Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,122 Адказу
|
588,179 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У правілах так напісана? Проста я там шмат разоў круціў бездепы, ніколі не дэпав, праўда да вываду не даходзіла.
а я чытаў год таму іншую фігню пра іх менавіта на плюшках яны гнулі пальцы Вось куды ні ўбей не памятаю дакладна ў чым траблы былі, то ці деп просілі, то калі дэпазіту не было паміж плюшкамі бон выходзіў у аўт, штосьці такое..
Та я ў апошні час нават не прыгадаю, каб хто ад іх выводзіў. Пяць гадоў таму былі, здаецца, нядрэнныя.
Як мінімум, на семсот еўра можаш не разлічваць.
2.39. Максімальная сума выплаты, якую любы кліент можа запытаць для зняцця пасля выйгрышу любой сумы, звязанай з любымі бездэпазітнымі вітальнымі бонусамі або бясплатнымі кручэннямі (акрамя выйгрышаў, атрымленых з дэпазітнага бонуса), складае 100 еўра або эквівалент у іншых валютах. Любая сума звыш 100 еўра будзе выдаленая з вашага гульнявога акаўнта па вашым запыце на вывад сродкаў.
Ну і 100 не дрэнна будзе)
я нідзе да гэтага не бачыў абмежаванняў па сімвалах пры рэгістрацыі, што гэта за несусветная чуш))
я хацеў фс адкруціць з календара…
Выводзь, заадно і пратэстуем, ці варта з імі звязвацца. Галоўнае, каб не патрабавалі дэпазіт паміж бездэпамі.
Паспрабуй паадключаць блакіроўшчык рэкламы або вазьмі іншы браўзер. Магчыма, у цябе нешта працуе некарэктна і ўзнікае памылка, а сістэма потым прапануе звязацца з падтрымкай, калі сам не можаш зарэгістравацца.
цяпер прыйшоў імэйл, што я зарэгістраваны, але пры спробе ўвайсці мне зноў выдае памылку
паспытаўся зарэгістравацца зноў, піша, што гэты тэлефон ужо выкарыстоўваецца…
а не, цяпер усё атрымалася, але чамусьці ў слоце няма спінаў, хто-небудзь ведае, як іх актываваць? у бонусах таксама нічога няма
Выберы аднаўленне пароля і прайдзі ўсю працэдуру. У іх там дурны анты-DDoS, вечна ламаецца. Я ў некаторых падобных толькі праз аднаўленне магу ўвайсці.
Там на стартовай старонцы ёсць калядны каляндар, актывуй праз яго, калі ўчорашняе яшчэ працуе.
у календары выпаў бонус на атрыманне патройных ачкоў пасля дэпазіту
фрыспіны, атрымліваецца, учора былі?
Пяць спінаў былі ўчора, а пра дваццатку не ведаю. У мяне той слот не працуе і я не ўнікаў.
проста выглядае чалавек сёння пра іх напісаў у бездэпазітах, але відаць там, каму што выпадзе..
Кароч пагаварыў з чатам,сказалі,што з бездэпа магу вывесці ўсю суму 700 еўра,асталося толькі знайсці спосаб зрабіць дэпазіт,т.к карты расійскія не прымаюць,і Skrill не магу папоўніць
ну ніфіга, яны расшчадзіліся )) хоць зараз могуць адно казаць, а калі будзеш ставіць на вывад, скажуць увогуле нешта іншае…
ну спрабуй банкаўскім перакладам, гэта такі самы надзейны, грубаваты спосаб быў з замежнымі канторамі) доўга, але эфектыўна. толькі вось, верыфікацыю, думаю, усё роўна будуць капацца як след..
Да 7-мі дзён прыйдзецца на банкаўскі пераклад чакаць
Ці для ўсіх, ці толькі для новых?
Біткамі скрылл папоўні, у чым праблема?
На банк звычайна ўвогуле деп. не патрабуюць.
А ты сам папаўняў біткамі ў апошні час? А то там не ўсё так проста. Трэба рэгіцца ў спецыяльным кашальку,а там можа і вэрыфікацыю запатрабуюць, да і кашалёк быццам толькі на вин 10 ставіцца.
Магу даць абменнік, якім можна з Вебмани або Ківі перакінуць на Скрилл, праўда камісія аж 2,5 еўра, але дзеля вываду 700 гэта не праблема, калі па-іншаму не можаш папоўніць.
Ён жа пісаў быццам са Скрилл у іх праблемы ці я памыляюся?(Скрилл не могуць папоўніць
а чаму ўжо з віртуальнай карты Ківі нельга Skrill папоўніць.я так папаўняла заўсёды.даўно праўда ўжо не карыстаюся