Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,138 Адказаў
|
588,860 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Такая ж шарага, як і промослот, але ў промослоте я з бездепа падняў 28000 руб, і нават больш.
І, падаецца, адмін адзін і той жа, хоць не ўпэўнены, канешне.
код на 25 фрыспінаў спінаў ROADTRIP
Гэта было, здаецца, 22 лістапада –
Добры дзень! Магу вам чымсьці дапамагчы?
Прывітанне, напэўна так – 100 рублёў бездэпазіт можна атрымаць ? =))
Добры дзень, напішыце, калі ласка, ваш гульнявы лагін
Хвілінку
Хоць дзве ??
Бонус залічаны, прыемнай гульні.
Дзякуй, ўдалай змены ??
Дзякуй) калі паўстануць пытанні – звяртайцеся, мы заўсёды рады вам дапамагчы.
Адбіў з 100-рублёвага бездэпазіту 300 рублёў на вывад, але нешта пакуль не бачу =) Тут хто жывой то? Ау
Чакайце, калі ласка, сродкі выведуць, не хвалюйцеся
Нешта так і не дачакаўся =(
Канец перапіскі
300 рубляў кароч, я так і не дачакаўся – думайце самі – вырашаць самі …
Хто паспеў той і зьеў))
А я двойчы паспеў вывесці па 300руб)
ну табе відаць прама вельмі пашанцавала,у мяне з двух бездэпаў амаль не было супадзенняў
хто-небудзь адтуль выводзіў з бездэпа за рэпост або падпіску на групу?
Думаю пакуль ніхто не выводзіў,так як чат мёртвы з учорашняга дня(ці спец самі адключаюць чат
А што не так то ? Та ж самая інфармацыя прысутнічае і ў тым прапанове.
Здаецца на форуме даўно,і правілы ведаеш – навошта парушаеш?
Падобна так я абрадаваўся а яны ў бонусах ляжаць(735руб насыпала карацей
Ну значыць я не так зразумеў.
Убачыў першыя радкі,што бонус на папаўненне і ўсё.
Чат увесь дзень не адказвае.
Напісаў на пошту,можа адказаць.
Хутчэй за ўсё індывідуальная прапанова.
Мне толькі рэкламу слота прыслалі.
Сустрэцьце слот The One Armed Bandit ад YGGDRASIL!
Відэаслот «Аднаручы бандыт» – мадэль з пяццю барабанамі, дваццаццю фіксаванымі лініямі выплат і пятнаццаццю ячэйкамі для ікон на галоўным экране.
У слоце The One Armed Bandit даступныя базавыя выявы, джокер, скатэр, фрыспіны, рэспіны, дадатковыя множнікі і іншыя опцыі геймплэя.
Атрымлівай асалоду ад гульні разам з Праўдай!
не, ну ў любым выпадку прапанова нядрэнная, любы бонус з вэйджарам х3 гэта норма) але блін..скнары яны ўсё ж такі 😁
слухайце, такое пытанне, а хто-небудзь ужо выводзіў з гэтага казіно што-небудзь? як у іх там увогуле, што патрабуюць?
Тут згаджаюся) адыгрываць на свае гэта, канешне, не вельмі
раней пісалі, што выводзілі бездэп, цяпер пішуць, што трэба дэп рабіць , я сам яшчэ ні разу не адбіў, сыпе па пачатку заўжды, потым становіцца сумна, дадаеш і ў канцы зліў
Ты сюды пішы каменты а не там!Мінусы атрымаеш колькі ўжо казалі
Нават пошту не пацвярджаў) вывелі хутка, праз гадзіну пасля падачы заявы на вывад адпісаў у чат, папрасіў скінуць txid, кажуць txid будзе тады, калі пацвердзяць выплату ў фін.аддзеле, ну я нагадаў, што яны крычаць тыпу ўсе выплаты праводзяць на працягу гадзіны і праз хвіліну атрымаў txid)
Колькі вывялі?І деп не рабіў?Можна па канкрэтней і па падрабязней спс
Заліў 5mbtc, вывёў 10, на астатнюю ад пракруткі дэпазіту дробязь яшчэ 15 наіграў тым жа вечарам, яны спрабавалі саскочыць, хз перакладчык іх не ўспрыняў, нешта тыпу “ты з бонуса 10 вывёў, гэта мы абнуляем, тыпа ўсё па правілах”, але гэта было выйграна на дэп і ў выніку атрымалася і гэтыя 15 выцягнуць.
Чаму 100 руб, калі за рэпост напісана 200 руб?
мяне таксама гэтыя мудакі, пачалі ездзіць па вушах, што, маўляў, плацежны шлюз у іх накрыўся, і г.д. і т.п…. у выніку пасля невялікага наезду яны мне выплацілі нібыта з уласнага кішэні 200 руб, а вось сотку 3 дні не могуць вывесці) чат маўчыць у вк цішыня
Бо памылковае налічэнне бонуса, таму не дачакаўся выплаты. Гэта ж сур’ёзнае парушэнне ў іх бонуснай палітыцы 🙂 . Гэта Вася з суседняга дома купіў за 10 баксаў казявку і для заманухі нарахоўваў кожнаму бездэп па-рознаму. Калі нават хто-небудзь раптам адб’е, то ведайце – Вася аддасць выйгрыш як толькі разбагатэе. Ён учора мне жаліўся, што практычна ніхто не робіць дэпазіт у яго ліцэнзаванае казіно, ліцэнзію ў мяне браў 🙂 .
а дзе ты яго спаліў?хачу таксама паразмаўляць)
Ён табе выплаціў 200 рублёў, навошта табе з ім размаўляць, а то запатрабуе вяртання. Сусед ён мой, перадам ад цябе спс і на сто рублёў наваляю . Жарты жартаўкамі, але не гуляйце вы, хлопцы, ва ўсякі трэш з эмулятарамі, набытымі за сто баксаў, натуральна, нікому не падсправаздачныя, зараджаныя і шанцаў знайсці на іх управу – нулі без палачкі, , калі ў вас няма знаёмых у вышэйшых эшалоnах ФСБ 🙂 .
па коду LCB25 25фс учора атрымліваў) толькі не факт, што без рэфкі яны працуюць
паглядзім дадуць ці не..сяджу пакуль у чаце 15..галодныя рты ўжо наляцелі..😁