Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,121 Адказ
|
588,155 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Та пісала ж хтосьці, што яны з лета рыхтуюцца, ды ўсё не адкрываюцца. Для базы мала інфармацыі просяць. Ды і казіно гэта раней працавала, цяпер маўляў перазапускаецца пасля закрыцця.
базу чаго, імэйлаў?) смешна, яе некалькі месяцаў збіраць, калі гэтыя базы прадаюць на кожным кутку)
ну я х.з., таму і цікавіюся🙂
Можа, інвестары на паўдарозе перадумалі і адмовіліся ад далейшага ўдзелу, і цяпер шукаюць недастаючыя для адкрыцця грошы ў іншых месцах.
Каля года таму ўжо была такая наша помыйка, , людзі зарэгіліся і саппорт ужо пісаў маўляў вось-вось адкрыёмся вышлем інфу на мэйл, ды так і прапалі, больш не паху не духу..😁
мяне і Блокчейн паходу кінулі на халяўныя біткі, за верыфікацыю, у маі верыфікавалі а біткоў хрэн далі і маўчаць як у танку, а ўжо лістапад на двары..
што за халява ў бітках? або ты пра Stellar на суму ў 25 баксаў?
так пра гэты Стеллер, людзям хто па зіме верыфікаваўся здаецца далі праз тры месяцы, ну я думаў і мне так дадуць і дулю, 4 лістапада паўгода ўжо будзе як верыфікавалі..😁 Можа яны падумалі што я цяпер павінен быць задаволены, што магу лямамі ў бітках праз іх круціць і з мяне хопіць..😁
у верасні я на свой ак атрымаў, якраз праз паўгода, ужо даўно пра іх забыў)) а на акі, якія рабіў не на сябе, вэрыфікацыя праходзіла некалькі хвілін, і гэтыя стеллеры адразу падалі, яшчэ ў лютым😁
абнадзяліў..буду тады чакаць..😁 а то яны ўжо і інфу прыбралі ..што з нарахаваннем стеллеров могуць быць затрымкі…ну я і падумаў што ўжо ўсё..
У верасні дарэчы многія атрымалі, хто даўно чакаў, яны відаць як-то пачкамі іх уліваюць.
Калі вы пра нейкі айрдроп кажаце, то ў іх ёсць абмежаванні (такіх куча, дарэчы)
калі па спасылцы перайсці то выдае памылку… я так зразумеў гэта табе індывідуальны ліст прыйшоў!?
Мне такое ж пісьмо прыйшло.10фс для ўсіх за рэгу.
Так што за казіно то?
Спачатку трэба бонус актываваць у ЛК, у бонуса
У раздзеле “Усе гульні” ёсць укладка “Free Spins”, гуляйце ў любы слот з гэтай укладкі на фрыспіны, калі атрымаеце Money Bonus (пасля адыгрышу фрыспінаў), можаце гуляць у любы слот на сайце.
Макс кэшаўт 500 руб. Вагер х50
24×3.club
24x.bet па сутнасці.
Актываваў.
Цяпер ужо не цікава нават што за казіно ))
Ну так.Табе трэба в?агер х1 і без макскешаўта. 😁
Ну хацелася б , а што за 500р нават рэгіцца не буду )))
Думаю, за 500 р. яны нават дакументы прасіць не будуць.
Я нават профіль увогуле не запаўняў.
І нічога не актываваў.
Ну гэта ўжо цікавей , угаварыў))
Такая ж бяда,чакаю з красавіка.
Голдфішка DARK50F?S ў darK matter дзякуй той хто постыў другі раз за сёння на гэты слот атрымаў
Новая гульня спадабалася выйгрышныя лініі былі з усіх бакоў, да і вайлдаў было шмат… На апошніх спінах выпала бонуска ў выніку накінала 40 рЭ)