Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,120 Адказаў
|
588,001 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Расіі банкі блакуюць пераклады гульнявых грошай, а пры папаўненні Скрилл трэба ставіць галачку, што сродкі для гульні, вось і не праходзяць плацяжы і папоўніць не можа.
Ужо год нельга. Пры спробе папоўніць прыходзіць СМС, што плацяжы для казіношных спраў забаронены.
Папаўняў я шмат разоў скрылл біткойнамі . У мяне ўсталяваны кашалёк Electrum, калі папаўняеш біткойнамі сайт сам яго адкрывае і прапануе аплаціць ім. ніякай верыфікацыі там не трэба 100 год ім карыстаюся.
Тады нарм. А мяне як раз на гэты бітпэй перакідвала, а там фіг разбярыся, як яго ўсталяваць і папоўніць.
Народ, а як вы ў comeon атрымалі 20 спінаў, проста ў слоце былі ці дзе-небудзь раней актывавалі, у мяне ў слоце чамусьці няма
я просто зашел в слот,ночью и они там были.Судя по тому где я это увидел,они были у многих.
У мяне толькі 3-кратныя ачкі былі, спінаў не было ў календары
гэта было не ў календары, у тым-то і справа.Я проста зайшоў напрамую ў слот.Можа ў іх там па гадзінах была якая-небудзь акцыя, але інфармацыі пра яе я не бачыў на сайце.
Украіна, майце на ўвазе адносна бонусаў у гэтым казіно
дзівна
ну можа быць ты бонус і атрымаў і можаш фс адкруціць, а калі паспрабуеш вывесці, табе скажуць што ua то адключана ад бонусаў, і ўсё спішуць
Кароч лапіў бонуску)насыпала 32 еўра)так, згодзен слот точь у точь як інвісібл мэн
Ёсць купа казіно, якія аўтаматычна даюць бездэпы ўсім. але потым пры вывадзе адмаўляюцца плаціць, спасылаючыся на правілы. Я сам учора хацеў зарэгіцца, але прачытаўшы правілы, перахцеў.
кароче з гэтых 50 спінаў макс выплата 10евра
,
Каб вывесці сродкі з free spines вам неабходна ўнесці дэпазіт на мінімальную суму 10 еўра,
пасля гэтага, вам трэба адыграць гэты дэпазіт x1, пасля чаго вы можаце запытаць вывад сродкаў.
у іх плюшкі заўжды з абмежаваннем па максі, напрыклад даюць 5 еўра, пасля пераводу бону на рэал і ўпадзе 5 еўра, тут яшчэ развеліся цэлая 10-ка..😁
так пра гэта вышэй і гаварылі, што вывад усяго 10 еўра
да і тое, трэба верыфікавацца, можа дэп нават зрабіць давядзецца…
ага яшчэ деп просяць 10 еўра і адкруціць 1х, кароче фігня
выграў у бонусе ў Рудольфа 13 еўра) а далі ўсяго 10 і яшчэ як кажаце деп патрэбен) за мяжой сто працэнтаў будзе гемар з вывадам, так што ну яго нафіг)
Тут залежыць, які мінімальны вывад. Калі 10 еўра, то можаце пагуляць без рызыкі чыста на шчасце. Дэпнуў 10, пракруціў адзін раз і ўсё, што выйграў – на вывад. Выйграў 5 еўра. На вывад 15, а пашанцуе – можаш і 50 выйграць. У любым разе застанешся пры сваіх.
ну калі і дэпіць і круціць, то толькі пасля ўдалай верифікацыі
а то ў правілах напісана, што дакі трэба пакінуць у профілі і іх правераць, а аказалася што трэба на пошту пасылаць…
Кароч, я так і не папоўніў яшчэ, спрабаваў праз Neteller – не атрымалася, праз Skrill таксама нейкая памылка, праз віртуальную ківі-карту спрабаваў, таксама сцука не атрымалася)) зараз нейкім страхам прыслалі ліст, каб фота карткі віртуалкі высылаў, і цэлы пакет дакументаў)) ну гэта дробязі, як, хлопцы, праз біткі папоўніць? хто падкажа, буду ўдзячны) з вываду капейку кіну)
сам не працую з біткамі,калі б ведаў падказаў,а так у Google паглядзі як папаўняць з біткамі.даўно ў 2015 годзе залічваў туды і,граючы ў покер,занёс 100 баксаў і вывялі без праблем,ну я залічваў з карты віза і туды ж выводзіў,дакументы як звычайна: пашпарт,камуналка і ў маім выпадку фота карты з двух бакоў
Калі яшчэ актуальна. напішы ў асабістыя, я табе ўсё папоўню.
Абменнік знайсці не складана.Самы вядомы маніторынг абменнікаў гэта http://www.bestchange.ru
Заўсёды ім карыстаюся калі трэба.
Але калі мяняць з банка, то абмен таксама толькі на банк.
Вось напрыклад са Скрилл на Ківі абмен. Можна абмяняць ад 1 усд, а звычайна Скрилл патрабаваў раней мін. транзакцыю ад 25 баксаў + яшчэ рахунак на Скрилл мусіў быць верифікаваны
Як цяпер у Скрилл не ведаю, даўно ім не карыстаўся
На дадзены момант лепшы варыянт, дзе трымаць свае біткойны – гэта блокчейн.
Вельмі шмат скаму сярод гэтых біткойн-кашалькоў