Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,125 Адказаў
|
588,324 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Значыць ты абраны??
Магчыма, у мяне не запатрабавалі дэпазіт у сувязі з тым, што на момант адказу саппорту на маім акаўнце баланс быў роўны 0 🙂 бо я ўсё зьліў, хутчэй за ўсё і з мяне папрасілі б дэп, калі б на акаунце засталіся бабкі, паведамленні кідаў як дадатковую інфармацыю пра сэлфі на фоне акаунта казіно. Хаця зноў жа хз, магчыма, гэта толькі ў мяне папрасілі, пры гэтым мультаў там не рабіў.
вось зараз таксама догрузіў яшчэ прописку, але спадзяюся, што ўсё ж атрымаецца вывесці без депа :(( ппц а то абідна атрымліваецца, вагер адбіў а вывесці не змагу
Пра старонку прапіскі яны нічога мне не сказалі ў адказе, хоць хз як гэта разумець, цытую частку адказу: “неабходна загрузіць фота пашпарта, дзе будуць бачны і чытэльныя ўсе дадзеныя,” па ідэі прапіска таксама дадзеныя, я так для кучы звычайна адразу загружаю абедзве старонкі галоўную і прапіску.
Зараз паглядзеў гісторыю гульні – у мяне чамусьці спісалі да 1000р, дакладней да 1033р пасля апошняй стаўкі на бонус, хаця на балансе больш за 1700р заставалася пасля адбівання, а ў цябе да 1500р хер зразумееш іх 🙂
Калі дэп папросяць у суме бяздэпа гэта так куёва, а калі проста мінімальны дэп у іх Яндэкс і Ківі 100р. Галоўнае не актывуй у выпадку ўнясення дэпазіту бонус на першы дэп і ўдакладні вагер х3 і т.д. Удачы табе з вывадам!??
так, бабак цяпер нават на мін-дэп навряд ці знайду 😔 разлічваў на тое, што нармальна без депа выведуць бонус, але хз яшчэ калі докі нарэшце пацвердзяць…
Навічкі розныя бываюць. Адзін адразу ўсё зразумее ,а другі будзе сядзець тупіць. 😁
Ты ўжо не Вольга?? смутак… калі ты нквд, то фу на цябе
🔗
Гэты ваўчар недаступны ў вашай краіне ERR245.
Расія міма
па ўсім відаць, усё СНД міма
уж я на што мангол ну ні кхера не зразумеў, ты што Штірліцу шыфроўку ў Берлін перадаў…???
??
ён слоты в Win Rate забівае)
прамахнуўся з тэмай?) вінрэйт у суседняй тэме)) уважней)
Народ, не рэгіструйцеся ў гэтай смітніцы, пасылаюць ліст нібыта з бездепам 50 фрыспінаў у Starburst за пацверджанне мэйла і тэлефона, калі рэгіструешся і ўсё пацвярджаеш – на рахунку ні хрэна няма і ў чаце з нахабнай тварай прапануюць бонус на дэпазіт..АБХОДЗЬЦЕ ГЭТУЮ СМІТНІЦУ СТАРОНОЙ..
яны, калі з’явіліся, па 300 р. здавалася бяздеп давалі, прычым лісты ад іншага казіно з прапановай у іх зарэгістравацца прыходзілі) ужо не памятаю які
Таксама казіно мармелад, вулкан і г.д. мая пошта забіта іхнімі акцыямі((((
таксама прыйшоў ліст пра 50 фрыспінаў ад Spy якойсьці шарагі, зарэгістраваўся мабільнік прасвіснуў, и он мне в чате сорри бездепа у вас нет, но могу вам поводить по губам с бонусом на депозит, ну я яму і сказаў куды яго засунуць, ужо раз трэці так лавяць, ліст прысылаюць а абяцанага няма, потым толькі тэлефон спамам засяраюць..
так, гэта афёры, нейкія школьнікі рассылаюць, у надзеі лёгкага бабла падняць
Я папаўся адзін раз так. Цяпер да рэгі ў чаце цікавіюсь, нават калі па спасылцы рэгішся. Адзін раз адказалі, што не ведаюць будзе бяздэп ці не, зарэгіструйся – пабачыш.
да выратоўвае толькі чорны спіс у айфоне, а то тэлефануюць у 8 раніцы не хочаце бонусік, або базу прадаюць нейкім ипланам, тыя ўжо тэлефануюць з прапановамі крэдытаў..
Лісты ад арго і ўсіх гэтых зигзагаў – бездэпы, надурылі ня раз. Але там патрабуюць сэлфі, гэтага я ім не дам.
Ёсць шмат годных казіно, дзе без сэлфі можна абыйсціся.
так любое “годнае” калі ўжо што-небудзь сапраўды значнае занясеш пачне і сэлфі і ўсё астатняе патрабавать.. асабіста ў мяне ў арго сэлфі не прасілі, фота пашпарта на фоне чата быццам толькі гэтым абышлося
Верагодна многія ўжо і забылі, але як гаварылася спачатку казіно 15.10 штосьці не адкрылася, цяпер ужо чаканне на 1 лістапада, у каго якія думкі на гэты конт? тупа базу збіраюць…