Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,138 Адказаў
|
589,057 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зараз з іх накопленым вэйджарам іншых варыянтаў няма. Ці хутка ўсё сліць, ці наваляцца столькі, што хопіць акупіць накопленыя 10 000 бонусных і на вывад дзясяткі тысяч.
Ой, буду я яшчэ з гэтым замарочвацца, не – так не, якая страта) а Вегас-аўтаматы і Голдфішка адна канторка, усё аднолькава ў іх, таму пафіг на іх)
Я наогул не ведаю, хто там зараз гуляе на свае… гэта ж ппц, я гуляла ў іх толькі калі ўвогуле толькі даведалася пра казіно, па капейках у іх каталася, а зараз мне не ў кайф у іх гуляць
Та не, у Вегасе відаць вагер не накопліваецца з усіх неадбітых бяздэпаў, як зрабілі ў Голдфішцы. Там яшчэ норм можна гуляць.
Пакуль што)
Таксама не далі(
Кажуць вы бухалі ў пятніцу і суботу,так што ўвы не палажана
хтосьці спрабаваў зрабіць, працуе гэтая тэма?
без пытанняў будзе нарахаванне?))
кінула скрын, што падпісалася ў групу, папрасілі лагін скінула ім, адразу налічылі без пытанняў
Мяне таксама адразу залічылі, толькі ніякага супадзення па лініі, у двух слотах пабывала, і нават рубля не выйграла, я ў шоку))
ды мне таксама закінулі бонус, нават без праверкі падпіскі
і таксама ўвогуле амаль нічога не выйграў у слотах, амаль не было супадзенняў))
у мяне ўвогуле 0% супадзенняў па ўсіх лініях, у розных слотах) ну тут нават няма пра што гаварыць)
Дзякуй,5 хвілін і бонус дома
ну з мінулага бездэпу на 100 рублёў, у людзей атрымлівалася зняць
можа і з гэтага ў каго-небудзь атрымаецца))
такая ж фігня..зліў у обезьян у 1 лінію ніводнага супадзення..скрыпт 100 працэнтаў накруцілі ад таго так шчодра і раздаюць аж 500 драўляных..😁
Неадэкватны скрыпт, зусім не марнуйце час дарма. 500р далі зараз, 100 спінаў у малпах па 1 лініі, стаўка 5р, ні разу лінія не выйграла) Яны накруцілі гульні ў поўны мінус.
Хз, форум не рабіў, па крайняй меры ў мяне, і ў тэлегу напісаў, спытаў – не важна, ужо працуе. Бачу, ужо адказалі па тэме, ды і ты сам атрымаў, але я не мог – не было магчымасці адказаць па вышэй апісаных прычынах. Але ж ты са стажам форумчанін і не толькі тут сядзіш: глянь час, калі я кідаў скрын у тэму і час ліста. Я, зноў жа паўтараю, адразу кінуў на форум, а ты сходу такія пытанні – і тры хвіліны не прайшло паміж тым, як я атрымаў гэта прапанову і кінуў сюды інфу, а ты такія пытанні задаеш….
Выд.
Яшчэ ёсць такі бонус, можа камусьці трэба
нееее лезць у такую скрыпцягу лютую і на свае кроўныя можа толькі адмарожаны…Дэпаць туды – несусветная глупасць…Яны вырашылі раздалі пару дзесяткам дурняў па 300 рублёў і народ зараз як рвануцца дэпаць, будуць толькі прыбытак лічыць, і скрыпт настроены на жор, гэта піпец 100 спінаў і ніводнага супадзення..😵😁
Ты ніжні прачытай а не бонус 700руб)там 200руб за падзяліцца ў сацсетцы
Хай што яны там даюць, лавка піш, прыкрылася, я ўчора не адзін заліў ім 500 рублёў і ніводнага супадзення не ўбачыў..А перад гэтым вось лавілі па стаўцы 5 рублёў амаль па 2 штукі ў Новоматик навалівала..😁
А ты на іхнія памылкі даві)) скажы, што злавіў бонус на такім-то слоце, а там выйгрыш не залічыўся) у мяне так пракатала два разы, калі давалі 100руб, хоць бонусу зусім не было))) залічылі 200руб
ну, ты, канешне, Остап Бендер) жулікаў іх жа зброяй 😁 а я яшчэ хацеў цябе спытаць, як ты там нешта лавіў, нешта выводзіў, калі там увогуле нуль супадзенняў, цяпер зразумеў)
кадрысты вы 😁 не варта ім так шмат увагі – марнаваць час на іх з іх капейкамі, даюць, зайшоў, зліў або далі і да пабачэння..😁
Не ў пачатку давала норм,потом пасля налёту халявшчыкоў)напэўна адключылі слоты