Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,976 Адказаў
|
578,894 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у Кенте, вісеў бездеп, але пры ўваходзе ў слот выдае памылку, ніхто выпадкова не ў курсе што за справы такія ?!
@alex777pletnev у ўсёй сетцы катоў так, спытай у саппа, толькі яны змогуць адказаць на гэта
@alex777pletnev не магу знайсці працоўнае люстэрка, на mad пераскоквае, ну і дзесьці на fugu. Якое там, калі не цяжка?
@h00ya сапп не працуе ў іх
@gans2115kent800
На Jetton або Tonplay ёсць новыя промакоды?
старыя ўжо забраў…падзяліцеся у каго ёсць
@egorka_kochergin няма, калі б былі, то абмеркаванне ўжо было б
@spaun21 ну тады нават сэнсу няма заходзіць у гэтую сметніцу)
@wasteomind якая гэтае ўсё ж такі помыйка – Котаўскія казіно, хіба нельга было хоць бы зрабіць так, каб слоты з тэлефона не так страшна тормазілі! Ну ўсюды ўсё выдатна, а ў іх жа пастаянна тупіць так, што немагчыма нават спіны закруціць!
У мяне не было спінаў, але ў якомусьці штотыднёвым лутбоксе, ці штодзённым, ужо не памятаю, выпалі менавіта 50 спінаў! ;))) і адыгрыш, канечне, з рэальных! Ды нават калі б і з бонусных былі, гуляць і так немагчыма і няма дзе! Я не ведаю, у што ў іх можна гуляць на бонусныя, ужо даўно памятаю – і тое было забаронена ўсё, што толькі можна.👎👎👎👎👎💩💩💩💩💩 горш за ўсё сетка казіно!
@gans2115 ды гэтыя бонусы ў іх даўно ўжо, так сабе, мякка кажучы, проста каб час забіць і тое не надоўга))
@alex777pletnev не, я катэгарычна супраць гэтых казіно! Час забіць можна ў нармальным!
@gans2115 котовская сетка, судзячы па тым, што адбываецца, імкнецца да закрыцця, зараз на пасіве даяць тых, хто яшчэ туды депае ў надзеі… нічога новага не робяць, бонусы… ну вы і самі ведаеце))
у твине/леоне і магчыма ў слотте у 18:00 па мск будуць раздаваць коды на 500р бездепа ў ТГ(па адыгрышу хз)
@h00ya спадзяюся! Але ўсё ж навряд ці! Якія скупыя, Дале не могуць зрабіць, каб слоты не тупілі. Теде роялы з часам сталі падтапліваць і зрабілі ж болей-меней! Гэтыя ж скупыя! Ну ўвесь час з тэлефона ўсё добра ў іх, ва ўсіх іх казіно так званых тупняк ужо не адзін год!
Не хочацца, калі шчыра, пра іх нават гаварыць! Толькі рэкламаваць іх, хоць і дрэннымі водгукамі!
@h00ya Ну так, ужо не вельмі, бонусная палітыка змянілася канкрэтна …(
@gans2115 пра закрыццё я, канешне, перабольшыў) пакуль ім капае хоць які-небудзь плюс, яны будуць трымаць сайты)
@h00ya сабе адна, відаць, чарга за Реал адыгрываць
@h00ya канешне! Людзі ўмовы бонусаў не чытаюць або ім хапае х5 на бонус! Ну я чуў казалі, ну хоць што – то! Я, напрыклад, калі 200к выйграю і мяне абрэжуць да 20к і выведуць, я проста вельмі засмучуся, а нехта лічыць ну хоць што! Я не разумею такога! У казіно ідзеш граць дзеля вялікага выйгрышу, а не капейкі збіраць, ну тут многія са мной не пагодзяцца, для кагось любы плюс гэта радасць! Я асабіста вельмі б засмуціўся выбіць класны множнік і каб пачэсалі:))))
А яшчэ ў Котаўскай сетцы такая валацільнасць, што здаецца, быццам слоты гуляюць, і многія думаюць, ну гуляе жа і вось-вось дасць! Не, хлопцы, дасць хутчэй той апарат, які маўчыць і есць, у якога банкрол накапліваецца. Прыклад той жа джеттон, мне падыходзіць яго валацільнасць. Напрыклад, у мяне з ужо больш за 250 скрінаў ад х1000 няма ні аднаго скрыну з сеткі котаў, хоць як яны адкрыліся, я першы час шмат у іх гуляў! І з вас Ілон гэта ў тэме выйгрышных скрыншотаў, паспрабуйце навв у дзіце там скріны ад іх, а іх не адна, іх 7, па-мойму, і тое вельмі-вельмі мала нармальных скрінаў, такія ёсць, але ў агульным працэнце проста мізыяльна нязначная!
Усё, хопіць, мяне прама зачапляе тэма гэтай жахлівай сеткі! Не правакауйце мяне на напісанне пра іх:))))) Бясяць! Тым больш не там дзе трэба пішу!
@gans2115 Вось я цалкам згодная, што калі такі макс выйгрыш, то нейкім чынам не хочацца, каб так абражалі пры заносе. Мне чым раней у Пошах бонусы падабаліся, што там амаль заўсёды не было максімалкі. А цяпер сталі таксама такой фігняй пакутаваць. І як бы смешна гэта ні гучала, але пры откручванні такіх бонусаў, малішся: “Хоць бы не занос”🤭
@lana888 ну да, няхай будзе, але пазней, так:)))))
Так, канешне, гэтыя абрэзы настрой ад выйгрышу хутка заб’юць! Перазаб’юць! Таму нафіг гэта трэба! Для мяне гэта табу! Такая халява мне не патрэбна. Ну а некаторыя кажуць, што на безрыб’і і …… Хоць што-небудзь, калі нічога няма. Вось я і кажу, людзі тут дзеляцца на дзве групы.
@md1nosaur не магу нічога сказаць) дэпазітаў не раблю і ў іх асабліва не гуляю, хутчэй за ўсё ты правы
У битстарз у мяне глуха
У скотавай сям’і толькі ў катах далі фрыспіны 30 штук аж з максімумам 500р
Не магу знайсці промакод на tonplay пры кручэнні кола перад рэгістрацыяй. Можа хто памятае? Напішыце, калі ласка. Казалі, промакод у ўсіх аднолькавы выскоквае. Я депнуў і кола знікла.
риобет таксама стала нейкай скам помыйкай, разводзячай на дэпазіты, настолькі ўжо неінфарматыўна бонусы спрабуюць ўпіхаць, што хочацца паслаць іх на х**, вагер 0 фрыбэт за дэп, сума дэпазіту з’яўляецца толькі пасля таго, як ты спрабуеш яго актываваць, а так інфы пра суму дэпазіту няма нідзе…