Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,116 Адказаў
|
587,928 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
чота таксама не магу знайсці золотые голы – падзяліцеся спасылкай, калі каму не шкада
толькі зарэгістраваўся, але атрымалася актываваць прома, хто не ў курсе – што там па ўмовах?
вагер х75 толькі знайшоў, даволі вялікі, вядома(
а ўжо неважна што па ўмовах, што слоты там хутка жруць, нават па мінімалцы адразу зьнікла…
Вагер х70
Бонус для ўсіх.Для старых,і новых.
Для Расіі недаступна.
Мяне не пускае.
усё даступна, васабі вон на рэгуляры там зацягвае
для РФ залатыя голы таксама даступныя, але ў мяне туды атрымліваецца зайсці толькі па прамой спасылцы з пошты
калі яны прысылаюць мне апавяшчэнне пра акцыю
Ну, з такім балансам і з такім вагерам там рабіць нічога.
Наўрад ці адыграеш.
так вырашыў паспрабаваць у свінняў ад Квікспіна што-небудзь злавіць, але, на жаль, неўдала(
Я ў 300 спартанцаў гуляў. Паставіў 5 ліній.
2 разы бонускі выпадалі, але капейкі насыпала.
Калі на балансе заставалася менш за 0.10 цэнта, вагер спісаўся.
Паставіў 3 лініі, увогуле 0 таго, што насіпала.
Я таксама спачатку спыталі лагін.
Сказаў лагін – адказалі.
Што бонус ужо недаступны.
Сайт не грузіцца ні з тэлефона, ні з ПК
што-ці падтрымка ў іх макс. тугая, адказвае прыкладна на 1 паведамленне за 10 хвілін, ну, калі атрымаю – адпішуся, зараз п.с. з VPN загружаецца нармальна, усё
так, чат у іх тармазісты атрымаў на працягу прыкладна 5 хвілін
а пра ўмовы не высвятляў пакуль нічога?
Правілы прагледзьце або ў саппорце ўдакладніце наконт СНД, бо ў іх большасць краін у блоку без VPN, а гэта неспроста.
не
кароч, бонус даступны па запыце ў чаце, адыгрыш на ўсё, вейджар х40, макс. бет 350р/5 баксаў, макс. вывод 50 баксаў, пацвярджаць нічога не трэба
з впн не далі,мульт тыпа
чорта іх зразумееш, што яны там вырашаюць, мне сказалі што На жаль, наша сістэма бяспекі адхіліла спробы залічыць вам фрыспіны, калі ў вас ёсць пытанні, адпраўце ліст на mail.пішу, маўляў, мултиакк? так
Я з Расіі, заходжу на Betfair праз нямецкі VPN, Залатыя галы бачу, стаўлю пастаянна, выводзіў з іх без праблем.. Сэнс з іх такі, там ёсць табліца ўцешальных бонусаў да 200 баксаў, калі не трапіў у джэкпот, потым табе гэты бонус налічваюць на спорт, стаўш яго на любы кэф і па любых стаўках, усё, што затасціш вышэй за бонус, падае табе на рэальны рахунак, а там ужо хочаш – выводзь, хочаш – слоты круці, хочаш – стаўкі ставь.
Пы сы.. на дадзены момант пул пачаўся і зачынены, вось ты, напэўна, і падумаў, што цябе не пускае.. Новы пул будзе заўтра, вось і стаў да наступнай суботы.
у такой помойцы ўжо не варта шпіліць, раз каму-то даюць, каму-то не, забі на іх..
Dozenspins
далі спіны
спіны далі 30 цэнтаў лол