Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,135 Адказаў
|
588,651 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Андрэ, тут патрэбен дэпазіт:
Не выстаўляйце ўсюкую фігню, чытайце ўважліва падрабязнасці бонусу, перш чым у тэме бездэпаў выстаўляць.
Пішуць, гэты код ужо не дзейнічае
Фрыбэт у бонусах быў ці ўжо на балансе адлюстроўваўся? Зашла – у мяне пусто, хаця на рахунку таксама доўга і больш.
депы былі ў вас?
Можна паспрабаваць уручную ўвесці, часам дапамагае..😁
Ну што там?
Што што, даюць ужо, адбіў, вось не ведаю што рабіць з гэтымі 15 еўрамі..
піпец скрыпт сыпаў, пасля адбівання больш за дваццатку на рахунку
А што так можна было што ли, вось я замуціў рублёвы рахунак, на 20 фрыспінах у слоце Сакура фартовая насадзіў цэлых 44 рублі і зліў 🙂 . На тваім месцы я б сыграў у слоты Yggrasil . Поспехаў. YggYYggdrasilggdrasildrasil
які слот..??? я так аднойчы ў шапанскім наваліла 40К па смешнай стаўцы, а вывад толькі 600 рупій, а потым зноў жор і зліў..😁
ўсё) проста заходзіў у першы папалася да бонускі і ў наступны, усе навальвалі😁 цяпер бы вывелі гэтыя 600 рупій, а то другі раз ужо адбіваю і дэпоў не рабіў
Я спадзяюся я не марна сяджу ў чаце ўжо больш за 30 хвілін ??
Выводзяць без праблем і хутка, я таксама не дэпіў і бонусы пастаянна іх кручу, выводзіў прыкладна месяц таму..
не дарэмна, чакайце ваша высокасць, усё дадуць і сядзем УСІ..😁
ну першы раз таксама без праблем вывелі, паглядзім, што ў другі раз будзе
Хто хоча замарочвацца, у Падди пауэр у казіно ёсць акцыя 10 фры спінаў на слот Superman. Ну там, як звычайна, для UK і Ірландыі, ды яшчэ і слот ад Плейтек і без ВПН не працуе. Спіны без вэйджэра. Сам актываваў, але калі гульню не змог знайсці, зразумеў, што Плейтек – і не стаў замарочвацца.
такая ж фігня напісаў у чат, пішуць чакайце, маўляў, хутка будзе іншы бонус
Максімальная стаўка пры адыгрышы бонуса складае 350 руб.
А яны выводзяць? хто ведае? у мяне 15 ка там ужо.
так ты спытайся там у чаце які максімальны кэшаут з бонуса і г.д., а потым сюды сам напішы
чаму вы так баіцеся даведвацца ў сапорта самі?
Угаварыў, чорт балбатлівы)))
атрымліваецца макс кэшаута няма? калі ты казаў, што набіў 15к, то віншую з нарм. такой сумай з бездэпа))
толькі, канешне, трэба вэрыфікавацца і ўнесці дэпазіт, бо перакладам хз калі грошы яшчэ дабяруцца
ага, з раніцы паспрабую паставіць на вывад.
Спс за віншаванні)
ля, у мяне не атрымліваецца зрабіць цытату з іншай тэмы)
таксама гісторыя, ізі адбіў бонус, скрыпт штось раздаваў на ўра сёння. дэпазітаў не рабіў, пашпарт даслаў пры рэге адразу, вывялі на Ківі хутка (працягу 2 гадзін, прыкладна) щас в той теме 🔗 выложу фотоотчет)
мяне вось цікавіць, ці ёсць на форуме хто дэпаў у такую штуку 😁 яна толькі на бонусныя сродкі так гуляе ці не?)
Мне тоже вывели за 3-4 часа, второй раз уже у них вывожу, даже доки туда не грузил. А на бонусные раньше не играло никогда, до этого с год эти купоны там активировал и всегда без шансов съедало, а тут за четыре последних бездепа два раза отбил) может отдачу повысили, раз люди начали отбивать
Не ўбачыў самога слота прыйшлося ў падтрымку пісаць…
Стаўка за спін была 1 рЭ усяго 10 ФС
я адбіў іх бонус, вывелі 600 драўляных і праз тыдзень задэпіў іх назад, у надзеі што скрыпт зноў насыпле 40 тысяч, але ўвы, ад дохлага асла вушы насапаў..😁