Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,976 Адказаў
|
578,894 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
HappyHappy
BitStarz 25fs
@nikolay_дзякуй! Дакладна фрыспіны былі пры ўваходзе. Праверце аккі. Дэпы былі ў гэтым годзе ў мяне.
Дарэчы, вейджар усяго х1 з гэтых 12 фрыспінаў аказваецца. Каб адыграць, зайшоў у свой любімы слот Yet9k. Паставіў па мінімалцы 5 р і на аўтаспін 10. З 3-га яго спіну накрыў паляну з галавамі yeti. Шкада, скрын не паспеў зрабіць ад здзіўлення. Цяпер на баліку больш 7к.
@redsmol67 туды ж
BORNWILD
@pauwau1
У выніку без дэпа вывелі на Алтын Валлет.
Зноў нічога не грае! Што за фігня цяпер апошнія 1,5 тыдня :(((( Я ў шаленстве!
А ў водку паспрабаваў, за 10 спінаў, якія дало, ну за дэп 2500 руб, накруціла 2300 руб! Не часта такое. Думаў усё, зараз пойдзе гульня!
Дарэчы, можа прагматик, трэба было па ёй прабегчыся крыху больш!
Ну белатра сёння дакладна няма, хлопцы!
Эндорфіна такая сабе, незразумела як то, нібыта грае, але і спускае, непадыходная валацільнасць !
@gans2115 Разумею… Мяне даўно ўжо сесіі ў казіно не радуць…
@gans2115 ой як салідарны, прычым ні ў адным казіно… Увогуле бяда.
Пра бездэпамі таксама, быццам і па колькасці знармальна было, але ўсё зусім міма як-то, нічога не адыгрывала даўненька
@md1nosaur а пра бяздепы я ўвогуле напэўна ўжо гадоў як 5 забыў, ну ладна, няхай будзе гады 3! Рэдка ў пікап толькі адыграю ды выведу. І ўвогуле пра бонусы таксама, паўсюль мод на х10 максімалка, я з такімі абмежаваннямі ўвогуле не бяру бонусы!
@gans2115
Здароў, ну цяпер тэндэнцыя такая, што гэтыя бонусы ні да чаго, сам на свае гуляй. Больш і не трэба.
@redsmol67
Цяпер яны з Расеяй, нармальна гуляюць? Твой і ніжэйшыя коды выкарыстоўваў. Раней там шмат граў, калі быў киви. Цяпер толькі крипта?
@chag у мяне закрылі акаўнт, сказалі, што з нашай краінай не гуляюць
@batyr
У мяне ўсё нармальна, бонусы гуляю. Толькі люстэркі не адкрываюцца, а віна ў іх, як не забаронена? Калі з крыпта няма праблем, у іх, мабыць.
@batyr.У бите закрылі? Там жа, быццам прымаюць гульцоў з РФ
хто гуляе ў ртп бет, там зноў бонус па мэце ў календары, не магу знайсці гульні з знакам W, гэта рофл? саппорт маўчыць, дзе гэтыя гульні хто ведае?
@irina1985
Так. Але тым, у каго ёсць аккаунты, яны адкрыты. Толькі з вывадамі і дэпазітамі ўзнікаюць праблемы. Вось у чым загвоздка. А так з крыптай дружыш, без траблаў.
@gans2115 белатра увогуле пракляты провайдар, бонуску х**р поймаеш, а занос тым больш… памятаю адну пару часу зацягваўся ў яго…. столькі ён зэрваў, нават успамінаць не хачу
@nikolay_ хутчэй за ўсё той жа слот, у якім былі спіны. У мінулы раз таксама было, гадзіны 2 блукаў па іх сайце, пакуль сапп не соізволіў адказаць.
@nikolay_Болей няма там з гэтым знакам! Па мэце, значыць, у тым жа слоце трэба круціць.
@pauwau1 так, я таксама ў коле пастаянна ФС без вагера ці тысячу на рахунак атрымліваў раней там гуляў пакуль на скрыпт не пераключыліся і правайдэраў падбіралі, коратка вырашыў вывесці 2 рубля з кола – напісалі тое ж самае, я нах паслаў іх. С бешаным Вагнером))
@chagЗараз толькі што вывёў 12к. У мяне рублёвы рахунак. Хацеў вывесці, а там увогуле няма кашалькоў. Напісаў у падтрымку, і яны мне канвертавалі ў Ethereum. Вывеў спачатку на Telegram-кашалёк, потым адтуль па СБП на Сбербанк. Але на камісіі, канешне, страціў амаль 600р. Усё роўна халява ж, на дзень нараджэння ад Битстарз.
А як гэтыя коды ўвесці? Я яшчэ мала ў якіх казіно зарэгістраваная
@h00ya
Там і стаўкі па слотах не тыя, як у арыгіналах.
@rustik41
Оо. Грац! Ну Bitstarz стары, планку трымае. Саюзны з камісіяй, капейка з фартовых.
@chag битстарз, адна з тых контор, якая з годнасцю прымае свае памылкі і касякі… быў момант, калі яны далі ФС па стаўцы 1к+ з вэйджэрам 1, здаецца, і на дзіва выплацілі ўсім, ну хутчэй за ўсё акрамя мультоводаў