Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,138 Адказаў
|
588,860 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну ў каго-то хоць бы пару раз атрымлівалася замульціць
мяне пры першай жа спробе злавілі, нячесна ((
Не заходзіць, вы карыстаецеся VPN?
ну да, я з VPN заходзіў, без яго не пускала
і, хутчэй за ўсё, у іх дазволены ўваход з VPN
Дзякуй !
Дзякуй за падказку! Тут і цікавіўся, хоць бы ў агульных рысах. Людзі вопытныя, дрэннага не параяць)
Дзіўна. Учора і ківі, і ЯД прымалі, і яшчэ якія-то плацяжы. А зараз зайшоў, толькі вось)
VPN не мяняў.???Платёжкі могуць залежаць ад таго, з якога ай-пі краіны заходзіш у казіно..
ты ўпэўнены што на днях налічвалі фрыспіны? можа гэта тыя, што даўно былі, у мяне ў покерным кліенце нічога няма
не ведаю, як яны налічваюць, але 12 лістапада, калі ў многіх былі спіны ў кліенце покера, у мяне ў той дзень было пусто, хвілін 15 таму ўвайшоў у покерны кліент, выскачыла паведамленне пра фрыспіны, так што хз)
зразумела, але гэта, хутчэй за ўсё, старыя фрыспіны
я спецыяльна заходзіў, зараз правяраў, у мяне нічога няма, а папярэднія я адкруціў
Не ведаю, на іншым форуме пішуць, што таксама ў каго-небудзь спіны з’явіліся. І пры тым гэта не ўпершыню, калі ў розны час фрыспіны даюць. Я 12 лістапада не адзін раз заходзіў у кліент, фрыспінаў не было, атрымліваецца ў розны час налічваюць.
шчасліўчыкі вы..а мне ў іх покер-кліент так і не ўвайсці..чога толькі не перапрабаваў..😁
Ну так. Зайшоў з VPN. А да гэтага без яго заходзіў. Люстэрка ўжо знайшоў)
у ўсіх казіно так, для кожнай краіны свае плацежкі, таму глядзі, які ў цябе ай-пі калі заходзіш на сайт, напрыклад у цябе стаіць Германія ну і нахрэн ім нашы Ківі і Яндэксы..😁
Паспрабуй ProtonVPN, там ёсць сервер Расіі.
да я нешта думаю у мяне іх кліент ноўт не цягне..як відэакарта грохнула..пароль і нік уводжу..націскаю ўвайсці і потым вісіць белы экран у квадраце іх кліента і ўсё..
так гэта якраз, з-за таго што без впна заходзіш
я калі без яго заходжу, у мяне пасля лагіна і пароля, таксама проста белае акно вісае
так-так, таксама белае акно, калі без VPN (толькі Нарвегія ў мяне дапамагае зайсці ў покерны кліент без праблем)
У вас актывуецца гэты купон? Учора купоны нармальна актываваліся, а сёння піша, на жаль, вы не можаце актываваць гэты купон.
значыць ваша вышэйшасць вы перабралі з купонамі і на пару-тройку новых акцый яны могуць вас ад халявы адключыць..😁
Гэта ж за Голдфішку? У мяне такое звычайна, калі купоны абмежаваныя. Проста калі пералогінішся ці крыху пазней і поле для актывацыі знікне.
Та зараз ужо абрубваюць канкрэтна. Я тыдні дзве не магу актываваць або раз праходзіць актывацыя і зноў блок на тыдзень. Пасля ўвядзення жлобскіх правіл з бясконцым вагерам нават дэпазіціраваць туды больш не хочацца.
Дарагой, абмяркоўвай коды тута, а то замінусуюць цябе фашмсты..😁
Усё зразумела, эх а я думала цяпер як з іх капеек занясу мільён??
Не , ну паспрабуй як Retyi напісаў пералагінься, я ж напісаў думаў гэта Вегас-аўтаматы, звычайна яны такой фігнёй займаюцца..