даць.
Ні разу адтуль не выводзіў.
Зноў очком па попцы, але 1.24 занёс, шча прэс замутим..😁
Так звычайна піша, калі на твой акаўнт накладзены абмежаванні па актывацыі купонаў. Праз дзень-два знікне і поле ўводу купона і напіша, што купоны адключаны. Праз некалькі тыдняў ўключаць, або раней, калі дэпнеш. Мне без дэпа прыкладна чатыры тыдні не давалі актываваць купоны.
тут пішы, у той тэме ёсць шапка, пачытай
А гэта не можа залежаць ад таго, які тарыф абраны?
не, гэта па ідэі зусім ніяк не ўплывае
гэтыя тарыфы звязаныя з біржавымі стаўкамі, нават з нестандартнымі стаўкамі на спорт
У мяне ёсць яшчэ адно здагадванне 🙂 Можа табе знялі верыфікацыю? наколькі я разумею з нядаўніх часоў яны патрабуюць яшчэ адзін дакумент для пацверджання адрасу. Раней я, здаецца, без гэтага абыходзіўся, цяпер ніяк.
таксама не тое)) я магу ставіць залатыя галы, але ў мяне не да канца таксама прайшла верыфікацыя, мб у іншай прычына…
Гэта індывідуальна, дык хопіць постыць лухту
шкада, што дало ўсяго 60 цэнтаў 😔 эх, а раней памятаю па 10-15 спінаў давалі, цяпер зусім скупяцца((
і што, што індывідуальнае? чаму бздурня? я што стварыў тэму на форуме з бэздэпам для ўсіх ад вегас-аўтаматаў?
а ў якім слоце спіны?Я зайшоў у кліент,акно выскочыла што тыпу фрыспіны,націснуў прыняць і не магу іх знайсці.
можаш заходзіць у стандартны age of the gods, а можаш спрабаваць слоты той жа серыі, але з рознымі варыяцыямі
іх там вельмі шмат
Навошта постіць тое, што іншым не дасьць:?Па-мойму лухта. У мяне на мінулым тыдні было такое, але я ж не постыў сюды індывідуальны – ведаў, таму не выкладаў сюды!
адкуль я ведаю, дадуць ці не дадуць, мне прыйшоў бездэп на пошту, я напісаў іншым, каб праверылі сваю, на прадмет такога ж. не бачу ў гэтым нічога крымінальнага
Гэта толькі для навічкоў.
дзіўна , чаму то ні ў адным ні ў другім казіно спінаў няма, мб мяне ад іх адключылі як у Вегасе))